چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

حرکت دانشگاه‌ها در مسیرکارآفرینی

  • کد خبر: ۴۶۶۲۹
  • ۲۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۳
حرکت دانشگاه‌ها در مسیرکارآفرینی
سید حسین موسوی رئیس مراکز رشد دانشگاه فردوسی
موضوع دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم که ارتباط تنگاتنگ‌تری با کارآفرینی دارند جریانی جهانی است که در کشور ما هم شکل گرفته است و دانشگاه‌های کشور در حال حرکت به این سمت هستند. یکی از نمود‌های این حرکت ایجاد مراکز رشد و فناوری دانشگاهی است. در واقع، یکی از اقدامات دانشگاه‌ها در این زمینه ایجاد بستری برای تعریف فعالیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوری است که از دل ایده‌های دانشجویان و دانش‌آموختگان بیرون می‌آید. در همین زمینه، برای نمونه، در دانشگاه فردوسی علاوه بر ۴ مرکز رشد، ۳ مرکز توسعه فناوری هم راه اندازی شده است و چهارمین مرکز توسعه فناوری هم به‌زودی افتتاح خواهد شد. در مجموع، با توجه به ظرفیت‌های شهر مشهد، اقدامات خوب و ویژه‌ای در این دانشگاه در حال انجام است. در واقع، همه دانشگاه‌های کشور دغدغه اشتغال را دارند و شاید بتوان گفت تنها فضا‌هایی که ظرفیت ایجاد اشتغال پویا برای دانش‌آموختگان کارشناسی ارشد و دکتری را دارد مراکز رشد دانشگاهی و پارک‌های علم و فناوری است. به همین دلیل، طی سال‌های گذشته، در مجموعه وزارت علوم، نگاه ویژه‌ای به این موضوع در حال شکل‌گیری است و به دنبال کاربردی کردن فضای تحصیلی دانشجویان هستند. حتی در رشته‌های علوم انسانی که در نگاه اول شاید نتوان کاربرد‌های بازار کار چندانی برای آن تعریف کرد، اقداماتی انجام شده است. در واقع، دانشگاه فردوسی اولین دانشگاه کشور است که در آن مرکز رشد تخصصی علوم انسانی نیز راه‌اندازی شده است.
 
علاوه بر این، یکی از نیاز‌های اصلی شرکت‌های دانش‌بنیان نیز که ارتباط با صنعت و بازار است تا اندازه‌ای از سوی دانشگاه پوشش داده می‌شود. در تلاش هستیم در این حوزه هم نقش‌آفرینی مفیدی داشته باشیم. البته دانشگاه به‌تن‌هایی نمی‌تواند همه نیاز شرکت‌ها را در این زمینه پوشش دهد. دیگر سازمان‌ها و خود صنایع هم باید در این زمینه همکاری مطلوب داشته باشند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->