ویکی‌پدیای فارسی یک‌میلیونی شد رویداد «امید فردوسی» با رونمایی از کتاب «به توان هایتک» در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد سامسونگ، به صورت رایگان، صفحه‌نمایش گوشی‌هایی را که مشکل خط سبز دارند، تعویض می‌کند شرکت فنلاندی گوشی اختصاصی خودش را خواهد داشت | HMD Pulse Pro به‌جای Nokia ارتش کره جنوبی احتمالا استفاده از آیفون را برای نیروهایش ممنوع کند «سیستم بادبان خورشیدی» ناسا چیست و چگونه کار می‌کند؟ + عکس مایکروسافت Phi-3-mini را معرفی کرد | یک مدل کوچک هوش مصنوعی که کارهای بزرگی می‌کند گوشی Galaxy Z Flip 6 هفت رنگ خواهد داشت سری iPhone 16 احتمالا دکمه فیزیکی نخواهد داشت استرالیا: X باید فیلم حمله سیدنی را حذف کند |‌ ماسک: به آن‌ها ربطی ندارد تصویر واقعی Google Pixel 8a را ببینید کیف پول تلگرام برای کاربران ایرانی مسدود شد | آیا امکان برداشت پول وجود دارد؟ محققان توانسته‌اند برای اولین‌بار یک اتم را با اشعه ایکس بررسی کنند استقبال از Fallout 76 بیشتر شده است | وقتی سریال به کمک بازی می‌آید نسخه هواداری پرچمدار سامسونگ کی عرضه می‌شود؟ | علاقه‌مندان Galaxy S24 FE، همچنان منتظر هلند هم فیسبوک را کنار می‌گذارد؟ گوشی Samsung Galaxy C55 خودنمایی کرد | میان‌رده‌ای که ادای پرچمدارها را درمی‌آورد تیک‌تاک: ممنوعیت فعالیت ما در آمریکا ناقض قوانین این کشور است هوش مصنوعی اپل کاملا روی دستگاه اجرا می‌شود و نیازی به اینترنت ندارد نقش هوش مصنوعی در بازی‌های المپیک پاریس ۲۰۲۴ | فناورانه‌ترین دوره مسابقات المپیک ابزار VASA-1 تصاویر را سخنگو می‌کند | خوب و بد هوش مصنوعی جدید مایکروسافت
سرخط خبرها

کودکان در فضای مجازی

  • کد خبر: ۴۷۳۴۴
  • ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۶
کودکان در فضای مجازی
سید رحمان میرزاییان
فرزندان ما امروز بی‌دفاع در فضای مجازی رها شده‌اند، جایی که هیچ‌کس مراقب آن‌ها نیست و همواره مورد تهاجم فکری صد‌ها هزار سودجو هستند. تجربه فضای مجازی تجربه‌ای مشابه دریاست. همان‌طور که دریا مفرح و زیباست و تجربه‌ای نشاط‌آور برای بچه‌ها به همراه دارد، فضای مجازی نیز همین‌گونه است. اما باید مراقب بود. والدین در این مراقبت و نظارت، می‌توانند اولین و بهترین افراد باشند. اولین قدم در این موضوع کسب آگاهی و دانش لازم از سوی والدین است. یعنی والدین باید با حداقل‌های قوانین این فضا آشنا باشند تا بتوانند نقش نظارتی خود را ایفا کنند. دومین قدم آگاهی‌بخشی به فرزندان است. اینکه فرزندان بدانند در این فضا چه می‌گذرد و چه اتفاقاتی می‌تواند جلو پای آن‌ها قرار بگیرد، وظیفه مهم والدین است و نکته مهمی است که والدین می‌توانند از طریق صحبت‌های دوستانه و در جمع خانواده برای فرزند مطرح، و آن‌ها را از عواقب ناشی از اشتباهات احتمالی مطلع کنند.
 
باید بدانیم فرزندان نخستین و مهم‌ترین الگوی خود را از والدین می‌گیرند. پس سومین قدم خودکنترلی والدین است. وقتی پدر و مادر ساعت‌ها در خانه مشغول کار در فضای مجازی هستند، نه می‌توانند فرزند را از ساعت‌ها کار در این فضا منع کنند، نه می‌توانند الگوی خوبی برای او باشند.
 
در چهارمین قدم، باید چند قانون خاص در منزل را گوشزد کرد. تعیین زمان مشخص برای کار در فضای مجازی به فرزندان، همراهی فرزند در این فضا به طوری که اجازه دهیم در کنار خود ما تجربیات این فضا را کسب کند، محدود کردن عضویت‌ها در گروه‌های مختلف، توصیه و تأکید به استفاده از فضای مجازی در محیط عمومی خانه و حتی قراردادن رایانه‌ای که متصل به اینترنت است در جایی که همه به آن دسترسی دارند و ... می‌توانند قوانین ابتدایی برای فرزندان تلقی شوند که باید به اجرا درآیند.
 
پنجم هم اینکه به فرزندان بیاموزیم حضور در فضای مجازی باید با هدف و برنامه مشخص باشد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->