ترکیدگی لوله گاز در جاده مشهد_چناران | تردد پس از نیم ساعت از سر گرفته شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) کشف ۱۲ کیلوگرم حشیش از قاچاقچی حرفه‌ای در تهران بازداشت ۳ شرور درپی حمله به مأموران در طرح جمع‌آوری اتباع تزریق ۸.۳ میلیون مترمکعب پساب به بخش صنعت خراسان رضوی تهران تشنه است | ناترازی آبی نتیجه تمرکزگرایی و توسعه غلط برقراری پرواز‌های فرودگاه سبزوار پس از آغاز مجدد پرواز‌های داخلی (۴ مرداد ۱۴۰۴) پوشش بیش از ۱۲۴ هزار کلاس‌اولی در طرح سنجش سلامت نوآموزان خراسان رضوی اطلاعات مجرمان برای ایام اربعین به‌روزرسانی شد مرگ بیش از ۴۲ هزار موتورسوار در تصادفات دهه ۹۰ پیش‌ثبت‌نام پایه دهم مدارس شاهد آغاز شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) تعیین تکلیف دانشگاه آزاد برای امتحانات باقی مانده ترم بهمن ۱۴۰۳ اتمام بخش‌هایی از مرمت بازار وکیل شیراز (۴ مرداد ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی وقوع گردوخاک و افزایش وزش باد در خراسان رضوی (۴ مرداد ۱۴۰۴) آماده‌باش ۱۵ هزار نیروی هلال احمر برای پیاده‌روی اربعین ۱۴۰۴ مشمولان فاقد معافیت تحصیلی امکان شرکت در مراسم اربعین را ندارند آتش قسمت عراقی تالاب هورالعظیم با هواپیمای آب‌پاش ایرانی مهار شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۴ مرداد ۱۴۰۴) | گرما، همچنان وضعیت جوی غالب استان ثبت احوال: بیش از ۲۱۴ هزار ولادت در ۳ ماهه اول ۱۴۰۴ ثبت شد نشانه های تنبلی معده چیست؟ اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۴ مرداد ۱۴۰۴) ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع خارجی در مدارس فقط با ارائه کارت اقامت و اشتغال دانشجویان جدیدالورود از نیمه دوم مهر ۱۴۰۴ به دانشگاه می‌روند + زمان اعلام نتایج کنکور تمدید ۵ ساله همکاری آموزش و پرورش و حوزه علمیه مرگ عجیب و مرموز راننده مشهدی بعد از آتش زدن مامور پلیس راه کسب پنج نشان نقره در المپیاد جهانی فیزیک توسط تیم ایرانی قتل پدر به خاطر طلاهای مادر برای جلوگیری از غرق شدگی کاری انجام دهید هشدار درباره گرمازدگی | مراقب سالمندان و کودکان در پیاده‌روی اربعین باشید چطور از تجمع باکتری‌ها در غذا و نوشیدنی جلوگیری کنیم؟
سرخط خبرها

۶۰۰۰ پرستار مبتلا به کرونا در مرخصی استعلاجی هستند

  • کد خبر: ۴۷۴۱۸
  • ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۴
۶۰۰۰ پرستار مبتلا به کرونا در مرخصی استعلاجی هستند
معاون سازمان نظام پرستاری از استخدام بیش از ۷۶۵۰ پرستار در بیمارستان‌های وزارت بهداشت و سازمان تأمین اجتماعی خبر داد و گفت: اکنون حدود ۶۰۰۰ پرستار به‌علت ابتلا به بیماری کووید۱۹ در مرخصی استعلاجی به سر می‌برند.
به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا عزیزی روز سه شنبه افزود: پرستاران به عنوان مدافعان خط اول مبارزه با کرونا واقعا جان خود را کف دست گرفته اند و برای مراقبت و نجات بیماران فداکاری می‌کنند. حدود ۷۰ هزار پرستار طی ماه‌های گذشته در کشور در خط مقدم این دفاع ملی هستند. تاکنون بیش از ۳۱ هزار نفر آن‌ها به بیماری کووید۱۹ مبتلا شده اند، حدود ۲۶ هزار نفر آن‌ها درمان شدند، اما از این تعداد ۵۴ نفر تاکنون جان باخته اند و البته اکنون حدود ۵ تا ۶ هزار پرستار به علت ابتلا به بیماری کووید۱۹ در مرخصی استعلاجی هستند.

وی ادامه داد: در مورد دسترسی به وسایل پیشگیرانه مانند ماسک، شیلد (محافظ صورت)، دستکش و لباس محافظ پرستاران، وضعیت نسبت به ماه‌های اول اپیدمی کرونا بهتر شده، اما همچنان در برخی بیمارستان‌ها گزارش‌هایی داریم که این اقلام به صورت سهمیه بندی به پرستاران داده می‌شود، این مساله شایسته نیست، زیرا حداقل‌هایی که باید در اختیار یک رزمنده مدافع سلامت داده شود، همین لوازم حفاظتی است و باید با گشاده دستی بیشتری این اقلام در اختیار پرستاران قرار گیرد.

استخدام ۷۶۵۰ پرستار

معاون سازمان نظام پرستاری از استخدام ۷۶۵۰ پرستار در بیمارستان‌های وزارت بهداشت و سازمان تامین اجتماعی خبر داد و گفت: قرار است از حدود ۳۵۰۰ مجوز استخدامی سازمان تامین اجتماعی، ۲۶۵۰ سهمیه برای استخدام پرستاران در این سازمان اختصاص پیدا کند. وزارت بهداشت هم قول داده تا سه ماه آینده حداقل پنج هزار پرستار استخدام کند. قرار است اولویت استخدام با پرستارانی باشد که در ماه‌های گذشته در بخش‌های کرونا به صورت شرکتی فعالیت کرده اند. اگر این اتفاق بیفتد، با توجه به خستگی پرستاران می‌تواند روح تازه‌ای در بین کادر پرستاری ایجاد کند.

وی ادامه داد: استخدام این پرستاران شرکتی هم باعث می‌شود وضعیت معیشت آن‌ها بهتر شود و هم تعهدات و انگیزه خدمتی آنان بیشتر می‌شود. ممکن است در برخی مناطق مرزی تعداد کافی پرستار برای استخدام وجود نداشته باشد، اما به طور کلی در کشور تعداد پرستاران شرکتی که تمایل به استخدام دارند بیش از سهمیه‌های استخدامی است.

عزیزی از افزایش ۵۰ درصدی حقوق پرستاران خبر داد و گفت: افزایش ۵۰ درصدی حقوق پرستاران بر اساس فصل دهم قانون مدیریت کشوری که از اول امسال برای پرستاران شاغل در بیمارستان‌های دولتی اجرا شد، از مهر امسال برای پرستاران تامین اجتماعی نیز اعمال می‌شود و امیدواریم در ادامه، این افزایش حقوق برای پرستاران شاغل در مراکز درمانی نیرو‌های مسلح نیز اعمال شود. البته این افزایش حقوق هنوز شامل پرستاران شاغل در بخش خصوصی نشده و مشکلات پرستاران در این بخش بیشتر است.

معاون سازمان نظام پرستاری ادامه داد: یکی دیگر از مطالبات پرستاران، پرداخت حق فوق العاده ویژه است که با توجه به قول سازمان برنامه و بودجه، قرار است در فصل پاییز در آبان یا حداکثر در آذر در حکم پرستاران اعمال شود. با این اقدام حداقل یک میلیون تومان به حقوق پرستاران اضافه می‌شود. البته ممکن است با توجه به مشکلات اعتباری دولت، تامین بودجه آن در سال ۹۹ با مشکلاتی مواجه باشد، اما نکته مهم این است که با صدور این احکام اعتبار پرداخت فوق العاده ویژه پرستاران در بودجه سال آینده اختصاص پیدا می‌کند.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->