اختصاص تخفیف ۱۵ تا ۲۰ درصدی به درخواست‌های بهره‌برداری تجاری خدمات شهرداری مشهدمقدس در نجف اشرف ستودنی است + فیلم استقرار آتش‌نشانان در خیابان‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، هم‌زمان با روز اربعین ۱۴۰۳ اعمال‌قانون ۳۵۳۵ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۴۸ خودروی متخلف توقیف شدند (۳ شهریور ۱۴۰۳) فعالیت گشت‌های جمع‌آوری متکدیان مشهد، تا پایان ماه صفر، در سه شیفت خواهد بود حمل‌ونقل عمومی مشهد در روز اربعین (۴ شهریور ۱۴۰۳) رایگان شد ترافیک سنگین در میدان جمهوری، بولوارهای ملک‌آباد و امام‌خمینی(ره) مشهد (۳ شهریور ۱۴۰۳) فعالیت چهار پایگاه نظارتی ویژه ایام پایانی ماه صفر در حومه حرم امام‌رضا(ع) تلاش پاکبانان برای نظافت خیابان های اطراف حرم مطهر علوی ستودنی است ورود ۳ هزار و ۴۰۰ زائر افغانستانی اربعین به مرز دوغارون خراسان رضوی مشهد میزبان موکب‌های خدمت رسان از سایر کشور‌های اسلامی آماده‌سازی خیابان امام رضا (ع) مشهد برای برگزاری مراسم پیاده‌روی جاماندگان اربعین مدیریت شهری مشهد از ایده‌های نوجوانان در برپایی مراسم دهه آخر صفر استفاده می‌کند نجات دو محبوس تصادف در بزرگراه پیامبر اعظم (ص) مشهد (یکم شهریور ۱۴۰۳) سرویس‌دهی رایگان مترو مشهد در روز اربعین و سه روز پایانی صفر ۱۴۰۳ بدایعِ «بدایع‌نگار» در عرصه روزنامه‌نگاری | ۱۰۴ سال پیش اولین نشریه دینی خراسان به همت میرزا فضل‌الله آل‌داوود منتشر شد فرماندار مشهد: مصوبات مرتبط با سامان‌دهی کشف‌رود به صورت مستمر پیگیری می‌شود ترافیک پر حجم در بزرگراه آزادی، میدان فلسطین و پیرامون حرم مطهر رضوی (یکم شهریورماه ۱۴۰۳) سرویس‌دهی صلواتی ۴۱۰ دستگاه اتوبوس در مشهد، همزمان با اربعین حسینی تقدیر فرمانده قرارگاه اربعین در مرز چذابه از خدمات‌رسانی ناوگان اتوبوس‌رانی شهرداری مشهد
سرخط خبرها

افتتاح ۹ مرکز راهنمایی و مشاوره خانواده دانش‌آموزان نیاز‌های ویژه در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۴۷۷۸۹
  • ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۹
افتتاح ۹ مرکز راهنمایی و مشاوره خانواده دانش‌آموزان نیاز‌های ویژه در خراسان رضوی
مراسم افتتاحیه هم‌زمان ۹ مرکز راهنمایی و مشاوره خانواده دانش‌آموزان با نیاز ویژه، امروز سوم آبان‌ماه با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش در مشهد برگزار شد.

لیلا جانقربان| شهرآرانیوز، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس آموزش و پرورش استثنایی کشور  گفت: نیاز است راهبردها و برنامه‌هایی برای کیفیت‌بخشی به آموزش و پرورش انجام شود و به نتیجه برسد.


دکتر حسینی در مراسم افتتاح ۹ مرکز راهنمایی و مشاوره خانواده دانش آموزان با نیازهای ویژه اظهار کرد: در آموزش و پرورش استثنائی خدمات ویژه‌ای در حوزه‌های سنجش، طرح تلفیقی و فراگیر ارائه می‌شود. در این مراکز، مشاوره به کودکان و خانواده‌ها ارائه می‌شود، زیرا در آموزش و پرورش استثنائی خانواده جدی‌ گرفته می‌شود و قطعا آموزش‌ها به این شکل مؤثرتر خواهد بود. به‌صورت ویژه مراکزی در سبزوار، نیشابور، گناباد و مشهد خدمات جامع ارائه خواهند کرد.۴۲ مرکز اکنون به دانش‌آموزان با نیاز ویژه و خانواده آن‌ها در کشور خدمت‌رسانی می‌کنند.


وی با بیان اینکه نقش خانواده‌ها در تعلیم و تربیت نباید وکالتی باشد و خانواده در کنار معلم باید نقش اصلی داشته باشد، افزود: نقش خانواده در اسناد بالادستی بی‌بدیل است و در سند تحول بنیادین، بند ۱۴ به خانواده مربوط می‌شود.


باتوجه‌به وضعیت شیوع کرونا در جامعه، ۷ برنامه ویژه الگویی را در آموزش و پرورش استثنائی پیاده خواهیم کرد که در ادامه آن را به دیگر حوزه‌ها گسترش خواهیم داد. همچنین بسته تحولی خانواده‌محور درحال آماده‌سازی است که ۶ محور دارد؛ ایجاد پارلمان اولیا، طرح اولیاهمیار معلم، طرح مدرسه‌یاری اولیا، ایجاد بسته شبکه آموزش خانواده در بستر فناوری که طرح ندای همراه، طرح صدای همراه و اپلیکیشن تولید محتوا در این طرح پیگیری می‌شد، تسهیل و توسعه مشارکت محله در مدرسه و مدرسه در محله، طرح گسترش کمی و کیفی آموزش خانواده و هفتمین طرح الگویی، طرح گسترش کمی و کیفی مراکز مشاوره است.


دکتر حسینی خاطرنشان کرد: مراکز مشاوره باید کامل تجهیز شوند. بخشی از بودجه آموزش و پرورش به‌صورت ویژه به این حوزه اختصاص خواهد یافت و استانداردسازی نیروی‌ها با محور کیفی‌سازی آن‌ها انجام خواهد شد.
به‌ازای هر ۲۵ دانش‌آموز، یک مشاور باید وجود داشته باشد که تلاش می‌کنیم به این حوزه نیرو اختصاص دهیم.

 

ایجاد مراکز مشاوره در راستای توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه

رئیس آموزش و پرورش استثنائی خراسان رضوی در این افتتاحیه گفت: ۹ مرکز مشاوره خانواده امروز در استان افتتاح شد که در راستای توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه است.


قاسمی‌پور افزود: توان‌بخشی از مهم‌ترین اقدامات برای دانش‌آموزان گروه نیاز ویژه است که به گسترش و ارتقا نیاز دارد. در آموزش و پرورش استثنائی صبورترین افراد حضور دارند و خداوند نگاه ویژه‌ای به این خانواده‌ها داشته است تا از طریق فرزندی با نیاز ویژه، به کمال برسند.


این مقام مسئول گفت: بیشترین دانش‌آموزان نیاز ویژه در خراسان رضوی هستند و بیشترین زیرساخت‌ها در استان ما فراهم شده است. ۹۲ نفر مشاور و کمک‌مشاور در مراکز استان داریم که برای حل مشکلات خانواده‌ها و دانش‌آموزان نهایت تلاش خود را می‌کنند.


قاسمی‌پور گفت: در راستای فراگیرسازی آموزش و پرورش، به‌دنبال مناسب‌سازی این مکان‌ها برای دانش‌آموزان و دردسترس‌بودن آن‌ها هستیم. از ۹ مرکزی که امروز افتتاح شد، ۶ مرکز در مشهد فعال می‌شود و ۳ مرکز در شهرستان‌های نیشابور، سبزوار و گناباد فعال خواهد بود.


رئیس آموزش و پرورش استثنائی استان گفت: ۹۰ درصد دانش‌آموزان با استفاده از امکانات این مرکز می‌توانند در کنار دیگر دانش‌آموزان و در مدارس عادی تحصیل کنند. در این مراکز آموزش‌ها والدمحور و فضای کلاس‌ها متفاوت است. نظام تعلیم و تربیت به تعامل بیشتر والدین و مربیان نیاز دارد و باید این آموزش‌ها گسترش یابد.

طرح سنجش باید قانون شود

ابوالحسن حقیقی، معاون ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی، در این مراسم گفت: طرح سنجش باید برای دانش‌آموزان اجباری و قانونی شود و این مهم باید قبل از ورود دانش‌آموزان به مدرسه انجام شود. این طرح باید از دوران جنینی انجام شود و با انجام آن هزینه‌های کمتری به جامعه وارد خواهد شد.


آنچه امروز انجام می‌دهیم، آموزش است و پیشگیری نیست. لازم است دراین‌زمینه گام‌های مفیدی برداشته شود و در مجلس به رأی گذاشته و به قانون تبدیل شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->