معاون رئیس‌جمهور در بازدید از مهمانشهر تربت‌جام: روند خروج اتباع غیرمجاز به شکل دقیق اجرا می‌شود + فیلم یاراحمدی: وضعیت فوق‌العاده در کشور باعث شد تقاضای خروج مهاجران افغانستانی افزایش پیدا کند یاراحمدی: برگه‌های سرشماری باطل شده‌اند و اعتباری ندارند | باید ۳ میلیون‌ و ۱۰۰ هزار مهاجر افغانستانی غیرمجاز کشور را ترک کنند + فیلم دستورالعمل تازه سفارت افغانستان در تهران برای مهاجران | بازگشت‌کنندگان مستقیماً به اردوگاه مراجعه کنند نتیجه دیدار‌های اولین روز از نیم‌ فصل دوم لیگ برتر فوتسال افغانستان (۱۸ تیرماه ۱۴۰۴) طالبان در واکنش به صدور حکم بازداشت رهبرشان: دیوان کیفری بین‌المللی را به رسمیت نمی‌شناسیم معاون وزیر کشور: اتباع مجاز برای رفتن به زیارت اربعین مشکلی ندارند + فیلم ادامه بازی‌های لیگ برتر فوتسال افغانستان با انجام دو بازی | سرمربی تیم ملی فوتسال لیست بازیکنان برتر نیم فصل اول را اعلام کرد سفارت افغانستان در تهران هزینه صدور و تمدید پاسپورت را کاهش داد + جزئیات قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴) فیلم کامل اظهارات رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور در برنامه صف اول احتمال بارندگی و وقوع سیل در ۱۰ ولایت افغانستان (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه ۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) دوغارون، دروازه مهاجرت معکوس | روایتی از حضور در کنار مهاجران افغانستانی که به خانه بازمی‌گردند + فیلم معاون امنیتی انتظامی استاندار خراسان رضوی: ما معتقد نیستیم که اتباع افغانستان در سرویس‌های جاسوسی فعالیت دارند محرم ۱۴۰۴ | مراسم علم کشی مهاجران افغانستانی در محله گلشهر مشهد + فیلم در ۱۰۰ روز گذشته ۳۶۰ هزار نفر از اتباع غیرمجاز افغانستانی به کشورشان بازگشته‌اند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۱۱ تیرماه ۱۴۰۴) بهترین‌های نیم فصل لیگ برتر فوتسال افغانستان معرفی شدند + جدول حسینی مزاری: دفاع از رهبر انقلاب اسلامی یک وظیفه شرعی و سیاسی است آنگلا مرکل: آلمان در قبال پناهجویان افغانستانی مسئول است
سرخط خبرها

۳۰۰ هزار دانش‌آموز اتباع شرایط ارتباط با شبکه شاد را ندارند

  • کد خبر: ۴۷۹۹۵
  • ۰۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۳
۳۰۰ هزار دانش‌آموز اتباع شرایط ارتباط با شبکه شاد را ندارند
قائم مقام وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ۳۰۰ هزار دانش‌آموز اتباع شرایط ارتباط با شبکه شاد را ندارند گفت: ما به سازمان ملل و دیگر همکاران بین‌المللی مان این موضوع را گفته‌ایم. مشکل تهیه سیم کارت در دست آموزش و پرورش نیست.
به گزارش شهرآرانیوز - ایران به دلیل میزبانی از جمعیت زیادی از مهاجران افغانستانی همه ساله و با آغاز سال تحصیلی تعداد زیادی از دانش آموزان مهاجر را در مدارس ثبت‌نام می‌کند. شیوع کرونا در سال جاری مشکلات دانش‌آموزان مهاجر افغانستانی را بیشتر از گذشته کرده است.
 
شرایط سخت اقتصادی خانواده‌های مهاجر به دلیل شیوع کرونا سبب شده است که بسیاری از آن‌ها توانایی تهیه امکانات هوشمند برای استفاده دانش آموزان از شبکه شاد را نداشته باشند. قائم مقام وزیر آموزش و پرورش در امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور می‌گوید در رایزنی با همکاران بین‌المللی در تلاش هستیم این مشکل را حل کنیم.

مشکل سیم کارت دست آموزش و پرورش نیست

غلامرضا کریمی قائم مقام وزیر آموزش و پرورش در امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور درباره عدم دسترسی برخی از دانش‌آموزان اتباع خارجی به آموزش مجازی گفت: در همین رابطه ما آمار ۳۰۰ هزار نفری را به کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان و NJO‌های بین‌المللی اعلام کردیم که این تعداد شرایط ارتباط به نرم‌افزار شاد را ندارند و آن‌ها هم کمک‌هایی کردند که اندک بود.
 
وی در ادامه درباره دانش‌آموزان اتباع که همچنان موفق به دریافت سیم کارت نشده‌اند تا از این طریق وارد شبکه شاد شوند، گفت: مشکل سیم کارت دست آموزش و پرورش نیست، اما یک سری سازو کار برای تهیه آن نیز وجود دارد و از طرفی در زمان‌هایی که مدارس تعطیل نیست، هر کسی که به آموزش مجازی دسترسی ندارد، می‌تواند به مدرسه مراجعه کند.
 
قائم مقام وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: ما می‌دانیم که بیش از سه میلیون نفر به نرم‌افزار شاد دسترسی ندارند، ولی پکیج‌هایی آماده شده که به صورت بسته‌های مکتوب است و در دسترس دانش‌آموزان نقاط دورافتاده قرار می‌گیرد، همچنین همه دروس در تلویزیون پخش می‌شود، اما برای مشکل سیم کارت ما به عنوان وزارت آموزش و پرورش کاری نمی‌توانیم انجام دهیم و متولی امر باید این موضوع را پیگیری کند.
 
کریمی در پاسخ به این سوال که از میان دانش‌آموزانی که هنوز به شاد متصل نشده‌اند، چند درصد دانش‌آموزان اتباع هستند؟ گفت: ما آمار دقیقی در این زمینه نداریم، اما به سازمان‌های بین المللی اعلام کرده‌ایم و از سه ماه پیش گفته‌ایم که اتباع در این زمینه مشکل دارند. حتی ما آمار ۳۰۰ هزار نفر را به کمیسایاری عالی سازمان ملل متحد برای پناهندگان و هم NJO‌های بین المللی اعلام کردیم که این دانش‌آموزان شرایط اتصال به نرم‌افزار شاد را ندارند.
 
این مقام وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش حتی برای دانش‌آموزان ایرانی هم شرایط تهیه موبایل و تبلت را ندارد، لذا ما به همکاران بین‌المللی خود پیشنهاد کردیم که با توجه به ظرفیت‌هایی که در سطح بین‌المللی و همچنین معافیت‌های گمرکی که دارند از خارج از کشور ابزار‌های آموزشی لازم را برای این گروه از دانش‌آموزان وارد کنند.
 
وی ادامه داد: یک سری اقدامات هم انجام شده، اما عدد‌های کمی مانند ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ ابزار آموزشی تهیه شده است، اما درخواست کردیم که کمک‌های وسیع‌تری داشته باشند و هماهنگ می‌کنیم که خودشان هم به طور مستقیم با مدارس در ارتباط باشند و وسایل آموزشی را به آن‌ها تحویل بدهند.
 
کریمی در پاسخ به سوالی درباره ترک تحصیل دانش‌آموزان اتباع گفت: سال گذشته کل دانش‌آموزان اتباع ما ۵۱۲ هزار نفر بوده است و این در حالی است، که این دانش‌آموزان به کشور می‌آیند و خارج می‌شوند، اما ما دو مقطع آماری برای رصد دانش آموزان اتباع داریم که یکی آبان و دیگری در بهمن ماه است. یعنی در این دو مقطع هر تعداد دانش‌آموزی که در کلاس باشند، مبنای آمار رسمی ما خواهد بود که اکنون این آمار رسمی ۵۱۲ هزار دانش‌آموز اتباع در کشور است.

افزایش ۱۰ درصدی در ثبت نام دانش‌آموزان مهاجر

قائم مقام وزیر آموزش و پرورش در امور بین الملل و مدارس خارج از کشور گفت: با توجه به ثبت‌نام‌های انجام شده، میزان ثبت نام‌ها از مرز ۵ هزار و ۵۰۰ نفر هم عبور کرده و پیش بینی ما این است که آمار ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده است، بنابراین در میان این دانش‌آموزان ترک تحصیلی نداشتیم، اما نکته‌ای که وجود دارد این است که اگر دانش‌آموزان اول ابتدایی برای ثبت‌نام مراجعه نکنند، ما از حضور آن‌ها مطلع نخواهیم شد.
 
وی ادامه داد: ما فقط می‌توانیم آماری که در سال گذشته ثبت نام کرده‌ایم را ببینیم که آیا امسال هم ثبت‌نام کرده‌اند یا نه، که البته هر ساله نه تنها هیچ خروجی نداریم، بلکه ده درصد هم به آمار قبلی اضافه می‌شود، بنابراین ما ترک تحصیل در میان اتباع مشاهده نمی‌کنیم. البته افرادی داریم که نمی‌خواهند در نظام آموزشی رسمی کشور درس بخوانند. براساس دستور رهبری مدارس وظیفه دارند که دانش‌آموزان اتباع را ثبت نام کنند، هر دانش آموزی که در سن تحصیل باشد، می‌تواند به وزارت کشور مراجعه کند، اگر غیرمجاز باشد کارت هدایت تحصیلی دریافت می‌کند و اگر مجاز باشد می‌تواند به مدارس برای ثبت‌نام مراجعه کند.
 
منبع: ابلنا
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->