«میراث باد» اثر فیلم‌ساز مشهدی، بهترین فیلم انسان‌شناسی جشنواره ایتالیایی شد انتشار رایگان قطعات موسیقی «هشت سال و این روزها» بازدید جمعی از سفیران کشور‌ها از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما پرطرفدارترین بازیگران ایرانی در اینستاگرام ۲۰ بازیگر پرفروش سینمای جهان را بشناسید رویداد سینمایی مسکو، ۲ جایزه به فیلم «در آغوش درخت» داد ویدئو | ماجرای فیلم لو رفته عروسی زیبا بروفه از زبان خودش کارگردان «استخوان سوز» جلوی دوربین رفت رقابت یک ربات نقاش با هنرمندان امیر نادری رئیس جشنواره زردآلوی طلایی ارمنستان شد تئاتری به تهیه‌کنندگی پرویز پرستویی میلیاردی شد این کتاب طلسم فراموشی در دنیای ادبیات کودک را شکست سارا بهرامی با «یخ بستگی» دوباره روی صحنه می‌آید به بهانه همایش «شریعتی و امر ملی» | جای خالی امر ملی در تفکر دکتر علی شریعتی برپایی نمایشگاه ادوات تعزیه در برج آزادی اهدای جایزه قلم پینتر ۲۰۲۵ به نویسنده مسلمان سودانی
سرخط خبرها

خط ثلث استاد شجریان که به عنوان اثر ممتاز ثبت شده است

  • کد خبر: ۴۷۱۱۷
  • ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۷
خط ثلث استاد شجریان که به عنوان اثر ممتاز ثبت شده است
خط ثلث استاد محمدرضا شجریان که در سال 1359 به عنوان اثری ممتاز ثبت شده است، یادآور یکی دیگر از هنرهای استاد شجریان است که در حد اعلا در او بروز کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، خط ثلث استاد محمدرضا شجریان که در سال 1359 به عنوان اثری ممتاز ثبت شده است، یادآور یکی دیگر از هنرهای استاد شجریان است که در حد اعلا در او بروز کرد. گرچه استاد شجریان این هنر را برای دل خودش می آموخت و قصدی برای رسیدن به مرحله استادی در این هنر نداشت اما آثار خوشنویسی برجای مانده از او بسیار ارزشمند و در سطح ممتاز هستند.

 

خط ثلث استاد شجریان که به عنوان اثر ممتاز ثبت شده است

خط ثلث استاد شجریان که سال 49 به تحریر درآمده و در سال 59 به عنوان اثر ممتاز چاپ شده است

 

علاقه محمدرضای جوان به خوشنویسی باعث شد او در سال ۱۳۴۶ پس از مهاجرت به تهران برای آموختن خوشنویسی وارد انجمن خوشنویسان شود و آموزش خط شکسته را نزد ابراهیم بوذری آغاز کند. یک سال پس از آن شجریان برای آموزش خط نستعلیق به محضر حسن و حسین میرخانی راه یافت و توانست در سال ۱۳۴۹ درجه ممتاز را در خوشنویسی به دست آورد.

شجریان از همان ابتدای راه پیشرفت‌های قابل‌توجهی در خوشنویسی داشت و مورد توجه استادان خود قرار گرفت، تا جایی که نمونه خطی از او در دارالکتاب سید حسین میرخانی، در کنار آثار تنی چند از خوشنویسان برجسته قرار گرفت. با این حال او خوشنویسی را تنها برای خود می‌خواست و قصدی برای ادامه این مسیر و رسیدن به مرحله استادی نداشت. او درباره این موضوع گفته بود: «در دوره استادی شرکت نکردم، باید یک کتاب می‌نوشتم ولی من حوصله این کارها را نداشتم. فقط می‌خواستم خطم خوب شود».

 


 

ببینید: راز مانا | روایتی متفاوت از مراسم تشییع و تدفین استاد محمدرضا شجریان

 


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->