روسیه ۲ منطقه دیگر اوکراین را تصرف کرد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) عارف: نباید مردم برای یک خدمت دولتی سرگردان باشند حماس: اسرائیل با چراغ سبز آمریکا به جنایات جنگی خود در غزه ادامه می‌دهد درگیری میان کرد‌های سوری و نیرو‌های جولانی در حومه دیرالزور تشدید شد فرانسه علیه «پروژه E ۱» صهیونیست‌ها موضع گرفت توقف صدور ویزا‌های مسافرتی اهل غزه توسط آمریکا (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات پوتین درباره دیدار با ترامپ عراقچی: اجرای هر پروژه‌ای در قفقاز مشروط به عدم دخالت خارجی است مقام نظامی سابق در ارتش اسرائیل: در برابر هر اسرائیلی کشته‌شده در ۷ اکتبر، باید ۵۰ فلسطینی کشته شوند هلاکت تروریست‌ها درپی عملیات ارتش عراق در کرکوک + فیلم آمار جدید شهدا و مجروحان غزه اعلام شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اردوغان: غزه در آستانه فروپاشی کامل قرار دارد ستاد کل نیرو‌های مسلح، به آمریکا و رژیم صهیونیستی هشدار داد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) زلنسکی: فشار بر روسیه باید تا پایان جنگ ادامه داشته باشد پوتین به کیم جونگ اون نامه نوشت رایزنی دبیران شورای امنیت ملی ایران و ارمنستان رئیس دیوان عالی کشور بر ضرورت صیانت از قضات و کارکنان برای جلوگیری از فساد تاکید کرد مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: آمریکا می‌تواند روسیه را وادار به انجام مذاکره جدی کند امیر سرتیپ صباحی‌فرد از گروه پدافند هوایی فردو قم بازدید کرد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی ترامپ با زلنسکی و دیگر سران اروپایی در آلاسکا پزشکیان به ارمنستان و بلاروس سفر خواهد کرد خوشحالی عضو ناتو از دیدار ترامپ و پوتین رئیس جمهور در افتتاح پالایشگاه NGL ۳۱۰۰ دهلران: سالانه ۷۰۰ میلیون دلار گاز مشعل هدر می رود | از متخصصان دلسوز و بومی استانی استفاده کنیم رئیس جمهور اسبق ایران: آمریکایی‌ها در مقاطع مختلف دنبال بهانه‌ برای حمله به ایران بودند لابی‌ها در صنعت خودرو مانع از اجرای قانون ساماندهی بازار خودرو می‌شوند سهم دهک‌های پایین جامعه از یارانه‌های پنهان، تقریباً هیچ است تسلیت رئیس جمهوری به نخست وزیر پاکستان در پی درگذشت شهروندان این کشور در حادثه سیل
سرخط خبرها

ادعاهای مداخله جویانه آمریکا درباره وضعیت شیوع کرونا در ایران

  • کد خبر: ۴۶۰۰۸
  • ۱۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۹
ادعاهای مداخله جویانه آمریکا درباره وضعیت شیوع کرونا در ایران
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا علیرغم پافشاری این کشور بر اعمال و حفظ تحریم‌های متعدد اقتصادی بر ایران، از شیوع بیماری کرونا در کشورمان ابراز نگرانی کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، مورگان اورتگاس سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در پیامی توییتری با مطرح کردن ادعا‌هایی مداخله‌جویانه در امور داخلی ایران گفت: آمریکا نگران وخیم‌تر شدن وضعیت کووید-۱۹ در ایران است و ما همان طور که در ماه فوریه هم گفتیم، پیشنهاد کمک‌مان را تکرار می‌کنیم!

اورتگاس ادامه داد که این کشور به آن‌چه درخواست دیده بان حقوق بشر سازمان ملل از مقامات ایران برای آزادی فوری تمام زندانیان سیاسی از زندان‌های ایران می‌خواند، ملحق می‌شود.

اظهارات مداخله‌جویانه این مقام آمریکایی در حالی مطرح می‌شود که تحریم‌های آمریکا تبادلات مالی ایران برای تامین تجهیزات پزشکی و دارو را با مشکلاتی مواجه کرده است که این امر در دوران شیوع بیماری همه‌گیر کرونا شدت بیشتری نیز یافته است.

ابراز نگرانی او درباره وخامت وضع شیوع کرونا در ایران در حالی مطرح می‌شود که آمار مبتلایان به کرونا و جان‌باختگان در اثر آن در آمریکا از بالاترین آمار خسارات جانی این بیماری در جهان است.

محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان اخیرا در گفتگو با راشاتودی تحریم‌های آمریکا را تروریسم پزشکی عنوان کرد و درباره تاثیر تحریم‌های اقتصادی آمریکا بر شیوع کرونا در ایران گفت: تحریم‌ها و فشار اقتصادی تاثیر چشم گیری در دو سطح داشته است. اول این که ما نمی‌توانسیتم مانع سر کار رفتن مردم بشویم. ما نمی‌توانستیم مشوق‌ها و کمک‌های دولتی بلاعوض بیشتری برای ماندن مردم در خانه و کسب هزینه‌های زندگی انجام دهیم و خزانه دولت آن قدر پر نبود، بنابراین ما باید به آن‌ها اجازه می‌دادیم که خودشان کسب درآمد کنند. این تصمیمی بود که باید می‌گرفتیم و تصمیم بسیار سختی بود که باید می‌گرفتیم. سطح دوم خرید دارو و واکسن است. آمریکا اول از همه منابع مالی ما را با ممانعت از فروش نفت محدود کرد و دوم این که از داشتن دسترسی به پول خودمان جلوگیری می‌کند.

وی افزود: ما در کشور‌های خارجی مقداری پول بلوکه شده داریم و آن کشور‌ها توسط آمریکا از اجازه دادن به ما برای خرید دارو با پول خودمان منع شده‌اند. هرچه آمریکایی‌ها درباره این می‌گویند که تحریم‌هایشان بر موارد بشردوستانه تاثیر نمی‌گذارد فقط یک دروغ است. ما در تلاش بوده‌ایم برای واکسن سازمان جهانی بهداشت و واکسن‌های معمولی پول انتقال دهیم که نتوانسته ایم. این از پایه و اساس تروریسم پزشکی است که آمریکا در آن دست دارد.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->