سرگذشت واقعی کارمندی که با یک تصادف فهمید ناخواسته پیک مواد مخدر شده است! دستگیری ۲ زورگیر مسلح که فقط ۱۶ سال سن داشتند | اعترافات تلخ و هولناک متهمان در کلانتری سپاد مشهد ریزش پل در کربلا حادثه آفرید + فیلم (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) آغاز ثبت‌نام آزمون لیسانس به پزشکی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ + لینک چگونه در ۲۰  گام فرزندانمان را برای آغاز سال تحصیلی جدید آماده کنیم؟ | شروع بی دغدغه مهر یک لبخند چندمیلیونی ترسناک قسمتی از اموال صندوق ذخیره فرهنگیان رفع توقیف شد مهلت ثبت سفارش کتاب‌های درسی تا ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ تمدید شد | جاماندگان هر چه سریع‌تر اقدام کنند میزان ارزآوری گردشگران سلامت ۴ برابر گردشگران عادی است بزرگ‌ترین فرش تصویری جهان به خراسان جنوبی آمد اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ به سهمیه‌ها + جزئیات درخواست‌ها یادی از محمد خجسته باقرزاده، خیر مشهدی حامی بیماران کلیوی | سایه بلند یک خانواده اصلاحات مربوط به ظرفیت پذیرش دانشجویان در رشته‌های پزشکی به زودی اعلام می‌شود صدور حکم قصاص برای قاتل منصوره قدیری جاوید، خبرنگار ایرنا بهترین زمان برای خوردن سالاد، قبل یا بعد غذا؟ توصیه‌های پزشکی درباره انتخاب و استفاده صحیح از کوله‌پشتی کودکان اهدای عضو نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) قطع برق ۷۹ دستگاه اجرایی به خاطر پرمصرف‌بودن | مشهد، پیشتاز در نصب کنتور‌های هوشمند طرز تهیه شربت زعفران بسیار خوشمزه و ساده انتقال آب از دریا؛ ضرورت امروز است نه راه‌حل فردا سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: در سال جدید، کمبود معلم نخواهیم داشت زنی که متهم است با تصادف ساختگی شوهرش را کشته است: من شوهرم را نکشتم! تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان صندوق فولاد پرداخت شد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۵ شهریور ۱۴۰۴) | دمای مشهد بدون نوسان محسوس تا پایان هفته ارسال پیامک ماهانه دستمزد و نوع شغل | بیمه‌‎شدگان مغایرت را اعلام کنند ردپای کوتاهی‌ها در ناترازی انرژی زیر ذره‌بین سازمان بازرسی افرایش موارد ابتلا به کرونا در مشهد | بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوانزا چه ماه‌هایی است؟ اجرای تجمیع صندوق بازنشستگی فولاد با صندوق بازنشستگی کشوری کسب رتبه نخست مناسب‌سازی معابر و مبلمان شهری توسط خراسان رضوی
سرخط خبرها

شرکت داروسازی فایزر ادعا کرد که تا آذر ماه واکسن کرونا را عرضه می‌کند

  • کد خبر: ۴۷۰۱۵
  • ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۷
شرکت داروسازی فایزر ادعا کرد که تا آذر ماه واکسن کرونا را عرضه می‌کند
شرکت داروسازی «فایزر» آمریکا روز جمعه ادعا کرد که واکسن «ویروس کرونا» ساخت این شرکت را تا پایان نوامبر (آذر ماه) برای دریافت مجوز به نهاد فدرال نظارت دارویی این کشور عرضه خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، شرکت داروسازی «فایزر» آمریکا روز جمعه ادعا کرد که واکسن «ویروس کرونا» ساخت این شرکت را تا پایان نوامبر (آذر ماه) برای دریافت مجوز به نهاد فدرال نظارت دارویی این کشور عرضه خواهد کرد.

به نوشته روزنامه «فایننشال تایمز» لندن، فایزر قصد دارد نتایج آزمایش واکسن تازه‌ای را که به همراه شرکت "بایوان تک" آلمان برای مصونیت در برابر همه‌گیری ویروس کرونا ساخته است، در هفته سوم نوامبر برای دریافت مجوز اضطراری در اختیار سازمان فدرال غذا و داروی ایالات متحده قرار دهد.

«آلبرت بورلا» مدیر اجرایی فایزر در بیانیه‌ای اعلام کرد که این واکسن تاکنون روی حدود ۳۸ هزار تن در سراسر جهان آزمایش شده است.

فایزر با توجه به اینکه تاکنون به هیچ شرکت داروسازی خارج از روسیه و چین، مجوز کاربرد واکسن داده نشده است، در این رقابت پیشتاز به شمار می‌رود.

با اینکه بر اساس بیانیه خانم بورلا، آزمایش‌های این واکسن به خوبی پیشرفت کرده است، اما تا پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر (۱۳ آبان ماه) آمریکا در دسترس همگان قرار نخواهد گرفت.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا پیش از این وعده داده بود، واکسن کرونا در چند هفته آینده (تا پیش از برگزاری انتخابات سوم نوامبر/13 آبان) در دسترس خواهد بود، اما مقام‌های دارویی آن را بخشی از کارزار انتخاباتی او دانسته بودند.

بورلا در یادداشتی برای کارکنان فایزر که به دست فایننشال تایمز نیز رسیده، نوشته است: تشدید «رجزخوانی‌های سیاسی» درباره ساخت و زمان‌بندی عرضه واکسن کرونا، موجب کاسته شدن از اعتماد همگانی می‌شود. برای فایزر اطمینان از موثر بودن این واکسن تا پایان اکتبر (اوایل آبان) امکان‌پذیر بود، اما ممکن است این اطلاعات بنابر تغییرات در میزان ابتلای شرکت کنندگان در آزمایش‌ها، زودتر یا دیرتر منتشر شود.

فایزر برای دریافت مجوز ار سازمان غذا و داروی ایالات متحده باید دستکم نیمی از اطلاعات مربوط به ایمنی شرکت‌کنندگان در آزمایش‌هایش را به همراه جزئیات واکنش آنها در مدت ۲ ماه پس از دریافت آخرین واکسن، در اختیار این نهاد نظارتی قرار دهد.

واکسن تولیدی فایزر و بایوان تک که بر اساس فناوری نوین "ام آر آن ای" ساخته شده، در ۲ مرحله تزریق می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->