رضایت گل محمدی برای تمدید با کاپیتان فولاد بازیکنان مازاد پرسپولیس امیدوار به عدم بازگشت خارجی ها! چرا برانکو گزینه اول درویش است؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و هلند(۸ تیر ۱۴۰۴)| برد بزرگ با کامبک زمان استارت پرسپولیس به تعویق افتاد باقری مخالف، سید جلال مشتاق سرمربیگری سوء‌استفاده بیفوما از وضعیت موجود پرسپولیس تکذیب شایعه هدایت پرسپولیس توسط علی دایی استاندار خراسان رضوی خبر داد: تشکیل باشگاه ورزشی مشترک صنایع بزرگ استان بخشش ساپینتو فقط با دستور مستقیم تاج گندوز، ایران‌بیا نیست احتمال کنارکشیدن استقلال از جام حذفی | فشار بازی‌های آبی‌ها بالاست ژسوس سرمربی النصر شد بازی‌های لیگ برتر، هر سه‌چهار روز یک‌بار! پخش زنده بازی والیبال ایران و هلند در لیگ ملت‌ها (۸ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین کمیته استیناف: استقلال، درخواستی برای بخشیدن ساپینتو نداده است! تاریخ نقل‌ و انتقالات لیگ برتر تغییر نمی‌کند رضاوند یک سال دیگر با استقلال تمدید کرد پایان بازسازی و مرمت بزرگ‌ترین زمین چمن‌مصنوعی شرق مشهد | سروسامان نصرت بسکتبال احتمالاً، والیبال شاید!
سرخط خبرها

پرسپولیس - بایرن مونیخ؛ یک قدم تا جام باشگاه‌های جهان

  • کد خبر: ۴۸۰۶۳
  • ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۶
پرسپولیس - بایرن مونیخ؛ یک قدم تا جام باشگاه‌های جهان
اگر چه پیش از این گفته شده بود جام باشگاه های جهان به دلیل شیوع ویروس کرونا لغو شده است اما این مسابقات با تصمیم فیفا قرار است برگزار شود.

به گزارش شهرآرانیوز، اگر چه پیش از این گفته شده بود جام باشگاه های جهان به دلیل شیوع ویروس کرونا لغو شده است اما این مسابقات  با تصمیم فیفا قرار است برگزار شود. بین اسپورت، در این خصوص گزارش داده : بعد از شیوع ویروس کرونا گمانه زنی های مختلف از عدم برگزاری جام جهانی باشگاه ها به دلیل تقویم فشرده تیم ها به میان آمد. با این حال مقامات فیفا قصد لغو این دوره از رقابت ها را ندارند و می خواهند جام جهانی باشگاه ها با همان فرمت قبل در تاریخ ۱۱ تا ۲۳ ژانویه برگزار شود. 

 

تاکنون حضور بایرن مونیخ قهرمان لیگ قهرمانان اروپا قطعی شده است و پرسپولیس اکنون به فینال راه یافته و منتظر مشخص شدن حریف خود در بازی نهایی است و در صورت قهرمانی به این رقابت ها راه خواهد یافت.

 

آکلند نیوزیلند نیز حضور خود را قطعی کرده است و الدحیل نیز که رامین رضاییان را در اختیار دارد به عنوان نماینده میزبان حضور دارد. نماینده های آمریکای جنوبی و شمالی و آفریقا نیز هنوز مشخص نشده است.

 

منبع: همشهری‌آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->