آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیت الله علم الهدی: اگر مسئولان به رهنمود‌های رهبری گوش دهند، تمام مشکلات کشور حل‌شدنی است

  • کد خبر: ۴۹۳۶۴
  • ۲۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۵
آیت الله علم الهدی: اگر مسئولان به رهنمود‌های رهبری گوش دهند، تمام مشکلات کشور حل‌شدنی است
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: مشکل این است که گاهی برخی مسئولان در اجرای رهنمود‌های رهبری زاویه پیدا می‌کنند. اگر این مسائل نباشد و همه مسئولان رهنمود‌ها و دستورالعمل رهبری را گوش دهند، تمام مشکلات کشور حل‌شدنی است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز در مراسم مسجد سنگر سلامت، بسیج محلی مقابله با کرونا که در مسجد امام رضا (ع) برگزار شد، اظهار کرد: اجرای طرح مساجد محله محور و اقداماتی از این دست یک تکلیف در حوزه ولایت مداری دارد.

 

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی بیان کرد: یکی از امتیازات مقام معظم رهبری در رهنمود‌های ایشان این است که مؤلفه‌ها و سازوکار را مشخص می‌کنند و در راه و روش اجرایی کمک می‌کنند.

 

وی بیان کرد: نکته اول رهبری این بود که ابتدا بیماری را تشخیص داده و سپس از توسعه بیماری پیشگیری کنیم، ایشان تأکید کردند که مساجد جایگاه خود را احیا کنند و با ظرفیت مساجد برنامه‌ها شکل بگیرد.

 

آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به اینکه بسیج جامعه پزشکی همراه با رهنمود‌ها و دستورالعمل‌های رهبری برنامه ویژه‌ای را به عنوان محله‌های مساجد محور تشکیل دادند، بیان کرد: امروز از این حرکت درس می‌گیریم که اگر مسئولان راهکار‌های رهبری را گوش دهند تمام مشکلات کشور حل می‌شود.

 

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی متذکر شد: مشکل این است که گاهی برخی از مسئولان در اجرای رهنمود‌های رهبری زاویه پیدا می‌کنند، اگر این مسائل نباشد و همه مسئولان رهنمود‌ها و دستورالعمل رهبری را گوش دهند تمام مشکلات کشور حل شدنی است.

 

وی با اشاره به اینکه زمانی که دچار مشکلاتی مانند ویروس کرونا می‌شویم تنها با یک نهاد مسئول نمی‌توانیم مشکلات را حل کنیم، گفت: امروز تمام نیرو‌های انقلابی و مردم پای کار آمده‌اند، بسیج محلات نیز راهبر و مجری این طرح است، امیدواریم بتوانیم این مشکل را از سر راه برداریم.

 

آیت‌الله علم‌الهدی ضمن تشکر از کسانی که با اخلاص در این طرح فعالیت می‌کنند، اظهار کرد: رهبری در ابتدای رهنمود‌ها و دستورالعمل‌هایشان به دعا و مناجات با خداوند متعال تأکید کرده‌اند.

 

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: باید توجه داشته باشید که تنها با دعا کردن و از خدا خواستن مشکلی حل نمی‌شود، باید همراه اقدام با نیت خالص دعا کنیم تا دعایمان مستجاب شود.

 

وی عنوان کرد: عزیزان باید این اقدام را بسیار مفید را جهاد فی سبیل الله بدانند و در این راه اخلاص داشته باشند تا بنده محبوب خدا شوند، زیرا دعای بنده محبوب خدا مستجاب می‌شود.

 

آیت الله علم الهدی با بیان اینکه رمز عملیات این طرح «یا علی ابن موسی الرضا» است، بیان کرد: امیدواریم خلوص نیت تمام دست‌اندرکاران ذخیره آخرت‌شان شود.

 

گفتنی است؛ رزمایش مسجد سنگر سلامت، بسیج محلی مقابله با کرونا به عنوان طرح شهید حاج قاسم سلیمانی نام‌‌گذاری شده و شعار این طرح «همه با هم بسیج می‌شویم تا کرونا را شکست دهیم» است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->