ویدیو| گل‌های عیسی آل کثیر به استقلال عیسی آل کثیر رسما یاغی شد| پیوند استقلال و بازیکن سابق پرسپولیس! + مبلغ قرارداد رسول خطیبی سرمربی مس شد + عکس ساپینتو مهاجمانش را دوست ندارد! مهاجم مازاد پرسپولیس هیچ خواهانی ندارد! جایگاه عجیب رئال در میان پرخرج‌ترین باشگاه‌های اروپایی | ۱۷ تیم انگلیسی بالاتر از کهکشانی‌ها! آجورلو در آستانه بازگشت به مدیریت استقلال قایدی و آزمون به دنبال توپ طلای امارات + عکس مربی استقلالی در لیگ یک معاوضه حسینی و بیرانوند نقل و انتقالات را منفجر می‌کند واکنش باشگاه پرسپولیس به جدایی احتمالی دورسون آلگری: هدف میلان بازگشت به لیگ قهرمانان است فرشاد در خط پایان؛ احمدزاده شاگرد گل‌محمدی می‌شود؟ گزینه پرسپولیس سر از روسیه درآورد صعود ۳ پله‌ای ایران در رنکینگ جهانی والیبال دلیل غیبت جلالی در ترکیب ساپینتو مشخص شد زمان اولین دادگاه دوومیدانی‌کاران خاطی در کره جنوبی مشخص شد رکورد سریع‌ترین برد لیگ ملت‌های والیبال برای ایران دورسون در آستانه جدایی از پرسپولیس
سرخط خبرها

لیگ فدای سرخابی‌ها؛ مربی شهرخودور درتیر رس استقلال

  • کد خبر: ۴۶۲۶۷
  • ۱۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۴
لیگ فدای سرخابی‌ها؛ مربی شهرخودور درتیر رس استقلال
مسئولان باشگاه استقلال دست بردار مربیان دیگر تیم‌ها نیستند و این بار سراغ مربی بدنساز شهر خودرو رفته اند تا او را به مجموعه کادرفنی خود اضافه کنند.

گروه ورزش/شهرآرانیوز،انتقال یحیی گل محمدی از شهرخودرو به پرسپولیس هنوز هم دستمایه نقد کارشناسان فوتبال و اهالی فن است و بسیاری براین باورند که وزارت ورزش نباید سرمربی سابق شهرخودرو را با آن شرایط به پرسپولیس می‌برد. درحالی که هنوز پاسخ روشنی از سوی تصمیم گیران سرخابی‌ها به چرایی آن انتقال داده نشده، در روزهای اخیر محمود فکری به همان شکلی که یحیی به پرسپولیس رفت، عازم استقلال شد. انتقالی که حتی به مجلس هم کشیده شده و بسیاری از نماینده‌ها از این اتفاق گله کرده و خواستار رسیدگی وزارت ورزش به این موضوع شده‌اند.

 

این اما پایان ماجرای انتقال‌های بحث برانگیز نیست. بعد از حضور فکری در استقلال از باشگاه استقلال خبر می‌رسد که آن‌ها در تلاشند تا علی اصفرقربانعلی پور یکی از مربیان بدنساز با تجربه فوتبال ایران که اکنون در کادرفنی مهدی رحمتی قراردارد را به تهران ببرد و درکادرفنی استقلال قرار دهند. قربانعلی پور که سابقه همکاری با استقلال را هم دارد به پیشنهاد باشگاه استقلال هیچ پاسخی نداده و باشگاه خود را مسئول پاسخگویی به این ماجرا دانسته اما بسیار عجیب است که استقلالی‌ها برای بستن کادرفنی لیگ بیستم خود ابایی از تخریب دیگر تیم‌ها ندارند و پیوسته با مربیانی مذاکره می‌کنند که خود به دیگر باشگاه‌ها تعهد دارند.

 

گرچه مربیگری در باشگاه بزرگی همچون استقلال بسیار لذت بخش است اما پرواضح است که هم استقلال و هم پرسپولیس نباید از نفوذ خود درجهت برخی اقدام‌ها استفاده کنند. نکته قابل توجه اینجا است که مظلومی هم قرار است از تیم جوانان استعفاء بدهد و سرپرست استقلال شود!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->