حملات جدید حزب‌الله لبنان به مراکز نظامی رژیم صهیونیستی (۳ آذر ۱۴۰۳) پزشکیان: اجرای عدالت در ورزش با انحصار‌زدایی از اماکن ورزشی دستگاه‌های اجرایی محقق گردد ماجرای پیشنهاد توقف افزایش ذخایر اورانیوم ۶۰ درصدی از زبان کمالوندی آیت‌الله علم‌الهدی: نظام شورایی عامل تحقق مردم‌سالاری دینی در کشور است | وظیفه شورا فقط نظارت بر عملکرد شهرداری نیست فرمانده مرزبانی فراجا: انسداد مرز‌ها باجدیت پیگیری می‌شود تماس تلفنی معاون‌اول رئیس‌جمهور با استاندار مرکزی (۳ آذر ۱۴۰۳) دولت لایحه موافقت‌نامه همکاری‌های دفاعی بین ایران و صربستان را تقدیم مجلس کرد حذف حق مأموریت دلاری در دستورکار مجلس قرار گرفت مراسم وداع با پیکر حجت‌الاسلام شوشتری با حضور محمدرضا عارف برگزار شد (۳ آذر ۱۴۰۳) افزایش سه‌برابری اعتبارات عمرانی خدمات شهری و توسعه زیرساخت‌های زیست‌محیطی در مشهد کمبود سوخت تمامی بیمارستان‌های غزه را تهدید می‌کند ظهوریان: آلودگی هوا بهانه است؛ علت قطعی برق کمبود سوخت نیروگاه‌‌هاست رسیدگی به شکایات در حوزه زمین‌خواری در دستورکار هفته جاری مجلس قرار گرفت (۳ آذر ۱۴۰۳) نشست خبری فرمانده نیروی دریایی ارتش | ایرانی: ساخت ناوشکن های سنگیندر دستور کار نیروی دریایی طی یک سال گذشته، بیش از ۲۰۰ حمله به نیروهای آمریکایی در منطقه انجام شده است حمله به زیارتگاه اهل تصوف در افغانستان ۱۲ کشته برجای گذاشت | طالبان: چند نفر را بازداشت کردیم وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد: رفع فیلترینگ در دستورکار دولت سخنگوی سازمان انرژی اتمی: غنی‌سازی ۶۰ درصد را متوقف نکردیم وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مشهد: استفاده از ظرفیت ابر دولت باید به صورت ویژه دنبال شود + فیلم واریز سود سهام عدالت متوفیان | وراث این مدارک را کامل کنند مسکو: از موشک بالستیک جدید استفاده بیشتری در جنگ خواهد شد آیت‌الله سیستانی خواستار تأمین امنیت شیعیان پاکستان دربرابر تروریست‌ها شد بقایی: از هر گامی برای پایان دادن به ظلم رژیم صهیونیستی استقبال می‌کنیم هفت اقدام فوری سرکنسولگری ایران در کازان روسیه| دو دانشجوی ایرانی آزاد شدند وزیر ارتباطات وارد مشهد شد کمالوندی خبر داد: ظرفیت غنی‌سازی را به شکل قابل ملاحظه‌ای افزایش می‌دهیم یک رسانه عبری زبان فاش کرد: خودکشی ۶ نظامی رژیم صهیونیستی انتصاب نخستین فرماندار زن در تاریخ استان فارس
سرخط خبرها

راه سخت ترامپ برای کسب آرای الکترال

  • کد خبر: ۴۸۱۴۲
  • ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۱
راه سخت ترامپ برای کسب آرای الکترال
مسیر ریاست جمهوری دونالد ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری، با پیشتازی رقیب دموکرات او، جو بایدن، در ایالت‌های غرب میانه دشوار شده است
هدی جاودانی | شهرآرانیوز؛ مسیر ریاست جمهوری دونالد ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری، با پیشتازی رقیب دموکرات او، جو بایدن، در ایالت‌های غرب میانه دشوار شده است و ترامپ را وادار کرده تا در پایگاه‌های قدرت جمهوری‌خواهان، که آرای خود را در آن‌ها تضمین‌شده می‌دید، آرایشی دفاعی به خود بگیرد. بدون‌شک، مجمع برگزینندگان (الکترال کالج) برای ترامپ چالش‌برانگیز خواهد بود.
 
مشاوران سیاسی ترامپ بر این باورند که او باید آرای فلوریدا، اوهایو و کارولینای شمالی را از آن خود کند؛ ایالت‌هایی که تحلیل‌ها و نظرسنجی‌ها می‌گویند هنوز نمی‌توان نتیجه‌ای قطعی درباره نتایج آن داد و بایدن به‌سختی در آن‌ها درحال رقابت با ترامپ است. بنابراین، ترامپ به ترکیبی از آرای ایالت‌های غرب میانه، ازجمله پنسیلوانیا، میشیگان و ویسکانسین، که عامل پیروزی او در انتخابات ۲۰۱۶ بوده‌اند و حالا بایدن در آن‌ها برتری دارد، نیاز خواهد داشت.
 
این نقص در قانون اساسی آمریکا وجود دارد که یک کاندیدای ریاست‌جمهوری می‌تواند رأی مردم را از دست بدهد و کماکان با کسب اکثریت ۵۳۸ نفر نماینده مجمع برگزینندگان به جایگاه ریاست‌جمهوری برسد. هر ایالت در آمریکا، براساس جمعیت خود، تعدادی نماینده در مجمع برگزینندگان دارد.
 
در ۴۸ ایالت آمریکا و ناحیه کلمبیا، هرکدام از کاندیدا‌ها بیشترین آرا را به‌دست بیاورند، آرای نمایندگان این مجمع را نیز کسب می‌کند. در سال ۲۰۱۶، هیلاری کلینتون آرای ۲.۸۶ میلیون نفر در کشور را از آن خود کرد، اما ترامپ در کمال شگفتی، با کسب ۳۰۴ رأی الکترال به کاخ‌سفید ورود پیدا کرد. اما به عقیده تحلیلگران سیاسی، اکنون مسئله کمی متفاوت است. ترامپ یک کاندیدای تازه‌وارد نیست. او برای چهارسال در جایگاه ریاست‌جمهوری بوده و اکنون رأی‌دهندگان او را براساس کارنامه چهارساله‌اش داوری می‌کنند. برای اینکه ببینیم ترامپ چه مسیر دشواری را برای کسب ۲۷۰ رأی الکترال طی می‌کند، کمی باید حساب‌وکتاب کنیم. ترامپ راه خود را با ۱۶۴ رأی الکترال ایالت‌های جمهوری‌خواهی شروع کرده، که از آرای خود در آن‌ها اطمینان داشته است.

برنامه سفر‌های انتخاباتی کاندیدا‌ها از ماه آگوست سرنخ‌هایی را دراختیار ما قرار می‌دهد تا تشخیص دهیم هدف کمپین‌های انتخاباتی بُرد کدام ایالت‌ها است؛ کدام ایالت‌ها را می‌توانند از چنگ رقیب خود دربیاورند و در کدام ایالت‌ها می‌توانند پایگاه خود را قدرتمندتر سازند.

هر دوی کمپین‌های انتخاباتی ترامپ و بایدن به‌سختی بر دو ایالت فلوریدا و پنسیلوانیا تمرکز کرده‌اند. این هفته، ترامپ به میشیگان و نبراسکا و سپس آریزونا رفته است. بایدن نیز به جورجیا، فلوریدا و تگزاس سفر می‌کند، هر سه ایالتی که ترامپ نباید در آن‌ها ببازد.

مایک پنس، معاون ترامپ، نیز به مینه‌سوتا، کمپینی برپا و سپس به کارولینا سفر می‌کند. کاملا هریس، معاون جو بایدن، در نوادا کمپینی را برگزار کرده است و باراک اوباما، رئیس‌جمهور سابق آمریکا نیز برای آمریکایی‌های سیاه‌پوست و لاتین در پنسیلوانیا و فلوریدا کمپین‌هایی را برگزار کرده است.

تعداد ایالت‌های چالش‌برانگیزی که ترامپ باید آرای آن‌ها را از آن خود کند، پنج عدد است؛ ایالت‌هایی که در سال ۲۰۱۶ آرای آن‌ها را به دست آورده بود، اما حالا نتیجه در آن‌ها پنجاه‌پنجاه و پیش‌بینی‌ناپذیر است و ماجرا به انداختن یک سکه روی هوا شباهت پیدا کرده است. این ایالت‌ها جورجیا، اوهایو، آیووا، کارولینای شمالی و فلوریدا هستند که روی‌هم‌رفته ۸۴ رأی نمایندگان الکترال را در‌اختیار دارند.

برد این پنج ایالت، ترامپ را به ۲۴۸ رأی الکترال می‌رساند، اما او به‌هیچ‌وجه نمی‌تواند هیچ‌یک از این ایالت‌ها را از دست بدهد و این مسئله نشان از شرایط بغرنج او دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->