سخنان امروز رهبر معظم انقلاب درباره اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا + فیلم حمایت السودانی از مذاکرات ایران و آمریکا وزرای خارجه ایران و تاجیکستان بر لزوم همکاری‌های منطقه‌ای در موضوع افغانستان تاکید کردند ممکان تاکید کرد: مجلس برای رفع مشکلات اقتصادی توجهی به مذاکرات ندارد فارن پالیسی فاش کرد: مهاجرت نخبگان از آمریکا در پی سیاست‌های ترامپ شرط روسیه برای دیدار پوتین و زلنسکی دیدار سفیر ایران در واتیکان با جانشین پاپ فرانسیس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغازبه‌کار نشست سران اتحادیه عرب در بغداد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دومین انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم، ۶ خرداد ۱۴۰۴، برگزار خواهد شد افشاگری یک روزنامه انگلیسی؛ مشارکت سرویس‌های جاسوسی غربی در کشتار فلسطینی‌ها رئیس‌جمهور: از دستاوردهای خود دست برنمی‌داریم آخرین وضعیت دیوارکشی مرز‌های مشترک ایران و افغانستان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) نگرانی شدید اوکراین درخصوص نشست رؤسای جمهور روسیه و آمریکا حمله قلبی وزیر خارجه عمران خان در زندان پاکستان جدول کاری نشست سران کشورهای عرب و پیش‌نویس بیانیه بغداد بازگشایی فرودگاه صنعا در یمن (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جانشین فرمانده کل سپاه در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: غزه، گورستان صهیونیست‌ها خواهد شد دعوت پوتین از سران کشورهای عربی برای شرکت در نخستین اجلاس روسیه-اعراب غزه زیر چرخ «ارابه گیدئون» | عملیات رسمی ارتش اسرائیل برای تصرف کامل غزه آغاز شد تجمع اعتراضی صهیونیست‌ها مقابل منزل نتانیاهو و فشار برای امضای قرارداد تبادل اسرا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) طرح ترامپ برای کوچ اجباری یک میلیون شهروند غزه به لیبی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو | سخنگوی قوه‌قضائیه: حکم اعدام امیرتتلو تأیید شده و قابل‌اجراست طرح سؤال نمایندگان مجلس از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دستور هفته جاری واکنش سخنگوی قوه‌قضائیه به خبر ازدواج تتلو: به شایعات توجه نکنید و به واقعیات بپردازیم طرح تشکیل وزارتخانه‌های «انرژی» و «آب و محیط زیست» در دستور کمیسیون‌های مجلس رئیس دستگاه قضا: باید عملیات روانی دشمن را خنثی کنیم ۳ شهروند ایرانی به اتهام امنیتی امروز در لندن به دادگاه می‌روند + اسامی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) شکست نتانیاهو از اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در نظرسنجی انتخاباتی
سرخط خبرها

راه سخت ترامپ برای کسب آرای الکترال

  • کد خبر: ۴۸۱۴۲
  • ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۱
راه سخت ترامپ برای کسب آرای الکترال
مسیر ریاست جمهوری دونالد ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری، با پیشتازی رقیب دموکرات او، جو بایدن، در ایالت‌های غرب میانه دشوار شده است
هدی جاودانی | شهرآرانیوز؛ مسیر ریاست جمهوری دونالد ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری، با پیشتازی رقیب دموکرات او، جو بایدن، در ایالت‌های غرب میانه دشوار شده است و ترامپ را وادار کرده تا در پایگاه‌های قدرت جمهوری‌خواهان، که آرای خود را در آن‌ها تضمین‌شده می‌دید، آرایشی دفاعی به خود بگیرد. بدون‌شک، مجمع برگزینندگان (الکترال کالج) برای ترامپ چالش‌برانگیز خواهد بود.
 
مشاوران سیاسی ترامپ بر این باورند که او باید آرای فلوریدا، اوهایو و کارولینای شمالی را از آن خود کند؛ ایالت‌هایی که تحلیل‌ها و نظرسنجی‌ها می‌گویند هنوز نمی‌توان نتیجه‌ای قطعی درباره نتایج آن داد و بایدن به‌سختی در آن‌ها درحال رقابت با ترامپ است. بنابراین، ترامپ به ترکیبی از آرای ایالت‌های غرب میانه، ازجمله پنسیلوانیا، میشیگان و ویسکانسین، که عامل پیروزی او در انتخابات ۲۰۱۶ بوده‌اند و حالا بایدن در آن‌ها برتری دارد، نیاز خواهد داشت.
 
این نقص در قانون اساسی آمریکا وجود دارد که یک کاندیدای ریاست‌جمهوری می‌تواند رأی مردم را از دست بدهد و کماکان با کسب اکثریت ۵۳۸ نفر نماینده مجمع برگزینندگان به جایگاه ریاست‌جمهوری برسد. هر ایالت در آمریکا، براساس جمعیت خود، تعدادی نماینده در مجمع برگزینندگان دارد.
 
در ۴۸ ایالت آمریکا و ناحیه کلمبیا، هرکدام از کاندیدا‌ها بیشترین آرا را به‌دست بیاورند، آرای نمایندگان این مجمع را نیز کسب می‌کند. در سال ۲۰۱۶، هیلاری کلینتون آرای ۲.۸۶ میلیون نفر در کشور را از آن خود کرد، اما ترامپ در کمال شگفتی، با کسب ۳۰۴ رأی الکترال به کاخ‌سفید ورود پیدا کرد. اما به عقیده تحلیلگران سیاسی، اکنون مسئله کمی متفاوت است. ترامپ یک کاندیدای تازه‌وارد نیست. او برای چهارسال در جایگاه ریاست‌جمهوری بوده و اکنون رأی‌دهندگان او را براساس کارنامه چهارساله‌اش داوری می‌کنند. برای اینکه ببینیم ترامپ چه مسیر دشواری را برای کسب ۲۷۰ رأی الکترال طی می‌کند، کمی باید حساب‌وکتاب کنیم. ترامپ راه خود را با ۱۶۴ رأی الکترال ایالت‌های جمهوری‌خواهی شروع کرده، که از آرای خود در آن‌ها اطمینان داشته است.

برنامه سفر‌های انتخاباتی کاندیدا‌ها از ماه آگوست سرنخ‌هایی را دراختیار ما قرار می‌دهد تا تشخیص دهیم هدف کمپین‌های انتخاباتی بُرد کدام ایالت‌ها است؛ کدام ایالت‌ها را می‌توانند از چنگ رقیب خود دربیاورند و در کدام ایالت‌ها می‌توانند پایگاه خود را قدرتمندتر سازند.

هر دوی کمپین‌های انتخاباتی ترامپ و بایدن به‌سختی بر دو ایالت فلوریدا و پنسیلوانیا تمرکز کرده‌اند. این هفته، ترامپ به میشیگان و نبراسکا و سپس آریزونا رفته است. بایدن نیز به جورجیا، فلوریدا و تگزاس سفر می‌کند، هر سه ایالتی که ترامپ نباید در آن‌ها ببازد.

مایک پنس، معاون ترامپ، نیز به مینه‌سوتا، کمپینی برپا و سپس به کارولینا سفر می‌کند. کاملا هریس، معاون جو بایدن، در نوادا کمپینی را برگزار کرده است و باراک اوباما، رئیس‌جمهور سابق آمریکا نیز برای آمریکایی‌های سیاه‌پوست و لاتین در پنسیلوانیا و فلوریدا کمپین‌هایی را برگزار کرده است.

تعداد ایالت‌های چالش‌برانگیزی که ترامپ باید آرای آن‌ها را از آن خود کند، پنج عدد است؛ ایالت‌هایی که در سال ۲۰۱۶ آرای آن‌ها را به دست آورده بود، اما حالا نتیجه در آن‌ها پنجاه‌پنجاه و پیش‌بینی‌ناپذیر است و ماجرا به انداختن یک سکه روی هوا شباهت پیدا کرده است. این ایالت‌ها جورجیا، اوهایو، آیووا، کارولینای شمالی و فلوریدا هستند که روی‌هم‌رفته ۸۴ رأی نمایندگان الکترال را در‌اختیار دارند.

برد این پنج ایالت، ترامپ را به ۲۴۸ رأی الکترال می‌رساند، اما او به‌هیچ‌وجه نمی‌تواند هیچ‌یک از این ایالت‌ها را از دست بدهد و این مسئله نشان از شرایط بغرنج او دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->