چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

نگاهی به شماره جدید نشریه Web User |«وب» برای همگان

  • کد خبر: ۴۷۳۴۸
  • ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۷
نگاهی به شماره جدید نشریه Web User |«وب» برای همگان
نشریه Web User در شماره جدید خود با اختصاص پرونده اصلی به این سوژه با تیتر «وب را دسترسی‌پذیرتر کنیم» به سراغ راهکار‌هایی رفته است که از طریق آن‌ها بتوان اپلیکیشن‌ها و وب‌سایت‌های مختلف را آسان‌تر خواند، شنید و استفاده کرد.
نجفی | شهرآرانیوز - استفاده از فضای مجازی و فناوری‌های مرتبط با آن در زندگی امروز امری بسیار بدیهی است، اما همان‌طور که در زندگی واقعی افراد با توانمندی‌های مختلف در استفاده از امکانات و خدمات شهری متمایز هستند، افراد در سنین و با توانایی‌های گوناگون در استفاده از فضای وب نیز متفاوت هستند. نشریه Web User در شماره جدید خود با اختصاص پرونده اصلی به این سوژه با تیتر «وب را دسترسی‌پذیرتر کنیم» به سراغ راهکار‌هایی رفته است که از طریق آن‌ها بتوان اپلیکیشن‌ها و وب‌سایت‌های مختلف را آسان‌تر خواند، شنید و استفاده کرد. برای نمونه، یوتیوب به عنوان مشهورترین وب‌سایت اشتراک‌گذاری ویدئو در جهان، امکان اضافه کردن زیرنویس خودکار به ویدئو‌ها را در خود قرار داده است.
 
این سرویس که برای ویدئو‌های فاقد زیرنویس نیز از طریق هوش مصنوعی به تولید زیرنویس اقدام می‌کند، می‌تواند برای کم‌شنوایان، افراد کهن‌سال و حتی کسانی که زبان اصلی ویدئو را متوجه نمی‌شوند بسیار مفید باشد. در نمونه دیگری، کاربران اندروید می‌توانند با استفاده از اپلیکیشن VoiceAloudReader به جای خواندن صفحات وب‌سایت‌های مختلف، آن‌ها را بخوانند. تنظیماتی نظیر هشدار بیدارباش تلفن همراه یا دریافت دستور‌های صوتی از دیگر کاربرد‌های این نرم‌افزار است. یک نکته کوچک، اما کاربردی درباره استفاده از حالت Dark Mode برای چشمان هنگام استفاده از وب‌سایت‌هاست که به‌تازگی بسیار رایج شده است. جالب است بدانید نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهند استفاده از این حالت تأثیر چندان مثبتی بر عملکرد بینایی ندارد و کاربران در این حالت هنگام کار طولانی‌مدت با صفحات نمایشگر تلفن همراه، تبلت یا لپ‌تاپ بیشتر پلک می‌زنند. در دنیای کسب‌و‌کار‌های مجازی به‌تازگی اعداد و پیشنهاد‌های جدید زیادی شنیده می‌شود. برای چندمین بار شایعات خرید سگا، بازی‌ساز محبوب ژاپنی، از سوی مایکروسافت اوج گرفته است، اما WebUser می‌نویسد این بار نیز این شایعه از سوی هواداران سگا برای تحریک آن‌ها به تولید عناوین جدیدتر در دنیای بازی‌هاست.
 
 

برای دانلود این شماره کلیک کنید:

 
 
 

 
 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->