همتی: دولت چهاردهم مصمم به حذف رانت و کاهش کسری بودجه است توضیحات وزیر صنعت درباره افزایش قیمت خودرو‌های ایرانی سه واحد صنفی در مشهد پلمب شدند (۲ آذر ۱۴۰۳) افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گاز ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران قطع خواهد شد
سرخط خبرها

بیمه قالیبافان بودجه مشخص می خواهد

  • کد خبر: ۴۶۹۴۱
  • ۲۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۸
بیمه قالیبافان بودجه مشخص می خواهد
معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی بر لزوم مشخص شدن منابع بیمه قالیبافان و بافندگان فرش در بودجه تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوژ، موضوع بیمه و امنیت شغلی از جمله خواسته های مهم بافندگان فرش طی سالهای اخیر بوده است. قانون بیمه قالیبافان در سال ۱۳۸۸ به تصویب رسید و بر اساس آن مقرر شد ظرف ۱۰ سال از تصویب مصوبه، سالانه ۱۰۰ هزار بافنده به این چرخه وارد شوند و تحت پوشش بیمه قرار گیرند.

طی هفته های اخیر رئیس جمهور با صدور دستوری به وزارت کار توجه ویژه به قالیبافان را خواستار شد. در حال حاضر حدود یک میلیون بافنده فرش در کشور وجود دارد که بر اساس آمارها تنها ۲۲۰ هزار نفر از آنها تحت پوشش بیمه هستند.

در همین راستا مدیرعامل اتحادیه تعاونی های فرش دستباف، با اشاره به دستور رئیس جمهوری اظهار کرد: در صورتی که بحث بیمه قالیبافان مدنظر بوده معتقدم به جای وزارت کار باید به سازمان برنامه و بودجه دستور داده شود تا پول بیمه در اختیار سازمان تامین اجتماعی قرار گیرد چون تامین اجتماعی مجری است و وزارت کار می تواند بابت پوشش بیمه قالیبافان این سازمان را مکلف کند.

وی با بیان اینکه بحث بیمه در اشتغال و امنیت شغلی و درآمد و معیشت بافندگان فرش اثرگذار و حایز اهیمت است، گفت: بر اساس آنچه که در قانون دیده شده، بودجه هر سال مصوب می شود و لذا سازمان برنامه و بودجه باید این بودجه را جهت پوشش بیمه قالیبافان در اختیار تامین اجتماعی قرار دهد.

به گفته عبدالهی، قانون بیمه قالیبافان پس از تصویب در سال ۱۳۸۸ تا سال ۱۳۹۲ اجرایی و به موجب آن مقرر شد ۴۵۰ هزار نفر بیمه شوند اما از سال ۱۳۹۲ به بعد علاوه بر افرادی که سالها در صف بیمه بودند و نتوانستند از مزایای بیمه بهره مند شوند، ۲۳۰ هزار قالیبافی هم که طی مدت پنج سال بیمه پرداخت کرده بودند به دلایل مختلف مثل عدم واریز بیمه در روز مقرر یا عدم حضور هنگام مراجعه بازرس قطع شد.

در روزهای اخیر معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر ضرورت مشخص شدن منابع بیمه قالیبافان تاکید کرد و گفت: برای پوشش بیمه ای جدید حتی یک نفر قالیباف لازم است منابع مالی مورد نیاز تامین شود.

به گفته میرزایی، سازمان تأمین اجتماعی نمی‌تواند با منابع داخلی خود کسی را بیمه کند و منابعی که در بودجه های سنواتی تخصیص می یابد تکافوی پوشش جدید را ندارد.

به گزارش ایسنا، بر اساس اظهارات معاون وزیر کار، تحقق پوشش بیمه قالیبافان به عنوان آرزوی دیرینه جامعه بافندگان فرش مستلزم اختصاص اعتبار و منابع مالی است که با توجه به تاکید رئیس جمهور مبنی بر توجه ویژه به قالیبافان لازم است در جریان تدوین بودجه ۱۴۰۰ این مساله در قالب پیش بینی ردیف بودجه خاص قالیبافان توسط دولت یا مجلس لحاظ شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->