پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز از گردشگران نوروز ۱۴۰۴ سقوط یک سنگ، علت فوت کارگر معدن فلورین بجستان | قطعی برق، شاید مقصر حادثه (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ۹۷۰ نوزاد از خدمات بانک شیر مشهد بهره‌مند شدند (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) واکنش دانشگاه کاشان به حادثه مارمولک در غذای سلف دانشجویی ریزش معدن در بجستان خراسان رضوی یک فوتی و ۲ مصدوم برجای گذاشت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت تولید شیر خشک در کشور وضعیت و کم و کیف خدمات سراهای سالمندان در مشهد | تن لرزان سالمندان برای شهریه گران! بهترین رژیم غذایی برای داشتن پیری سالم
سرخط خبرها

بارش شدید باران در ۱۱ استان کشور

  • کد خبر: ۴۹۴۱۰
  • ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۰
بارش شدید باران در ۱۱ استان کشور
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از بارش شدید باران در ۱۱ استان کشور در امروز و فردا (۲۱ و ۲۲ آبان) خبر داد و گفت: دمای هوا نیز در برخی مناطق کشور بین ۵ تا ۸ درجه سانتی‌گراد کاهش می‌یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از بارش شدید باران در ۱۱ استان کشور طی امروز و فردا (۲۱ و ۲۲ آبان) خبر داد و گفت: دمای هوا نیز در برخی مناطق کشور بین ۵ تا ۸ درجه سانتی‌گراد کاهش می‌یابد.

صادق ضیاییان اظهار کرد: امروز (۲۱ آبان) با تداوم فعالیت سامانه بارشی در نوار غربی و دامنه‌های جنوبی البرز، گستره فعالیت آن شمال استان‌های فارس، بوشهر، کرمان و مناطقی از مرکز، شرق و شمال شرق کشور را نیز فرا می‌گیرد همچنین در سواحل شمالی کشور نیز بارش ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه طی امروز در شرق اردبیل، گیلان، غرب مازندران، شمال زنجان، شرق خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد و شمال فارس بارش شدت بیشتری دارد، گفت: فردا (۲۲ آبان) دامنه بارش‌ها گسترده‌تر شده است و سامانه بارشی در تمام مناطق کشور به جز استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان و جنوب استان‌های کرمان و فارس فعال خواهد بود.

ضیاییان ادامه داد: طی فردا (22 آبان ماه) در شرق اردبیل، شرق خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، شمال فارس و کرمان، جنوب اصفهان و یزد بارش شدت بیشتری دارد و در نواحی غربی خلیج فارس رگبار و رعد و برق همراه با وزش باد شدید موقت دور از انتظار نیست.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با بیان اینکه طی روز جمعه (۲۳ آبان) از شدت بارش در شمال غرب و غرب کشور کاسته می‌شود، گفت: بارش طی این روز در سایر مناطق کشور به جز سیستان و بلوچستان و خراسان شمالی تداوم دارد.

به گفته وی این سامانه بارشی طی روز شنبه (۲۴ آبان) با شدت کمتر در شرق و جنوب شرق کشور فعال خواهد بود سپس از کشور خارج می‌شود همچنین از روز پنجشنبه تا یکشنبه (۲۲ تا ۲۵ آبان) کاهش دما در نیمه شمالی کشور رخ می‌دهد که بیشترین کاهش در استان‌های ساحلی خزر، اردبیل، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز، شمال‌شرق و شرق کشور در حدود ۵ تا ۸ درجه سانتی‌گراد خواهد بود.

ضیاییان در ادامه با اشاره به اینکه طی فعالیت این سامانه، بارش در استان اردبیل، ارتفاعات مناطق شمال غرب، شمال شرق، البرز مرکزی و زاگرس مرکزی به صورت برف پیش‌بینی می‌شود، اظهار کرد: دریای خزر نیز طی امروز و فردا (۲۱ و ۲۲ آبان) مواج پیش‌بینی می‌شود همچنین طی روزهای جمعه و شنبه (۲۳ و ۲۴ آبان) در شرق کشور وزش باد شدید رخ می‌دهد.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۲۲ آبان) ابری همراه با مه رقیق، در بعضی ساعات بارش باران و وزش باد با احتمال رعد و برق و با حداقل دمای ۸ و حداکثر دمای ۱۳ درجه سانتیگراد و طی روز جمعه (۲۳ آبان) نیز ابری همراه با مه رقیق و در بعضی ساعات بارش باران همراه با وزش باد و با احتمال رعد و برق با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->