قتل نظافتچی جوان با قیچی مرد خیاط برخورد خودرو تارا و نیسان در مشهد حادثه آفرید (۶ تیر ۱۴۰۳) مبلغ علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری امشب به حسابشان واریز می‌شود (۶ تیر ۱۴۰۳) کشف ۱۴ کیلوگرم شیشه از ۲ قاچاقچی سابقه‌دار سناریوی وکیل و پرستار بیمارستان در قتل مرد ثروتمند حریق گسترده دو کارگاه مبل‌سازی در حاشیه شهر مشهد قربانی گرفت (۶ تیر ۱۴۰۳) اعضای بیمار مرگ مغزی ساکن نیشابور به سه بیمار زندگی بخشید واژگونی خودرو در گناباد ۲ کشته بر جای گذاشت (۶ تیر ۱۴۰۳) یک توصیه پزشکی؛ هنگام گزش حیوانات خوددرمانی نکنید رجا درباره توقف چهارساعته قطار تهران-مشهد توضیحاتی داد (۶ تیر ۱۴۰۳) نتایج امتحانات نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ صدور دستور توزیع ۶۵۰ هزار قوطی شیرخشک توسط اداره پایش زنجیره تامین شیرخشک همه چیز درباره تعداد انسان‌هایی که تاکنون روی زمین زندگی کرده‌اند هر ماه یک میلیون تومان علی‌الحساب به بازنشستگان پرداخت می‌شود رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال‌احمر اعلام کرد: در حج تمتع امسال، ۲۲ زائر ایرانی در عربستان فوت شدند برای داشتن رابطه خوب با فرزندان بزرگ‌سال خود، با این ۶ رفتار خداحافظی کنید حمایت بیمه از انسولین‌های نسل جدید؛ دوسر برد برای بیمار و بیمه‌گر امّاواگر‌های مصرف آهن در زنان اشتغال و تأمین معیشت؛ دو چالش دختران مجرد دهه‌های ۵۰ و ۶۰ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (چهارشنبه، ۶ تیر ۱۴۰۳) | کاهش دمای روزانه در سطح استان از جمعه
سرخط خبرها

۶ تمرین برای پیشگیری از «آرتروز گردن»

  • کد خبر: ۴۶۹۵۴
  • ۲۸ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۵
۶ تمرین برای پیشگیری از «آرتروز گردن»
آرتروز گردن بیماری شایع پشت میزنشینی و یک بیماری مزمن تلقی می‌شود که طی سال‌ها به تدریج پیشرفت می‌کند و علایم آن معمولا پس از ۴۰ سالگی ظاهر می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، آرتروز بیماری ناشی از تحلیل دیسک‌های بین مهره‌ای و غضروف‌های مفاصل است که می‌تواند به استخوان نیز آسیب برساند وممکن است در تمام مفاصل بدن اتفاق بیفتد، اما در افرادی که به دلیل شرایط شغلی یا وضعیت نامناسب، گردن را در حالت نامناسب قرار می‌دهند، معمولا به مهره‌های گردن آسیب می‌رساند. در ادامه به راهکار‌های پیشگیری از آرتروز گردن اشاره می‌کنیم:
 

«آرتروز گردن»؛ بیماری پیش رونده طی سال‌ها

آرتروز گردن یک بیماری مزمن تلقی می‌شود که طی سال‌ها به تدریج پیشرفت می‌کند و علایم آن معمولا پس از ۴۰ سالگی ظاهر می‌شود. در ۵۰ درصد موارد، آرتروز گردن پس از عکس برداری مشخص می‌شود و فرد هیچ علامت ناراحت کننده‌ای ندارد. البته بعضی افراد با درد ناحیه گردن در یک سمت کتف و پشت سر مواجه هستند. سردرد، خشکی گردن، احساس مورمور در دست به دلیل فشار به نخاع و حتی سرگیجه، اختلال در شنوایی، بینایی و تعادل ناشی از فشار مهره‌ها به شریان نیز از دیگر علایم هشدار آرتروز گردن شناخته می‌شود.
 

چطور با رایانه کار کنیم تا گردن آسیب نبیند؟

اگر اقتضای شغل شما طوری است که ساعت‌ها مشغول کار با رایانه هستید، حتما اصول صحیح نشستن را رعایت کنید تا از بروز آسیب به مهره‌های گردن پیشگیری شود. برای این منظور، پشت باید صاف باشد و سر به جلو خم نشود. مانیتور را در ارتفاع هم راستا با چشم قرار دهید. میز تکیه گاه ساعد‌ها باشد و از معلق ماندن دست‌ها خودداری شود. استفاده از تلفن همراه را به حداقل برسانید و در موارد ضروری مراقب باشید که سر به پایین خم نشود، بلکه گوشی بالا نگه داشته شود. همچنین ورزش و تحرک را به عنوان اصل ضروری در زندگی روزمره رعایت کنید.
 

۶ تمرین برای پیشگیری از «آرتروز گردن»

درباره مهره‌های گردن مانند دیگر مفاصل، رعایت سبک زندگی سالم و پیشگیری از آسیب مهره‌ای بهترین و مؤثرترین اقدام است. در واقع، آرتروز روند درمان پیچیده‌ای دارد و روش‌ها مبتنی بر تسکین درد و کاهش پیشرفت بیماری خواهد بود. حتی در مواردی نیاز به جراحی نیز دارد. برخلاف تصور، احساس درد گردن همیشه نیازمند استراحت نیست بلکه انجام تمرینات منظم ورزشی به انعطاف پذیری عضلات، پیشگیری از درد گردن و سر و همچنین عملکرد مطلوب مهره‌های گردن کمک می‌کند. این تمرینات به خصوص باید در افرادی که ساعت‌ها می‌نشینند جدی گرفته شود.
 

تمرین اول

دو دست را پشت سر بگذارید و به آرامی سر را پایین بیاورید. در این وضعیت عضلات گردن کشش ملایمی را تحمل می‌کنند و انقباض عامل درد برطرف می‌شود. البته کشش باید کاملا ملایم و بدون فشار باشد و در صورت بروز درد گردن، بیش از حد تحمل ادامه نیابد. گردن را در وضعیت کشش ۳۰ تا ۴۵ ثانیه نگه دارید و تمرین را سه نوبت تکرار کنید.
 

تمرین دوم

در حالت ایستاده یا نشسته، پشت را کاملا صاف نگه دارید و بدون این که سر خم شود، چانه را به گردن نزدیک کنید. در این وضعیت باید فشار یا درد مختصری در قسمت انتهای جمجمه و بالای گردن احساس کنید. ۲۰ ثانیه در این حالت بمانید و سپس عضلات را شل کنید. این تمرین را ۱۰ بار انجام دهید.
 

تمرین سوم

نوک انگشتان را روی عضلات گردن نزدیک جمجمه بگذارید و فشار ملایم به سر وارد کنید. کم کم این فشار را به اطراف گردن ببرید. هر نوبت فشار را ۵ تا ۱۰ ثانیه ادامه دهید، فشار را بردارید و ۳ تا ۵ بار این کار را تکرار کنید.
 

تمرین چهارم

دستمالی را روی دیوار و هم راستا با پیشانی نگه دارید. طوری بایستید و پا‌ها را خم کنید که بیشترین فشار به حوله وارد شود. چانه را پایین بیاورید و پیشانی را به دستمال فشار دهید، اما نباید سر به سمت جلو خم شود. در این حالت ۱۰ ثانیه بمانید و سپس در حالت عادی قرار بگیرید. این تمرین را ۱۰ بار تکرار کنید. دستمال را روی دیوار هم راستا با سر نگه دارید. بدن را در وضعیت تمرین قبل قرار دهید، اما این بار با پشت سر به دستمال فشار بیاورید.
 

تمرین پنجم

روی زمین بنشینید، پا‌ها را دراز کنید و پشت را کاملا صاف نگه دارید. نوار پلاستیکی را کف پا‌ها بگذارید و با دو دست طوری آن را به سمت بیرون بدن بکشید که شانه‌ها به سمت عقب و قفسه سینه باز شود. بدن را در حالت کشش ۵ ثانیه نگه دارید و سپس رها کنید. این تمرین را ۱۵ بار ادامه دهید.
 

تمرین ششم

ساعد و کف دست را روی دیوار بگذارید به طوری که آرنج هم راستا با شانه باشد. بدن را به سمت جلو خم کنید تا زمانی که احساس کشش در شانه داشته باشید. در این وضعیت، سر را به جهت دیگر بچرخانید. ۳۰ ثانیه در این وضعیت بمانید. این تمرین را سه بار انجام دهید.

منبع:همگردی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->