پرونده منتظر محمد؛ استقلال باز هم در خواب تصمیم‌گیری؟ آغازبه‌کار هشتمین نمایشگاه تخصصی ورزش و تجهیزات ورزشی در مشهد + فیلم (۲۲ مهر ۱۴۰۴) عبدی مشاور جدید درویش در پرسپولیس! تانزانیا ارزش صد دلار هم نداشت! ۷ مهاجم در لیست انتظار پرسپولیس انصاری‌فرد، مورداعتماد بانک‌شهر در پرسپولیس ویدئو| خلاصه بازی فوتبال ایران و تانزانیا(۲۲ مهر ۱۴۰۴) علی پروین: بار‌ها به قلعه‌نویی گفتم تیم را جوان کن نتیجه بازی دوستانه ایران و تانزانیا+ ویدئو گل‌ها(۲۲ مهر ۱۴۰۴)| برد زشت تلخ‌ترین پایان، تقدیم به وحید امیری پایان رقابت‌های رولر اسکی جام کاسپین در رشت با درخشش ورزشکار مشهدی احتمال برگزاری اردوی نوروزی تیم ملی در آمریکای جنوبی هشدار مدیران استقلال به ساپینتو: مواظب بازگشت محرومیت باش! ستاره کره‌ای، گزینه خط دفاعی یوونتوس تمرین پرسپولیس پرستاره شد داوران هفته هفتم لیگ برتر به‌خط شدند حرف‌های تکراری و عجیب قلعه‌نویی | زمانی برای پذیرش واقعیت! هاشمیان درمورد اوریه ریسک نمی‌کند لوا مصدوم شد نیمار در راه سری آ
سرخط خبرها

گام‌های پایانی باشگاه پرسپولیس برای تسویه با برانکو

  • کد خبر: ۴۶۹۸۹
  • ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۴
گام‌های پایانی باشگاه پرسپولیس برای تسویه با برانکو
باشگاه پرسپولیس با پرداخت مقدار قابل توجهی از مطالبات برانکو در مراحل آخر تسویه با این مربی کروات قرار دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، برانکو ایوانکوویچ بدون شک یکی از موفق‌ترین مربیان خارجی فوتبال کشورمان محسوب می‌شود. او در سال ۱۳۹۴ در روز‌های تیره و تار باشگاه پرسپولیس هدایت سرخ پوشان را بر عهده گرفت و آغاز کننده راهی بود که باشگاه پرسپولیس در چند سال اخیر در پیش گرفته است.
 

این مربی کروات ۴ فصل سرمربی سرخ‌های پایتخت بود و موفق شد در لیگ برتر کشورمان ۳ قهرمانی پیاپی کسب کند. او در سال آخر حضورش در کنار قهرمانی لیگ، در جام حذفی نیز موفق به کسب عنوان قهرمانی شد. یکی از مهمترین اتفاقات فوتبال کشورمان در چند سال اخیر برگزاری فینال آسیا در ورزشگاه آزادی بود که در سال ۲۰۱۸ اتفاق افتاد، فینالی که پرسپولیس در آن نتوانست اولین قهرمانی آسیا خود را کسب کند. به تمام این افتخارات باید ۳ سوپر جام را نیز اضافه کرد. در مجمع ۷ قهرمانی در ۴ فصل، آمار فوق العاده‌ای است که هر سرمربی آرزوی دست یابی به آن را دارد و هر هواداری رویای اینکه هدایت تیم محبوبش بر عهده این شخص باشد را در سر می‌پروراند.

برانکو در روز‌های ابتدایی سال ۱۳۹۸ زمانی که در اوج محبوبیت بود، با توجه به اختلافاتی که برای دریافت حقوق خود با مدیران باشگاه داشت، با این که یکسال دیگر از قراردادش با سرخ ها باقی مانده بود، تصمیم گرفت از این تیم جدا شود. این اتفاق خبر خوبی برای هواداران سرخ نبود و آن‌ها دلیل این اتفاق را مدیریت ضعیف پرسپولیس می‌دانستند.

 

گام‌های آخر باشگاه پرسپولیس برای تسویه با برانکو

 

حال بیش از یک سال از جدایی برانکو ایوانکوویچ می‌گذرد و پرسپولیس همچنان قهرمان ایران و فینالیست آسیا است. البته عملکرد گل‌محمدی در فصل گذشته بسیار خوب بود و امضای او در قهرمانی لیگ و فینالیست شدن پرسپولیس در آسیا پای این تیم بود، اما همچنان می‌توان شخصیتی که برانکو به این تیم داده است را حس کرد.

 

اما روز‌های خوب پرسپولیس که با برانکو شروع شده و هنوز هم ادامه دارد، با بدهی باشگاه به این مربی، حال و هوای بدی به خودش گرفته است. حالا بازیکنان و کادر فنی پرسپولیس بعد از موفقیت در لیگ برتر و آسیا، به دنبال دریافت دستمزد خود هستند، اما باشگاه پرداخت طلب به برانکو را اولویت خود می‌داند.

 

بر اساس آخرین اخباری که از باشگاه پرسپولیس منتشر شده است، مدیران باشگاه موفق شده اند ۶۶۰ هزار یورو از طلب برانکو را پرداخت کنند. با این حساب مبلغ ۱۲۴ هزار یورو دیگر باقی می‌ماند تا طلب ۷۸۴ هزار یورویی برانکو با باشگاه پرسپولیس تسویه شود.

 

مسئولان باشگاه پرسپولیس عنوان کرده اند مبلغ باقی مانده از طلب برانکو را تا ۲ روز آینده به او پرداخت خواهند کرد تا سایه سنگین این موضوع از بالای سر تیم پرسپولیس برداشته شود.

 

گام‌های آخر باشگاه پرسپولیس برای تسویه با برانکو

 

مهدی رسول پناه سرپرست باشگاه پرسپولیس در مورد پرداخت مطالبات برانکو گفت: هیچ خطری باشگاه را تهدید نمی‌کند و ما بر اساس وظایفی که داریم باید مطالبات برانکو را پرداخت کنیم. امیدوارم هر چه سریع‌تر خیال هواداران راحت شود. هواداران واقعا نگران هستند و ما هم این نگرانی را درک می‌کنیم، به همین دلیل می‌خواهیم این موضوع را خیلی سریع حل کنیم.


باشگاه پرسپولیس این روز‌ها علاوه بر پرونده برانکو در حال از دست دادن ۲ ستاره خود یعنی شجاع خلیل‌زاده و بشار رسن است که پیشنهاد‌های اغوا کننده‌ای از تیم‌های قطری دریافت کرده اند. در بدترین حالت اگر هر ۲ بازیکن از پرسپولیس جدا شوند، قطعا سرخ پوشان برای آغاز پرقدرت لیگ بیستم و شرکت در فینال لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۰ جایگزین مناسبی برای بشار و شجاع جذب کند.


این موضوع در حالی رخ داده است که پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه پرسپولیس به علت شکایت برانکو فعلا بسته است و پس از تسویه با مربی کروات و پرداخت ۶۰ هزار فرانک جریمه به فیفا پنجره باز خواهد شد و یحیی می‌تواند تیمش را تقویت کند.

 

چیزی به آغاز لیگ بیستم نمانده و باشگاه پرسپولیس و هوادارانش روز‌های پر التهابی را پشت سر می‌گذارند، روز‌هایی که می‌تواند برای فصل پیش رو بسیار تعیین کننده باشد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->