آزمون شخصیت‌شناسی و روانی به فرایند دریافت گواهینامه اضافه شود بررسی نقاط قوت و ضعف خواستگاری سنتی و مدرن | خواستگاری به سبک دیروز یا امروز؟ جان باختن پیرمرد ۷۰ ساله اراکی در برخورد با قطار (۳ دی ۱۴۰۳) تعیین تکلیف بیش از یک تن پانسمان تخصصی بیماران پروانه‌ای در گمرک تهران آیا مدارس مشهد فردا سه شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) تعطیل شد؟ یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

علیرضا زالی: تا پایان فصل سرما در انتظار پیک‌های کرونا باشیم | به تزریق نیروی انسانی جدید نیاز است

  • کد خبر: ۴۶۴۶۰
  • ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۶
علیرضا زالی: تا پایان فصل سرما در انتظار پیک‌های کرونا باشیم | به تزریق نیروی انسانی جدید نیاز است
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه بزرگترین نقطه قوت برای مقابله با کرونا که شانس پیروزی در این نبرد را افزایش می‌دهد، نیروی انسانی است، بر اهمیت تامین اعتبارات مالی و همچنین جبران کمبود نیروی انسانی به ویژه در حوزه پرستاری تاکید کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علیرضا زالی در جلسه‌ای که با حضور مدیران پرستاری بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، اظهار کرد: امروز سپاسگزاری و قدردانی از جامعه پرستاری گفتمان عمومی جامعه شده است و در هر کوی و برزنی بحث تکریم مدافعان سلامت و به طور ویژه جامعه پرستاری مطرح است.

وی با اشاره به ابتلای تعدادی از کادر درمان و همچنین به شهادت رسیدن برخی از پرستاران در جریان مبارزه با کرونا، یادآور شد: این روز‌ها سرمایه اجتماعی انباشته شده برای کادر درمان به ویژه گروه پرستاری بی نظیر است.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران با اشاره به شروع پیک سوم کرونا توضیح داد: به نظر می‌رسد این پیک خیلی هولناکتر، عظیمتر و با دامنه عمیقتر از پیک‌های قبلی باشد.

وی با بیان اینکه مدیران پرستاری بیمارستان‌ها به عنوان دیده وران خط مقدم نبرد با کرونا عمل می‌کنند، گفت: پیش بینی می‌شود با افزایش تعداد بیماران بدحال‌تری نسبت به هفته‌های گذشته روبه رو باشیم.

زالی با اشاره به فشار مضاعفی که در مواجهه با بیماران بدحال به پرستاران وارد می‌شود، گفت: تقریبا می‌توان گفت وضعیت هیچ بیمار کرونایی در بیمارستان قابل پیش بینی نیست و ممکن است بیماری که امروز با حال عمومی خوب و وضعیت تنفسی مطلوب به بیمارستان مراجعه کرده است، فردا سرنوشت متفاوتی پیدا کند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه رفتار این ویروس در تهران سینوسی است، یادآور شد: تا پایان فصل سرما باید در انتظار پیک‌های کرونا باشیم، حتی اگر هفته آتی به آرامش برسیم باید بدانیم که این آرامش گذراست، همچنین بررسی‌ها نشان داده که فاصله بین پیک‌ها در حال کوتاه شدن است.

وی ادامه داد: اگر بین پیک اول و پیک دوم چند هفته فرصت ریکاوری وجود داشت، پیک دوم و سوم به یکدیگر وصل شد و ریکاوری صورت نگرفت.

زالی با بیان اینکه بزرگترین نقطه قوت برای مقابله با کرونا که شانس پیروزی در این نبرد را افزایش می‌دهد، نیروی انسانی است، بر اهمیت تامین اعتبارات مالی و همچنین جبران کمبود نیروی انسانی به ویژه در حوزه پرستاری تاکید کرد و گفت: ما در حوزه درمان نیاز به تزریق نیروی انسانی جدید داریم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: خستگی مزمن نیرو‌های انسانی و همچنین مواجهه با لود کثیری از ویروس باعث افزایش احتمال ابتلای نیرو‌های پرستاری به کرونا می‌شود.

وی در ادامه بر نقش مهم بهینه سازی اتاق‌های رست و همچنین نظارت بر کیفیت وسایل تجهیزات فردی در جلوگیری از انتقال ویروس به کادر پرستاری تاکید کرد.

زالی در ادامه با تاکید بر اهمیت سیاست گذاری در حوزه بهداشت، بر ضرورت افزایش ارتباط تنگاتنگ و ارگانیک مترون‌ها و دفتر پرستاری با حوزه بهداشتی اشاره کرد.

در بخش دیگری از این جلسه دکتر محمود خدادوست معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه نیز با اشاره به سختی‌ها و چالش‌های مبارزه با ویروس کرونا از تلاش‌های کادر درمان به ویژه پرستاران دانشگاه قدردانی کرد.

وی همچنین ضمن اشاره به شرایط کرونایی کشور در ماه‌های اخیر، نسبت به پیگیری مسائل صنفی پرستاران در روز‌های سخت کرونایی تا حد امکان اعلام آمادگی کرد.

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در ادامه این نشست مدیران پرستاری بیمارستان‌های دانشگاه درباره چالش‌ها و مسائل مربوط به حوزه پرستاری از جمله کیفیت تجهیزات حفاظت فردی، مسائل مربوط به وضعیت استخدامی نیرو‌های انسانی، وضعیت پاویون‌ها و اتاق‌های رست پرستاران با رییس دانشگاه به تبادل نظر و گفتگو پرداختند.
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->