سکه پیش‌فروشی ۱۲ میلیون ارزانتر از بازار آزاد فروش رفت طلای ۴ هزار دلاری | قیمت جهانی طلا امروز (۱۶ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد انتقال ریسک به بازار سهام؛ بورس در یک قدمی ۳ میلیون واحدی تولید صنایع افزایش یافت | زارعی سخنگوی وزارت صمت شد طلای جهانی در آستانه رکورد ۴ هزار دلاری پیش‌بینی بورس در روز چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ از دل‌نگرانی تولیدکنندگان تا دلگرمی صادرکنندگان | روایتی از هشتمین نمایشگاه خانه مدرن و ایده‌آل در مشهد + فیلم خودروسازان ملزم به درج مهلت تحویل با روز تقویمی در قرارداد‌ها آیا مرغ ارزان می‌شود؟ حضور ۱۰۰ شرکت داخلی در هشتمین نمایشگاه خانه مدرن و ایده‌آل مشهد معاون وزارت امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: لزوم اصلاح رویه‌های مخل کسب‌وکار با همکاری بخش خصوصی زنگنه: راهکار جلوگیری از گرانی توزیع اسکناس یا ضرب سکه نیست گل تازه زعفران ارزان شد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) عبور پرقدرت بورس از سد مقاومتی ۲.۹ میلیونی | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مهر ۱۴۰۴) سکه پارسیان امروز چند؟ (۱۵ مهر ۱۴۰۴) + جدول قیمت جدید تخم‌مرغ درب مرغداری اعلام شد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) مرغ در خراسان رضوی ارزان شد | کاهش ۱۰ درصدی قیمت مرغ در استان نسبت به کل کشور آزادشدن واردات تخم‌‌مرغ نطفه‌دار گوشتی رئیس جهاد کشاورزی خراسان رضوی: فقط با برنج هندی امکان تنظیم بازار استان را داریم جولان قطعات بی‌کیفیت و تقلبی خودرو در بازار با سوءاستفاده از کارت بازرگانی غیرتخصصی بانک مرکزی مامور به جمع‌آوری ۱۰.۵ میلیارد قطعه اسکناس قدیمی و چاپ اسکناس با ریال جدید شد عرضه ۳۰ دستگاه خودرو در بورس کالا، فردا (۱۶ مهر ۱۴۰۴) + جزئیات گوشت گوسفندی در مشهد گران و گوساله ارزان شد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) | افزایش قیمت دام زنده دلار کانال ۱۱۰ هزار تومان را از دست داد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) قیمت طلا در مشهد چقدر شد؟ (۱۵ مهر ۱۴۰۴) محرمانه‌های بانک‌های خصوصی در خراسان رضوی
سرخط خبرها

خودروساز‌ها برای ترخیص قطعات به گمرک مراجعه کنند

  • کد خبر: ۴۵۶۵۵
  • ۱۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۹
خودروساز‌ها برای ترخیص قطعات به گمرک مراجعه کنند
سخنگوی گمرک ایران به دپوی ۹۰۰ کانتینر قطعه خودرو در گمرکات و ادعای دپوی آن‌ها در گمرک توسط خودروساز‌ها واکنش نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز، گمرک ایران در واکنش به گزارش  مبنی بر « ۱۱۰ هزار خودرو در انتظار تحویل به مشتریان» دستور ترخیص ۲۰۰ میلیون یورو قطعات خودرو درهفته‌های اخیر صادر شده، ولی خودرو سازان هنوز جدیت لازم برای ترخیص کالا‌های خود نداشتند. بر اساس مصوبه اخیر سفر معاون اول رییس جمهور به هرمزگان نیز قطعات باقی مانده به شرط درخواست و تایید وزارت صمت و تخصیص ارز به صورت اعتباری قابل ترخیص است.

خودروسازها به گمرک مراجعه  و قطعات را ترخیص کنند

سید روح اله لطیفی، سخنگوی گمرک ایران در واکنش به صحبت‌های یکی از مدیران ایران خودرو در گفت و گو با خبرنگار اقتصاد و انرژی باشگاه خبرنگاران جوان،  گفت: در هفته‌های گذشته طی ارسال دو نامه از سوی سرپرست وزارت صمت به گمرک ایران درخواست شده بود تا دو محموله ۱۵۰ و ۵۰ میلیون یورویی قطعات خودرو ترخیص شود که بر اساس ماده ۴۲ قانون امور گمرکی، رییس کل گمرک ایران دستور ترخیص این قطعات را درراستای تکمیل خودرو‌ها صادر کردند که انتظار بر آن بود که دو خودرو ساز بزرگ سریعا اقدام کنند که متاسفانه جدیت لازم دراین خصوص دیده نشد.


وی افزود: علاوه بر این اقدام و بر اساس یکی از مصوبات سفر معاون اول رییس جمهور به هرمزگان برای تعیین تکلیف و ترخیص کالا‌های مانده دربنادر و گمرک که با حضور روسای کل گمرک و بانک مرکزی، مدیرعامل سازمان بنادرو معاونان وزارت صمت برگزار شد مقرر شد تا صاحبان کالا‌های مواد اولیه و اجزا و قطعات مرتبط با تولید سریعا اطلاعات کالای خود را به که مرتبط با تولید است.
 
 
این مقام مسئول بیان کرد: با مشخصات خواسته شده تحویل معاونت فنی و گمرکی قرار دهند تا مشخصات سریعا در اختیار وزارت صمت برای بررسی قرار گیرد و سپس طی ۲۴ ساعت پس از اعلام وزارت صمت بانک مرکزی با در نظر گرفتن کد ساتا مشکل تامین و تخصیص ارز را برطرف کند تا سپس کالا ترخیص شود که دراین راستا نیز خودرو سازان و تامین کنند گان قطعات خودرو می‌توانند کالا‌های خود را سریعا ترخیص کنند.


دبیر شورای اطلاع رسانی گمرک افزود: این شرکت‌ها به شرط آنکه ثبت سفارش و قبض انبار آن‌ها برای قبل از پنجم مهر باشد می‌توانند با تکمیل فرم‌های موصوف اقدامات لازم را برای ترخیص سریع کالای خود انجام دهند.


لطیفی در پایان تاکید کرد: گمرک ایران با وجود آنکه یک سازمان مجری است و بدون تایید دستگاه‌های مرتبط قانونی در تشریفات ثبت کالا تا ترخیص (بعضا بیش از ۳۰ نهاد و سازمان) نمی‌تواند مستقیما اقدام به ترخیص کالا کند، اما با پیگیری مداوم و پیشنهاد به دستگاه‌های مرتبط و اخذ مصوبه‌های قانونی همواره در راستای حمایت از تولید حرکت کرده است و امیدواریم با مصوبه اخیر، کالا‌های اساسی و کالا‌های ضروری و مرتبط با تولید تا روز‌های دیگر ترخیص شوند.

منبع: باشگاه خبرنگاران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->