عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند
سرخط خبرها

هولوکا ابدو در مقابل شارلی ابدو!

  • کد خبر: ۴۸۰۴۹
  • ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۶
هولوکا ابدو در مقابل شارلی ابدو!
رسانه‌های فرانسوی اعلام کردند محصولات این کشور از چندین سوپرمارکت کشور‌های قطر و کویت جمع‌آوری شده است.
زهرا اسکندریان | شهرآرانیوز؛ رسانه‌های فرانسوی اعلام کردند محصولات این کشور از چندین سوپرمارکت کشور‌های قطر و کویت جمع‌آوری شده است. درخواست تحریم محصولات فرانسوی روز شنبه در چندین کشور خاورمیانه پس از سخنان امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، با توهین و حمایت از انتشار کاریکاتور‌هایی پیامبر اکرم (ص) افزایش یافت. رئیس دولت فرانسه این سخنان را روز پنجشنبه هم‌زمان با ادای احترام ملی به ساموئل پاتی، معلمی که از سوی یک مهاجم چچنی سربریده شد، بیان کرد. آن‌طور که رسانه‌های اروپایی بیان کرده‌اند، آقای پاتی در کلاس درس «آزادی بیان» کاریکاتور‌هایی از پیامبر اسلام (ص) را به دانش آموزان نشان داده بود، کاریکاتور‌هایی که مجله فکاهی شارلی ابدو منتشر کرده بود. ایران، ترکیه، اردن و کویت انتشار کاریکاتور‌های پیامبر اسلام (ص) را محکوم کرده‌اند.
 
سازمان همکاری‌های اسلامی که کشور‌های مسلمان را گردهم آورده، با ابراز تأسف گفته است: «سخنان برخی مقام‌های فرانسوی به روابط فرانسه و مسلمانان آسیب می‌رساند». حالا این موضوع باعث شده است در شبکه‌های اجتماعی درخواست برای تحریم کالا‌های فرانسوی از روز جمعه از طریق هشتگی به زبان عربی چند برابر شود. شبکه‌های «توزیع‌المیره» و «سوق‌البلدی» در قطر اعلام کردند که تا اطلاع‌ثانوی کالا‌های فرانسوی را از فروشگاه‌ها جمع‌آوری خواهند کرد. در یکی از فروشگاه‌های المیره، خبرنگار خبرگزاری فرانسه گزارش کرد که کارمندان این فروشگاه را دیده است که مربا‌های مارک سن‌دالفور را از قفسه‌ها خارج می‌کردند. همچنین دانشگاه قطر روز جمعه در توئیتی از به‌تعویق‌انداختن هفته فرهنگی فرانسه در پی آنچه آن را «حمله عمدی به اسلام و نماد‌های آن» توصیف کرد، خبر داد.
 
تصاویر منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی همچنین نشان می‌دهد که در کویت نیز برخی کالا‌های فرانسوی از فروشگاه‌ها جمع‌آوری شده است. خالد العطیبی، نایب‌رئیس فدراسیون تعاون کویت، به خبرگزاری فرانسه گفته است: «حدود ۶۰تعاونی که عمده توزیع‌کنندگان در کویت هستند، تحریم کالا‌های فرانسوی را اعلام کرده‌اند». این موضوع نه‌تن‌ها باعث جمع‌آوری محصولات فرانسوی از فروشگاه‌های کویت شده است، بلکه محمد المتیری، رئیس فدراسیون آژانس‌های مسافرتی کویت، به خبرگزاری فرانسه گفته است: «حدود ۴۳۰آژانس مسافرتی در کویت نیز رزرو پرواز‌های خود به فرانسه را متوقف کرده‌اند». کشور‌های حاشیه خلیج‌فارس به‌ویژه قطر، عربستان سعودی و امارات متحده عربی از مهم‌ترین بازار‌های صادرات صنایع غذایی و کشاورزی فرانسه هستند.
 
رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، نیز شنبه گذشته با انتقاد از امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، به‌دلیل رفتارش با شهروندان مسلمان فرانسوی، به او توصیه کرد وضعیت عقلش را بررسی کند. دولت فرانسه همچنین در واکنش به اظهارات رئیس‌جمهور ترکیه اعلام کرد که تصمیم گرفته است سفیر خود را برای رایزنی از آنکارا به پاریس فرابخواند. ترکیه، ایران و قطر در کنار جهاد اسلامی و حماس در فلسطین با صدور بیانیه‌هایی از عملکرد فرانسه در «اهانت به اسلام» به‌شدت انتقاد کرده‌اند. در ایران هم مسعود شجاعی طباطبایی، رئیس مرکز هنر‌های تجسمی حوزه هنری کشور، در پستی اینستاگرامی از انتشار نشریه‌ای به‌نام «هولوکا ابدو» خبر داده و گفته که قرار است این نشریه رفتاری برای مقابله‌به‌مثل با نشریه «شارلی ابدو» باشد.
 
او نوشته است: «در ابتدای انقلاب، سازمان منافقین نشریه‌ای با عنوان مجاهد را منتشر می‌کرد؛ گروهی از دوستان خوش‌ذوق ما نشریه‌ای با همان شکل‌وشمایل و حتی مشابه لوگوی آن‌ها، اما با عنوان «منافق» را علیه این سازمان تروریستی منتشر کردند. جالب این است که خیلی از هواداران منافقین نیز این نشریه را به اشتباه می‌خریدند! برنامه ما هم این است که ما هم درست با همان قالب و شکل، آثار جدی و برجسته‌ای در چالش با هولوکاست منتشر کنیم! این جریان نشان خواهد داد که حدومرز آزادی بیان رئیس‌جمهور فرانسه و همراهانش تا کجاست؟! ما در ازای هر طرح توهین‌آمیز آن‌ها ۱۰طرح تولید و در فضای‌مجازی و رسانه‌ها منتشر خواهیم کرد. این جریان را با همکاری محمدحسین نیرومند و مازیار بیژنی کلید زده‌ایم و به‌تدریج دوستان همدل اضافه می‌شوند. امیدواریم که این طرح‌ها روی جلد نشریات مختلف برود.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->