گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

اعلام مجدد تحریم ۱۸ بانک ایرانی تنها جنبه تبلیغی دارد

  • کد خبر: ۴۶۲۴۱
  • ۱۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۴
اعلام مجدد تحریم ۱۸ بانک ایرانی تنها جنبه تبلیغی دارد
اعلام مجدد تحریم ۱۸ بانک ایرانی تنها جنبه تبلیغی دارد و آنچه باید در این مسیر تصمیم‌گیری شود، دو سال پیش اتفاق افتاده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل امور بین‌الملل بانک مرکزی گفت: بانک‌هایی که طرف قرارداد ایران بودند، تصمیم خود را برای ادامه یا توقف مبادلات با ایران گرفته‌اند.

حمید قنبری که در یک برنامه تلویزیونی درباره تحریم دوباره بانک‌های ایرانی توسط آمریکا سخن می گفت، اظهار کرد: تمامی بانک‌هایی که اسامی آن‌ها در فهرست تحریم‌های جدید وزارت خزانه‌داری آمریکا ذکر شده، پیش از این نیز تحریم شده بودند؛ به نحوی که بعد از خروج ایالات متحده آمریکا از برجام، تمام تحریم‌هایی را که آمریکا تعلیق یا لغو کرده بود، فعال شد و این بانک‌ها نیز از همان زمان، مشمول تحریم قرار گرفتند؛ لذا با تحریم اخیر، اتفاق جدیدی در مورد این بانک‌ها نیفتاده است و اینها بانک‌هایی نبودند که مشمول تحریم نباشند و الان تحریم شده باشند.

 

وی افزود: نوع اعلام این خبر نیز به خوبی نشان می‌دهد که آمریکایی‌ها خود می‌دانند که قرار نیست اتفاق جدیدی در نتیجه این تحریم رخ دهد؛ چراکه در مواردی که آنها قصد دارند یک مجموعه مالی را تحت تاثیر قرار دهند؛ آن تحریم را ناگهانی اعمال می‌کنند؛ در حالیکه آمریکایی‌ها از یک ماه گذشته مکرر اعلام کردند که قصد دارند این بانک‌ها را تحریم کنند و می‌گفتند که این بانک‌ها به زودی مشمول تحریم قرار خواهند گرفت و در آینده‌ای نزدیک، اخبار مرتبط با آن را اعلام خواهیم کرد.

 

قنبری ادامه داد: اعلام مجدد تحریم ۱۸ بانک و موسسه مالی از سوی وزارت خزانه‌داری آمریکا، صرفا اثر سیاسی، رسانه‌ای و تبلیغاتی دارد و وقتی که یک بانک مشمول تحریم نباشد و برای اولین بار تحریم شود، قطعا بر روابط کارگزاری آن بانک اثراتی به جای خواهد گذاشت؛ به این معنا که بانک‌های خارجی که با آن بانک کار می‌کنند، در نتیجه تحریم تصمیم می‌گیرند که فعالیت خود را ادامه بدهند یا متوقف کنند؛ یعنی اگر بانک طرف مراوده بانک تحریم شده ایرانی، در آمریکا شعبه داشته و روابط کارگزاری داشته باشد، تصمیم می‌گیرد که روابط را مورد بازنگری قرار دهد ولی اگر این روابط را نداشته باشد، روابط با بانک ایرانی را ادامه می‌دهد.

 

در ادامه مدیر کل امور بین‌الملل بانک مرکزی گفت: آنچه که باید در این مسیر تصمیم‌گیری شود، دو سال پیش اتفاق افتاده است و بانک‌هایی که طرف قرارداد ایران بودند، تصمیم خود را در ادامه یا توقف مبادلات با ایران گرفته‌اند.

 

وی خاطرنشان کرد: آن دسته از بانک‌های خارجی که کار خود را با بانک‌های تحریم شده ایرانی از دو سال قبل ادامه داده‌اند یا در حوزه‌های کالاهای اساسی و اقلامی که مشمول تحریم نیستند، کار می کنند و یا تصمیم گرفتند به دلیل عدم ارتباط با آمریکا، روابط بانکی خود را با ایران ادامه دهند؛ لذا تغییر خاصی رخ نخواهد داد.

 

قنبری در پایان با بیان اینکه توانستیم ارز مورد نیاز کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم و مواد اولیه واحدهای تولیدی را تامین کنیم، تاکید کرد: در شش ماه نخست امسال با وجود همه فشارها، توانستیم پنج میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار ارز را برای کالاهای اساسی تامین کنیم و همچنان هم این فعالیت ادامه دارد. صرفاً از طریق بانک‌ها کار نمی‌کنیم به غیر از آن کانال های دیگری وجود دارد که از طریق آن ارز مورد نیاز ذی نفعان را تامین میکنیم.

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->