ایلان ماسک از حملات شدید خود به رهبران بریتانیا به دنبال چیست؟ گوگل از مقاله‌های صفحه دیسکاور، پادکست می‌سازد یک فیزیکدان ادعا می‌کند «پارادوکس پدربزرگ» سفر در زمان را حل کرده است زمان احتمالی عرضه آیفون SE ۴ مشخص شد تلگرام همکاری‌اش را با دولت‌ها برای اشتراک‌گذاری اطلاعات کاربران افزایش داده است شرکت متا رویکردش در نمایش محتوای سیاسی در فیسبوک، اینستاگرام و تردز را تغییر می‌دهد تریلر جدید فصل دوم سریال «آخرین بازمانده از ما» (The Last of Us) + ویدئو معاون وزیر علوم: هدف ما در برنامه هفتم توسعه کشور، رسیدن به رتبه ۱۴ تولیدات علمی جهان است تصویر ترکیبی تلسکوپ هابل و جیمز وب از برخورد دو کهکشان اضافه‌شدن دستیار هوش مصنوعی Copilot به تلویزیون‌های سامسونگ و ال‌جی بالاخره اولین آیفون در سامانه جامع تجارت ثبت سفارش شد آیا شبکه 5G گوشی‌های سامسونگ با به‌روزرسانی One UI 7 در ایران فعال می‌شود؟ توانایی‌های شگفت‌انگیز ربات انسان‌نمای چینی در چرخش ۳۶۰ درجه پا + فیلم افشاگری مدیرعامل تپسی‌فود از اقدام جدید اسنپ‌فود علیه این شرکت! قاصدک، پلی به دنیای متنوع پیام‌رسان‌ها|رمزنگاری پیام‌ها با فناوری روز دنیا توسط متخصصان ایرانی تصویر لو رفته از گلکسی S25 اولترا لبه‌های گرد و حاشیه‌های بسیار نازک آن را نشان می‌دهد نسل جدید ماهواره‌های استارلینک پهنای باند دانلود ۱ ترابیتی دارند ضرورت حکمرانی منطقی در فضای مجازی سال ۲۰۲۵ و تولد نسل جدیدی به نام بتا + لیست کامل نسل‌ها چینی‌ها بزرگ‌ترین مزرعه خورشیدی جهان را در بیابان‌ می‌سازند لینک‌های ماهواره‌ای جایگزین کابل‌های اینترنت زیر دربا می‌شوند!
سرخط خبرها

تولید گوشی با قابلیت درک احساسات انسان

  • کد خبر: ۴۶۶۸۳
  • ۲۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۱
تولید گوشی با قابلیت درک احساسات انسان
گوشی تولید شده توسط محققان دانشگاه کرنل، قادر به درک احساسات و عواطف انسان با بررسی چهره افراد است و این کار را حتی در صورت ماسک زدن افراد انجام می دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، گوشی یادشده که سی فیس نام دارد، با بررسی خطوط گونه، دهان، چشم و ابروی افراد می‌تواند حالات و عواطف آنها را شناسایی کند و این احساسات را به ایموجی تبدیل کرده و نمایش دهد.

مزیت استفاده از این گوشی آن است که از طریق آن می‌توان احساسات را در جریان یک مکالمه گروهی بر بستر اینترنت به دیگر افراد منتقل کرد، بدون آنکه نیازی به روشن کردن وب کم باشد.

سهولت استفاده، سازگاری با بسیاری از وسایل الکترونیک، هزینه پایین تولید و عدم نیاز به استفاده از حسگرهای لمسی و چسباندن آنها به صورت مزیت استفاده از چنین گوشی‌هایی است.

گوشی یادشده از تنها دو دوربین ساده که در زیر هر یک از دو گوشی نصب شده برای بررسی تغییرات خطوط بخش‌های مختلف صورت استفاده می‌کند و از این طریق عضلات گونه و تحرکات آنها را کنترل می‌کند.

دقت این گوشی در درک عواطف انسانی ۸۸ درصد است و در صورت استفاده از ماسک این رقم به ۸۵ درصد کاهش می‌یابد.

منبع: سایت انگجت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->