ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند
سرخط خبرها

دانش‌آموزان مهاجر محدودیتی برای استفاده از شبکه شاد ندارند

  • کد خبر: ۴۵۳۲۵
  • ۱۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۶
دانش‌آموزان مهاجر محدودیتی برای استفاده از شبکه شاد ندارند
رئیس مرکز امور بین‌الملل وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سیاست‌گذاری در زمینه شرایط ثبت‌نام و یا تدوین دستورالعمل ثبت نام دانش‌آموزان مهاجر با وزارت کشور است گفت: دانش‌آموزان مهاجر محدودیتی برای استفاده از شبکه شاد ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز – غلامرضا کریمی اظهارداشت: در سال تحصیلی گذشته بیش از ۵۱۱ هزار دانش‌آموز تبعه خارجی در نظام آموزش رسمی کشور مشغول به تحصیل بوده‌اند که ۹۵ درصد آنان را دانش‌آموزان افغانستانی تشکیل داده‌ بودند و این تعداد در سال جاری افزایش یافته است.

 

وی ادامه داد: سیاست‌گذاری در زمینه شرایط ثبت‌نام و یا تدوین دستورالعمل، صدور برگ حمایت تحصیلی دانش‌آموزان خارجی بر عهده اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور است و وزارت آموزش و پرورش هیچگونه محدودیتی در ثبت‌نام دانش‌آموزان خارجی به ویژه دانش‌آموزان اتباع کشور افغانستان ندارد و تلاش کرده است تا شرایط عادلانه و برابر آموزشی را برای همگان فراهم آورد.

 

کریمی افزود: این دانش‌آموزان بدون الزام به پرداخت هزینه و شهریه از خدمات آموزشی برابر با دانش‌آموزان ایرانی بهره‌مند شده‌اند.

 

رئیس مرکز امور بین‌الملل وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد که ما هیچ محدودیتی برای ثبت‌نام و عضویت دانش‌آموزان اتباع در شبکه آموزشی دانش‌آموزی (شاد) ندارد و از ابتدای ماه فروردین سال جاری و هم‌زمان با راه‌اندازی این شبکه، امکان ثبت‌نام و عضویت دانش‌آموزان خارجی فراهم شده است.

 

وی تاکید کرد که دانش‌آموزان اتباع‌خارجی در صورت وجود هرگونه اشکال یا سئوال در زمینه ثبت ‌نام در مدارس یا عضویت در شبکه شاد می‌توانند، از طریق ادارات آموزش و پرورش منطقه محل سکونت اقدام کنند.

 

کریمی ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش علی‌رغم محدودیت منابع و چالش‌های متعدد، تلاش و برنامه‌ریزی خود را جهت پوشش حداکثری دانش‌آموزان اتباع خارجی و ارائه‌ حمایت فنی از دانش‌آموزان آسیب‌پذیر در این زمینه انجام داده است.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->