یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند
سرخط خبرها

شرکت داروسازی فایزر ادعا کرد که تا آذر ماه واکسن کرونا را عرضه می‌کند

  • کد خبر: ۴۷۰۱۵
  • ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۷
شرکت داروسازی فایزر ادعا کرد که تا آذر ماه واکسن کرونا را عرضه می‌کند
شرکت داروسازی «فایزر» آمریکا روز جمعه ادعا کرد که واکسن «ویروس کرونا» ساخت این شرکت را تا پایان نوامبر (آذر ماه) برای دریافت مجوز به نهاد فدرال نظارت دارویی این کشور عرضه خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، شرکت داروسازی «فایزر» آمریکا روز جمعه ادعا کرد که واکسن «ویروس کرونا» ساخت این شرکت را تا پایان نوامبر (آذر ماه) برای دریافت مجوز به نهاد فدرال نظارت دارویی این کشور عرضه خواهد کرد.

به نوشته روزنامه «فایننشال تایمز» لندن، فایزر قصد دارد نتایج آزمایش واکسن تازه‌ای را که به همراه شرکت "بایوان تک" آلمان برای مصونیت در برابر همه‌گیری ویروس کرونا ساخته است، در هفته سوم نوامبر برای دریافت مجوز اضطراری در اختیار سازمان فدرال غذا و داروی ایالات متحده قرار دهد.

«آلبرت بورلا» مدیر اجرایی فایزر در بیانیه‌ای اعلام کرد که این واکسن تاکنون روی حدود ۳۸ هزار تن در سراسر جهان آزمایش شده است.

فایزر با توجه به اینکه تاکنون به هیچ شرکت داروسازی خارج از روسیه و چین، مجوز کاربرد واکسن داده نشده است، در این رقابت پیشتاز به شمار می‌رود.

با اینکه بر اساس بیانیه خانم بورلا، آزمایش‌های این واکسن به خوبی پیشرفت کرده است، اما تا پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر (۱۳ آبان ماه) آمریکا در دسترس همگان قرار نخواهد گرفت.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا پیش از این وعده داده بود، واکسن کرونا در چند هفته آینده (تا پیش از برگزاری انتخابات سوم نوامبر/13 آبان) در دسترس خواهد بود، اما مقام‌های دارویی آن را بخشی از کارزار انتخاباتی او دانسته بودند.

بورلا در یادداشتی برای کارکنان فایزر که به دست فایننشال تایمز نیز رسیده، نوشته است: تشدید «رجزخوانی‌های سیاسی» درباره ساخت و زمان‌بندی عرضه واکسن کرونا، موجب کاسته شدن از اعتماد همگانی می‌شود. برای فایزر اطمینان از موثر بودن این واکسن تا پایان اکتبر (اوایل آبان) امکان‌پذیر بود، اما ممکن است این اطلاعات بنابر تغییرات در میزان ابتلای شرکت کنندگان در آزمایش‌ها، زودتر یا دیرتر منتشر شود.

فایزر برای دریافت مجوز ار سازمان غذا و داروی ایالات متحده باید دستکم نیمی از اطلاعات مربوط به ایمنی شرکت‌کنندگان در آزمایش‌هایش را به همراه جزئیات واکنش آنها در مدت ۲ ماه پس از دریافت آخرین واکسن، در اختیار این نهاد نظارتی قرار دهد.

واکسن تولیدی فایزر و بایوان تک که بر اساس فناوری نوین "ام آر آن ای" ساخته شده، در ۲ مرحله تزریق می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->