رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ادعاهای ضدایرانی وزیر خارجه آمریکا درباره دستیابی ایران به تسلیحات چینی و روسی

  • کد خبر: ۴۳۱۲۹
  • ۲۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۳
ادعاهای ضدایرانی وزیر خارجه آمریکا درباره دستیابی ایران به تسلیحات چینی و روسی
وزیر امور خارجه آمریکا در پی شکست دولت کشورش در تلاش برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران ادعا‌هایی را علیه کشورمان مطرح کرد.
به گزارش شهرآرانیوز به نقل از رادیو فرانس اینتر، مایک پمپئو در گفت‌وگویی با این شبکه رادیویی با مطرح کردن ادعا‌هایی ضدایرانی و با بیان این که کشور‌های بسیار کمی از جمله از اروپا با ما مخالف هستند، مدعی شد: تغییری که ما پیرامون مسئله ایران ایجاد کردیم یک موفقیت بزرگ بوده و دنیا را بر سر این واقعیت که ایران حامی اصلی تروریسم است، متحد کرده.

پمپئو در ادامه گفت: ما مانع دستیابی ایران به تانک‌های چینی و سامانه‌های دفاعی هوایی روسیه و سپس فروش تسلیحات به حزب الله خواهیم شد که موجب از بین بردن تلاش‌های رئیس جمهور مکرون در لبنان خواهد شد.

ادعا‌های پمپئو در حالی مطرح می‌شود که دولت آمریکا ماه گذشته نتوانست حمایت حداکثری اعضای شورای امنیت سازمان ملل را در راستای تصویب پیش نویس قطعنامه‌ای که برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران ارائه کرده بود، جلب کند.

تاریخ تحریم تسلیحاتی ایران در ۱۸ ماه اکتبر سال میلادی جاری به پایان می‌رسد.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->