کالاهای گمرک شهید رجایی تا ۲۴ ساعت آینده ترخیص می‌شود پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)| اصلاح هیجانی ادامه دارد؟ پیش بینی قیمت سکه و طلا (دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی رشد کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گرانی در خانواده کوییک و شاهین دوسوم حقوق کارگران صرف مسکن و اجاره‌بها می‌شود پرمصرف‌ها منتظر قبوض میلیونی باشند آسان‌شدن جداسازی یارانه برای خانوارهای جدید انهدام ۸۳ تن کالای غیرقابل مصرف در انبارهای اموال تملیکی خراسان رضوی چه کالا‌هایی در بندر شهید رجایی سوختند؟ نصب پنل خورشیدی در ۹۰۰ هزار واحد مسکونی استان | خراسان رضوی می‌تواند نیمی از برق تجدیدپذیر کشور را تأمین کند فشار فروش در بورس | خروج سنگین پول حقیقی از بازار (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) استقرار نیروهای پالایش و پخش در بندر شهید رجایی ایران پنجمین مصرف‌کننده بزرگ طلا در جهان است توجه ویژه به تأمین مواد اولیه داخلی برای کاهش هزینه‌های تولید در خراسان رضوی نوسانات طلا، بازار را دچار التهاب کرد | مشهد، قطب جدید طراحی طلا در کشور پرواز قیمت طلا در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | صعود دلار به کانال ۸۴ هزار تومان آغازبه‌کار نهمین نمایشگاه تخصصی طلا، جواهر، نقره و گوهرسنگ‌ها از ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ در مشهد قرعه‌کشی ایران‌خودرو امروز (یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تعداد کل شرکت‌کنندگان قرعه‌کشی ایران‌خودرو اعلام شد کاهش ۵۰ درصدی قیمت تخم مرغ | قیمت مصوب هفته آینده اعلام می‌شود (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهم ۸ درصدی گمرک شهید رجایی از کل واردات کالا‌های اساسی هشدار شرکت توانیر درباره قطعی برق قیمت طلای آب‌شده پشت مرز سرنوشت‌ساز (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) پهلوگیری اولین کشتی در اسکله شهید رجایی بعد از حادثه انفجار در این بندر بررسی وضعیت پرواز‌های مشهد به بندرعباس، یک روز پس از حادثه بندر شهید رجایی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز بخشش جرائم بیمه شخص ثالث از امروز (یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | لوبیاسبز را کیلویی چند بخریم؟
سرخط خبرها

بورس وارد روند صعودی شده است؟

  • کد خبر: ۴۹۷۵۲
  • ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۷
بورس وارد روند صعودی شده است؟
از ۲۰ مرداد ماه که شاخص کل بورس وارد روند نزولی شد. همه منتظر بودند که بالاخره شاخص به روند صعودی قبلی بازگردد. شاید آن زمان هیچکس فکرش را هم نمی کرد که ریزش بازار بیش از 3 ماه به طول بیانجامد و شاخص کل یک میلیون واحد سقوط کند. اما این اتفاق رخ داد و اکنون این سوال از همیشه پر رنگ تر است که بالاخره چه زمان شاخص وارد روند صعودی می‌شود؟

به گزارش شهرآرانیوز،در بین سهامدارانی که امسال وارد بورس شدند کمتر کسی را پیدا می‌کنید که ادعا کند، تاکنون ضرر نکرده‌ام. این موضوع با توجه به ریزش ۴۲ درصدی شاخص کل بورس که در ۱۲ سال اخیر بی سابقه بوده است، دور از انتظار نیست. البته این شاخص برآیند کل سهام موجود در بورس را نشان می‌دهد و کم نیستند نماد‌هایی که بسیار بیشتر از این شاخص کاهش پیدا کرده‌اند. اما این قیمت‌ها تا کجا پایین خواهد آمد؟

تعداد زیادی از فعالان و کارشناسان بازار سرمایه اعتقاد دارند که قیمت اکثر نمادها حتی با دلار 20 هزار تومانی هم، کمتر از ارزش واقعی آن‌ها است و در حال حاضر با قیمت های فعلی ارزهای بین المللی، تنها به دلیل جو روانی موجود در این بازه داد و ستد می‌شوند. اما در مقابل هنوز بخشی از این افراد معتقدند که کلیت بازار در قیمت‌هایی بالاتر از ارزش واقعی در حال داد و ستد است، هرچند که این عده نیز قیمت سهام برخی از شرکت ها را کمتر از ارزش واقعی و مناسب برای سرمایه گذاری می‌دانند.

 

حالا سوالی که ایجاد می‌شود اینست که نظر کدام دسته صحیح است و آیا در شرایط فعلی باید همچنان به فروش سهام فکر کرد، یا نگهداری و کاهش میانگین خرید؟

قبل از اینکه بخواهیم به این سوالات پاسخ دهیم باید مجددا یادآوری کنیم که در بازار سرمایه نوسان قیمت ها یک امر کاملا طبیعی است و فعالان بازار، این ریسک را به امید دستیابی به سودهایی بالاتر از نرخ سود بدون ریسک بانک ها و تورم به جان میخرند. در این شرایط اجتناب از هر عاملی که یک ریسک جدید را ایجاد کند ضروری است و در زمان خرید سهام باید بسیار دقت کرد که چه سهمی را در چه قیمتی می خریم.

در نتیجه با وجود آنکه مثبت شدن شاخص کل در روز جاری، کف سازی های اخیر در اکثر نمادها بعد از افت‌های چند ده درصدی و اخبار بنیادی مثبتی که منتشر شده است، هر کدام به تنهایی سیگنالی مثبت در راستای شروع تغییر روند هستند، همچنان سرمایه گذاران با تجربه تر پیشنهاد می‌کنند که با احتیاط رفتار کنیم. در این شرایط حفظ آرامش و عدم تصمیم گیری های فوری می‌تواند کمک زیادی به جلوگیری از زیان‌های احتمالی داشته باشد.

آنچه که در این شرایط باید مورد توجه قرار گیرد، روند تغییرات شاخص ها، روند ورود و خروج پول به سهم های مختلف چه از طرف حقوقی ها و چه توسط حقیقی ها و تغییر در میزان نقدشوندگی بازار است. این عوامل در کنار وضعیت بنیادی مناسب یک سهم می‌توانند به ما کمک کنند که زمان برگشت یک نماد و نه الزاما کل بازار را تشخیص دهیم و با توجه به استراتژی های معاملاتی خود، نسبت به کاهش میانگین خرید یا خرید و فروش در آن نماد تصمیم بگیریم.

منبع: سیگنال

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->