تفاهم رؤسای‌ بانک‌های مرکزی ایران و افغانستان برای توسعه و تقویت مناسبات پولی و بانکی وقوع انفجار در فرودگاه کابل (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) اولین همایش نخبگان افغانستانی به میزبانی تهران برگزار خواهد شد حمله انتحاری به وزارت شهرسازی و مسکن حکومت طالبان (۲۵ بهمن ۱۴۰۳) سفیر ایران در کابل: مسئله حقابه ایران و افغانستان حل شد ثبت نام حج برای مهاجران افغان در ایران آغاز شد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

مهر معلم ایرانی به دانش‌آموز افغانستانی که گوشی هوشمند نداشت

  • کد خبر: ۴۷۳۰۵
  • ۲۸ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۹
مهر معلم ایرانی به دانش‌آموز افغانستانی که گوشی هوشمند نداشت
«فرحناز عاقل» معلم فداکاری است که دانش‌آموز افغانستانی او گوشی هوشمند نداشت و به همین دلیل از درس‌هایش عقب مانده بود. عاقل به پارک محله دانش‌آموز رفت و در فضای باز و به دور از کرونا، تلاش کرد این دختربچه از درس‌هایش عقب نماند.
سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز- شیوع کرونا روند معمول آموزش کودکان را با مشکل روبه‌رو کرد. از یک طرف زمینه مناسبی برای جایگزینی آموزش غیرحضوری فراهم نبود و از طرف دیگر آنچه به‌عنوان روش‌های غیرحضوری به دانش‌آموزان معرفی شد، همه‌گیر نبود.
 
وزارت آموزش‌وپرورش تلاش کرد با شبکه شاد و با استفاده از اینترنت، بین معلم و دانش‌آموز ارتباط برقرار کند، اما این آغاز مشکلات بخش زیادی از دانش‌آموزانی بود که به گوشی هوشمند دسترسی نداشتند و نمی‌توانستند از خدمات شاد استفاده کنند.
 
اما معلمان آموزش بچه‌ها را مهم‌ترین رسالت خود می‌دانند، آن‌ها حتی در شرایط کرونایی هم از تلاش باز نمی‌ایستند و از هر فرصتی برای آموزش بچه‌ها استفاده می‌کنند. مثل یکی از دانش‌آموزان کلاس دوم دبستان هاشمی منطقه ۱۴ تهران که افغانستانی است.
 
او به‌علت نداشتن گوشی هوشمند از آموزش جا مانده بود، اما عشق یک معلم به کارش باعث شد این کودک به هم‌کلاسان خود برسد و از تحصیل جا نماند.
 
مهر معلم ایرانی به دانش‌آموز افغانستانی که گوشی هوشمند نداشت


این دانش‌آموز افغانستانی میهمان ما بود

«فرحناز عاقل» معلمی که ۲۹ سال سابقه تدریس در مدارس دارد، درباره شرایط تحصیل این دختر تبعه افغانستانی می‌گوید: در کلاس درس امسال ۳۳ دانش‌آموز داشتم که همه به گوشی هوشمند دسترسی داشتند، به‌جز یکی از آن‌ها که این موضوع ارتباط من با او را قطع کرده بود.
 
وی با اشاره به اینکه این دانش‌آموز دوسه سال است میهمان کشور ما شده است، افزود: من فکر کردم باتوجه‌به عدم دسترسی مناسب به آموزش، ممکن است این دختر در امتحانات تابستانی هم مردود شود و نخواستم به این موضوع بی‌تفاوت باشم. سعی کردم با حضور مادر و ۲ برادر کوچک‌ترش در مدرسه برای او کلاس جبرانی برگزار کنم، اما شیطنت بچه‌ها و اینکه مادرشان نمی‌توانست آن‌ها را در خانه یا نزد کسی بگذارد، مانع شد و بعد از ۲ جلسه تصمیم گرفتیم در پارک کوچکی که در محله پیروزی قرار دارد و فضای مناسبی از نظر رعایت فاصله‌گذاری هم به حساب می‌آید، آموزش را ادامه دهیم.
 
این معلم فداکار گفت: خوشبختانه این دانش‌آموز با این جلسات آموزشی، تقریبا برای آزمون جبرانی شهریورماه آماده شده است و حالا می‌تواند با قبولی در این آزمون به ادامه تحصیلش بپردازد.
 
مهر معلم ایرانی به دانش‌آموز افغانستانی که گوشی هوشمند نداشت
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->