روایتی از آخرین دستاورد‌های مدیریت شهری مشهد در دوازدهمین نمایشگاه تخصصی خدمات شهری | از دستگاه ریشه‌کن تا پهپاد‌های اطفای حریق + فیلم شهرداری مشهد پیشگام در استفاده از فناوری‌های نوین حاجی‌بگلو: مدیریت شهری مشهد نگین تمامی حوزه‌های مدیریت شهری در خاورمیانه است رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: بخش خصوصی اصلی‌ترین حامی مدیریت شهری است+ویدئو پارک خطی شش‌هکتاری در محله شهرک شهید رجایی مشهد به بهره‌برداری می‌رسد + تصاویر انعقاد قرارداد مشارکت شهرداری مشهد با کمیته امداد امام خمینی (ره) معاون استاندار خراسان رضوی: برقی‌کردن قطار مشهد- تهران ۲ میلیارد دلار هزینه دارد پلمب کارگاه تولیدی لوازم آرایشی غیرمجاز در کاشمر (یکم آذر ۱۴۰۳) ناصحی: مشهد قطب دیپلماسی شهری در کشور است ورود نخستین اتوبوس برقی به مشهد تا ۴۵ روز دیگر ارتقای پرشتاب زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل بار در مشهد عزم جدی شورا و مدیریت شهری مشهد مقدس برای تقویت دیپلماسی شهری برگزاری اولین نشست شهر‌های ایرانی شرکت‌کننده در اجلاس بریکس پلاس در مشهد + فیلم (یکم آذر ۱۴۰۳) اجرایی‌شدن تنها ۳۰ درصد از پروژه‌های عمرانی مصوب شهر مشهد قطار برقی مشهد-تهران روی ریل تحقق | استاندار خراسان رضوی: با حمایت و اعتبار بودجه‌های ملی قرار است این پروژه به سرانجام برسد آغازبه‌کار دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری در نمایشگاه بین‌المللی مشهد از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) رونمایی از پهپاد‌های آتش نشان در نمایشگاه تخصصی خدمات شهری شهردار مشهد: تقویت دیپلماسی، از سیاست‌های اصلی مدیریت شهری است نشست رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با احزاب سیاسی | گفتگو با فعالین اجتماعی، کلید بهبود مدیریت شهری در مشهد حضور دادپزشک در آرامستان‌های شهرداری مشهد برای تسریع خدمت‌رسانی به خانواده‌های متوفیان تقدیر فرماندار مشهد از شهردار مشهدمقدس (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کمک ۵ میلیارد تومانی شهرداری برای مدارس مشهد

  • کد خبر: ۴۵۵۵۶
  • ۱۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۱
کمک ۵ میلیارد تومانی شهرداری برای مدارس مشهد
شورای پنجم در پروژه استقبال از مهر و بازگشایی مدارس، سال ۹۷ مبلغ ۲ میلیارد تومان، سال ۹۸ مبلغ ۲/۲ میلیارد تومان و امسال هم ۵/۳ میلیارد تومان مساعدت داشته‎است.
به گزارش شهرآرانیوز، از زمان روی‌کارآمدن شورای پنجم در مشهد، مدیریت‌شهری در این شهر چندین تفاهم‌نامه با آموزش‌وپرورش استان به‌امضا رسانده است.
 
در همین راستا، روز گذشته، شهردار مشهد و مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان‌رضوی به ساختمان شورای اسلامی شهر مشهد رفتند و در حضور رئیس و جمعی از اعضای شورا، تفاهم‌نامه همکاری با هدف استفاده از فضا‌های مدارس در زمان‌هایی که دانش‌آموزان از آن‌ها استفاده نمی‌کنند، برای برخی امور شهری همچون شورای اجتماعی محلات و دفتر‌های تسهیلگری منعقد کردند.

در همین باره، رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر مشهد گفت: تفاهم‌نامه‌ای بین شهرداری مشهد و اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان خراسان‌رضوی منعقد شد که بر اساس آن، آموزش‌وپرورش در مقابل خدمات شهرداری، فضا‌های مدارس و آموزشگاه‌ها را در زمان‌های بدون‌استفاده در اختیار شورا‌های اجتماعی محلات، دفتر‌های تسهیلگری و... قرار خواهد داد.

رمضانعلی فیضی با بیان اینکه شورای پنجم از ابتدای فعالیت خود تاکنون مساعدت‌های مختلفی برای آموزش‌وپرورش مدارس نواحی هفت‌گانه مشهد و تبادکان داشته است، ادامه داد: در پروژه استقبال از مهر و بازگشایی مدارس، سال ۹۷ مبلغ ۲ میلیارد تومان، سال ۹۸ مبلغ ۲/۲ میلیارد تومان و امسال هم ۵/۳ میلیارد تومان مساعدت داشته‎ایم.

وی در ادامه گفت: این اعتبارات هر سال بر اساس اولویت‌بندی ادارات آموزش‌وپرورش و نیازمندی‌های اعلام‌شده از سوی آن‌ها در قالب روکش آسفالت، هرس درختان، فضاآرایی، تعمیر و بهسازی سرویس‌های بهداشتی و... انجام می‌شود.

رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: امسال برای نهادینه‌شدن حمایت‌ها و مساعدت‌ها تفاهم‌نامه‌ای تنظیم شد تا مدیریت‌شهری نیز در مقابل این اقدامات از خدمات آموزش‌وپرورش بهره ببرد.
فیضی با اشاره به مزیت‌های چنین تفاهم‌هایی گفت: این تفاهم‌نامه سبب استفاده بهینه و پایدارتر از ظرفیت‌های ۲ نهاد خواهد شد.

به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اداره‌کل آموزش‌وپرورش خراسان‌رضوی، قاسم‌علی خدابنده، مدیرکل آموزش‌وپرورش استان هم دراین مراسم ضمن قدردانی از فعالیت‌ها و تلاش‌های انجام‌شده در راستای گسترش همکاری بین شهرداری و آموزش‌وپرورش، گفت: تعامل و همکاری بین آموزش‌وپرورش استان و شهرداری مشهد قدمت بسیاری دارد و در سال‌های اخیر نیز تعامل بسیار خوبی وجود داشته است که می‌توان از بهسازی فضای مدارس در آغاز سال تحصیلی به‌عنوان نمونه بارز آن یاد کرد.

وی فعالیت‌ها و اقدامات مشترک ۲ دستگاه را بسیار گسترده خواند و تصریح کرد: تفاهم‌نامه «مشهد بدون بی‌سواد» به‌عنوان یک اقدام فرهنگی و ضدعفونی مدارس با توجه به شرایط خاص موجود نمونه‌هایی از این اقدامات مشترک هستند.

خدابنده با بیان اینکه مدارس در بسیاری از مناطق محل مراجعه همه اعضای محله هستند و حتی اگر هیچ دانش‌آموزی هم در مدرسه نباشد باز هم ارتباط اعضای محله با مدارس قطع نخواهد شد، افزود: مدارس ظرفیت‌های مختلفی دارند و می‌توان با گسترش تعامل‌ها از این ظرفیت‌ها به‌شکل‌های مختلفی استفاده کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->