۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

سرقت مجازی برای بازی اینترنتی

  • کد خبر: ۴۷۱۰۵
  • ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۵
سرقت مجازی برای بازی اینترنتی
پسری نوجوان در مشهد با سوء‌استفاده از اعتماد همکلاسی‌اش به حساب پدر او دستبرد زد
مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛ فکرش را هم نمی‌کرد که از همکلاسی‌اش رودست بخورد. وقتی او را در اتاق افسر پلیس فتای مشهد دید سرش از تعجب داشت شاخ درمی‌آورد. همکلاسی‌ای که تا دیروز با هم به صورت آنلاین بازی می‌کردند حالا سارق پول‌های پدرش از آب درآمده بود. سرقتی که از یک رفاقت دانش‌آموزی شروع و به سوء‌استفاده مجازی ختم شده بود.

اما ماجرای این سرقت اینترنتی از آنجا شروع شد که مردی جوان با در دست داشتن مرجوعه قضایی به فرماندهی پلیس فتای مرکز استان خراسان رضوی مراجعه کرد و مدعی شد که ۱۶ میلیون ریال در چند مرحله به صورت غیر مجاز از حساب بانکی‌اش برداشت شده است.

شاکی پرونده که مراحل مسدودی حساب بانکی‌اش را انجام داده بود بیان کرد: چند روز پیش اداره بودم که چند پیامک کسر وجه برایم فرستاده شد. هنگامی که به خانه رفتم موضوع را با همسرم در میان گذاشتم، اما او گفت که از این ماجرا بی‌اطلاع است. هر دو به فرزندمان که مدام سرش در گوشی تلفن همراه است، مشکوک شدیم. همسرم موضوع برداشت پول را به پسرم گفت، اما او مدعی شد که کسر وجه کار او نبوده و از این ماجرا بی‌اطلاع است. دلم هنوز از حرف‌های پسرم صاف نشده بود و احساس می‌کردم، چون ترسیده باشد موضوع برداشت پول را از من و همسرم کتمان می‌کند. با وجود اصرار من و همسرم، اما او همچنان می‌گفت که از کسر وجه بی‌اطلاع است. اواسط هفته گذشته بود که به بانک رفتم و موضوع را با متصدی شعبه مطرح کردم. آنجا بود که متوجه شدم وجوه کسر شده همه صرف خرید اینترنت شده است. به توصیه متصدی بانک حسابم را مسدود و شکایتی در این زمینه تنظیم کردم.


احضار متهم به پلیس فتا

با گشوده شدن این پرونده تحقیقات تخصصی کارشناسان پلیس فتای مرکز استان خراسان رضوی آغاز شد و طولی نکشید که مجریان قانون در بررسی در فضای سایبری توانستند رد متهم را در یکی از مناطق شهر مشهد بزنند.
در ادامه پیگیری‌های پلیس مشخص شد که متهم پسری نوجوان است که موضوع به خانواده او اطلاع داده شد و این فرد به مرکز فرماندهی پلیس فتای استان احضار شد.

متهم از این موضوع اظهار بی‌اطلاعی کرد و مدعی شد که هیچ نقشی درباره این برداشت‌های غیر مجاز از حساب شاکی نداشته است. انکار‌های این نوجوان ادامه داشت تا اینکه پسر شاکی با او روبه‌رو شد. پس از رویارویی متهم با پسر شاکی پرونده، مشخص شد که هردو هم‌کلاسی هستند و از چندی پیش با همدیگر یکی از بازی‌های آنلاین تحت شبکه را انجام می‌دهند. با توجه به اینکه متهم به این بازی اعتیاد پیدا کرده بود برای ارتقای سطح کاربری و ادامه بازی می‌باید مبالغی را هزینه می‌کرد از همین رو با سوء‌استفاده از اعتماد و اطلاعات حساب پدر دوستش مبلغ ۱۶ میلیون ریال را سرقت کرده است.


اعتراف به سرقت

روز گذشته رئیس پلیس فتای استان خراسان رضوی در تشریح دیگر ابعاد این پرونده گفت: متهم تا قبل از رویارویی با مستندات پرونده خود را بیگناه جلوه می‌داد، اما پس از روبه‌رو شدن با پسر شاکی و مستندات دیجیتالی به ناچار جرمش را پذیرفت و اعتراف کرد که برای پیش رفتن به مراحل بعدی یک بازی اینترنتی و بالا بردن سطح کاربری آن مرتکب این اقدام مجرمانه شده است.
سرهنگ جواد جهانشیری بیان کرد: پرونده متهم که از این اقدام خود سخت پشیــمان بــوده بــرای تــعیین‌تکلیف بــه دادسرای مشهد ارجاع شد.

این مقام ارشد پلیس فتای استان در ادامه به شهروندان توصیه کرد: کاربران فضای مجازی ضمن جدی گرفتن تذکرات پلیس فتا توجه داشته باشند که در پیشگیری از برداشت‌های غیر مجاز به هیچ وجه اطلاعات حساب خود را در اختیار افرادی که به هیچ وجه شناختی از آن‌ها ندارند، قرار ندهند و از درج اطلاعات حساب خود برای خرید نرم‌افزار‌های موبایلی مشــکوک و نــاشــناس جــدا خــودداری کنند.
جهانشیری در پایان از همه کاربران فضای مجازی خواست تا در صورت مشاهده موارد مشکوک از طریق سایت پلیس فتا به نشانی «www.cyberpolice.ir» بخش ارتباطات مردمی آن را ثبت کرده و از آخرین رویدادها، اخبار و حوادث سایبری مطلع شوند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->