آیا مصرف مکمل‌های غذایی تاثیری در پیشگیری یا بهبود علائم تب دانگی دارد؟ احکام رتبه‌بندی بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ صادر شد جمع‌آوری ۱۶۲ معتاد متجاهر در مشهد (۱۳ تیر ۱۴۰۳) واریز علی الحساب ۳ میلیون تومان به حساب بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | بازنشستگان حساب خود را چک کنند (۱۳ تیر ۱۴۰۳) تب دنگی در مشهد سیر افزایشی ندارد | احتمال آلودگی بالا پشه آئدس از شهریور ۱۴۰۳ به سلامتی خود در دهه ۳۰ زندگی اهمیت بیشتری دهید گردشگری شهری ابزاری برای نیل توسعه پایدار دستگیری ۴ شرور در بولوار رسالت مشهد چرا دستکاری جوش‌های «مثلث خطر» صورت ممکن است به قیمت جانمان تمام شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (۱۳ تیر ١۴٠٣) | افزایش دو تا چهاردرجه‌ای دما در سطح استان پیش‌بینی حضور بیش از ۵ میلیون زائر در مراسم اربعین |رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران: ارتقای سلامت هدف ما است اگر آدامس قورت دهیم چه می‌شود؟ حوالی یک استخر پرماجرا | روایت شهرآرانیوز از چالش‌های مربوط به بوستان کوهسنگی پیش‌بینی حضور بیش از ۵ میلیون زائر ایرانی در مراسم اربعین ۱۴۰۳ اهدای ۴۰ هزار بسته معیشتی به محرومان خراسان‌رضوی به‌مناسبت چهلم شهدای خدمت+ فیلم شهید رئیسی ویترین خدمت به محرومان بود آمادگی بیمارستان شهید کامیاب مشهد برای خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران حرم امام‌رضا(ع) استعمال سالانه بیش از ۲۰ پاکت سیگار فرد را در معرض ابتلا به سرطان ریه قرار می‌دهد «گیسو»؛ یوزپلنگ جدید در پارک ملی توران
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

برای کنترل بهتر قندخون، بعد از صبحانه این نوشیدنی را بخورید

  • کد خبر: ۴۵۸۲۳
  • ۱۸ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۳
برای کنترل بهتر قندخون، بعد از صبحانه این نوشیدنی را بخورید
محققان دانشگاه بث بریتانیا در این مطالعه به بررسی تأثیر خواب مختل شده و قهوه صبحگاهی بر طیفی از نشانگر‌های مختلف متابولیکی پرداختند.
به گزارش شهرآرانیوز، محققان دانشگاه بث بریتانیا در این مطالعه به بررسی تأثیر خواب مختل شده و قهوه صبحگاهی بر طیفی از نشانگر‌های مختلف متابولیکی پرداختند.

دانشمندان دریافتند در حالیکه یک شب کم خوابی بر متابولیسم بدن تأثیر دارد، اما نوشیدن قهوه به عنوان راهی برای سرحال شدن می‌تواند بر کنترل قند خون تأثیر منفی بگذارد.

با توجه به اهمیت حفظ ایمن سطح قند خون برای کاهش خطر ابتلا به بیماری‌هایی مانند دیابت و بیماری‌های قلبی، محققان معتقدند این نتایج می‌تواند پیامد‌های سلامتی گسترده‌ای داشته باشد.

نتایج این یافته‌ها نشان می‌دهد که یک شب بدخوابی موجب تشدید گلوکز خون شرکت کنندگان یا واکنش انسولین شان نشد.

محققان مشاهده کردند مصرف قهوه غلیظ قبل از صبحانه خطر واکنش قندخون را تا ۵۰ درصد افزایش می‌دهد.

به گفته محققان، نوشیدن قهوه بلافاصله بعد از بیدارشدن از یک خواب شبانه مختل شده می‌تواند کنترل قندخون را مختل کند.

محققان تاکید دارند ابتدا باید صبحانه خورده شود و نیم ساعت بعد اگر هنوز احساس کسالت وجود داشت قهوه نوشیده شود.

«هری اسمیت»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «شروع روز بعد از یک بدخوابی شبانه با نوشیدن یک قهوه سنگین و غلیط تاثیر منفی بر روند متابولیسم گلوکز تا حدود ۵۰ درصد دارد.»

منبع:بهداشت نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->