نتیجه و ویدیو خلاصه بازی بارسلونا و اینترمیلان(۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| پایان رویاپردازی با فلیک پخش زنده بازی برگشت اینتر و بارسلونا در لیگ قهرمانان (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ترکیب اینتر و بارسلونا در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا مشخص شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طارمی نیمکت‌نشین شد تغییرات در هیئت‌مدیره استقلال منتفی شد | فقط فریده شجاعی استعفا می‌کند حضور پرشور استقلال در ورزش بانوان حسینی با استقلال، دوساله می‌بندد | مذاکرات، بعد از پایان جام حذفی فرهاد مجیدی؛ مربیگری با احتیاط، سیاست و ثبات استقلال و چادرملو، بدون وی‌ای‌آر خط‌قرمز قلعه‌نویی روی نام کنعانی‌زادگان بدهی یک میلیاردی به خشکشویی تأیید شد! اردوی تیم ملی والیبال نشسته ایران در مشهد دورسون: فنرباغچه هروقت بخواهد، من و کارتال آنجا هستیم آرمین سهرابیان در راه انزلی تاریخ و ساعت بازی اینتر و بارسلونا | هراس بلوگرانا از نیش افعی‌ها کارتال مخالف جذب شکاری پرسپولیس فقط وینگر می‌گیرد! سپاهان با نظر گل‌محمدی بسته می‌شود؟ درباره عملکرد فردوسی‌ثامن در لیگ دو فوتبال ایران | نوشداروی اکبر دیر رسید دو ستاره پرسپولیس دیگر زیر ۲۵ سال نیستند تأثیر عجیب پورسانت در بقای اورونوف در پرسپولیس!
سرخط خبرها

رونمایی مدیر پرسپولیس از فیش واریزی برای برانکو!

  • کد خبر: ۴۶۸۳۱
  • ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۶
رونمایی مدیر پرسپولیس از فیش واریزی برای برانکو!
سرپرست باشگاه پرسپولیس فیش واریزی به حساب برانکو ایوانکوویچ را به هواداران معترض این تیم نشان داد.
به گزارش شهرآرانیوز، مهدی رسول‌پناه، سرپرست باشگاه پرسپولیس در واکنش به تجمع هواداران این تیم مقابل این باشگاه به جمع هواداران آمد و صحبت کوتاهی با هواداران کرد.

رسول‌پناه خطاب به هواداران پرسپولیس با نشان دادن فیش واریزی مبلغ ۲۵۰ هزار یورویی به حساب برانکو ایوانکوویچ، گفت: الان یک میلیون یورو از مطالبات برانکو آماده است و من حاضرم چند تن از هواداران به نمایندگی از شما به باشگاه بیایند تا مدارک آن را نشان دهم.

وی در مورد بحث جدایی بشار رسن عنوان کرد: بشار رسن با ما قرارداد دارد و نمی‌تواند برود. ما از باشگاه قطری هم برای مذاکره با او شکایت می‌کنیم. طبق تعهدی که به بشار رسن داده بودیم، باید تا ۲۰ مهر به حسابش پول می‌ریختیم که این کار را هم کردیم. رسید آن هم در باشگاه موجود است. یک ۲۰ هزار دلار و یک ۱۰۰ هزار دلار به حساب این بازیکن ریختیم. بشار به باشگاه نمی‌آمد، ولی من زنگ زدم و به خاطر من آمد. شب گذشته سید جلال حسینی و انصاری هم در جلسه بودند. به بشار گفتم اگر هم بخواهی نمی‌توانی بروی.

رسول‌پناه سپس چند تن از هواداران پرسپولیس را به داخل باشگاه برد تا مدارک مربوط به واریز مبالغ به حساب بازیکنان را به او نشان دهد.

حال یکی از هواداران پرسپولیس بد و به بیمارستان منتقل شد. تعدادی از هواداران معترض پرسپولیس، با دو تن از خبرنگاران حاضر در محل نیز درگیر شده و به آن‌ها حمله کردند. نیروی انتظامی هواداران پرسپولیس را بعد از دو ساعت متفرق کرد.
 
منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->