سریال «پایتخت ۷» پس از ۵ سال، پیش‌تولید سنگینی دارد تغییر چهره خیره کننده رضا عطاران + عکس تهیه‌کننده «یادگار جنوب»: مردم از فیلم‌های غیرکمدی استقبال می‌کنند فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (جمعه ۵ مرداد ۱۴۰۳) + زمان پخش بهینه‌سازی سینما فرهنگ برای میزبانی در فیلم فجر ۴۳ «کافه این» در شبکه «تماشا» تماشایی می‌شود اکران‌های محرم از انحصار غیرمتخصصان خارج شد دوبال پرواز زبان فارسی پخش «منو ترک نکن» سریال خارجی جنایی جدید، از فردا شب (۵ مرداد ۱۴۰۳) جزییات برنامه محسن شریفیان برای موسیقی ایران و عمان در مسقط از کتاب شعر «دیو و دیوانگی»، اثر محمدباقر کلاهی‌ اهری، رونمایی می‌شود «درون بیرون ۲» پرفروش‌ترین انیمیشن تاریخ سینما شد «قفس» روی صحنه «شمایل» می‌رود + زمان اجرا بازدید «پیمان جبلی» از پشت صحنه سریال «طوبی» صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۴ و ۵ مرداد ۱۴۰۳) + زمان پخش کتاب «مناقشه قره باغ، از آغاز تا پایان» منتشر شد
سرخط خبرها

نمایشنامه‌نویس مشهدی: کرونا ضربه آخر را به تئاتر زد

  • کد خبر: ۴۹۸۳۰
  • ۲۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۸
نمایشنامه‌نویس مشهدی: کرونا ضربه آخر را به تئاتر زد
الان همه منتظرند اتفاق خوبی بیفتد، در عین حال همه ناامید هستیم و بعید می‌دانیم تا یک سال دیگر اتفاق خاصی بیفتد.
امیری|به گزارش شهرآرانیوز، میلاد کاشانی، نمایشنامه‌نویس و کارگردان تئاتر در مشهد و نویسنده نمایشنامه «رومئو و ژولیت» است که نمایش تولیدشده بر اساس آن، سال ۹۷ در جشنواره تئاتر درخشید.
 
او اکنون مشغول کارکردن روی نمایشنامه‌ای با موضوع مهاجرت است. متنی که اگر کرونا و مسائلش پیش نمی‌آمد، الان درحال اجرا بود.
 
او می‌گوید: این متن را پیش‌تر نوشته بودم و قرار بود خودم کارگردانی کنم. تمریناتی هم در حوزه هنری و پارک ملت داشتیم، اما همه مکان‌های هنری تعطیل شد. تماشاخانه‌های خصوصی هم تعطیل شدند. الان درعمل کاری نمی‌کنیم. خود من فقط روی یک متن کار می‌کنم.
 
کاشانی می‌گوید: الان همه منتظرند اتفاق خوبی بیفتد، در عین حال همه ناامید هستیم و بعید می‌دانیم تا یک سال دیگر اتفاق خاصی بیفتد.
 
به عقیده او این کرونا نیست که وضعیت تئاتر مشهد را خراب کرده است، بلکه پیش از کرونا هم تئاتر وضعیت خوبی نداشت: در سال‌های گذشته با به وجود آمدن گرانی‌ها، بسیاری از افراد تئاتر را از سبد خانواد خود کنار گذاشتند و آن جمعیتی که دغدغه تئاتر یا نگاه دیگری به این هنر داشت، رو به افول بود. گروه تئاتری که در جشنواره معتبری شرکت می‌کرد، ممکن بود اوضاع خوبی داشته باشد، اما وضعیت برای گروه‌های کوچک‌تر یا تازه‌کار به‌هیچ‌وجه مناسب نبود. به‌نظر من کرونا فقط ضربه آخر را به تئاتر زد.
 
کاشانی بیان می‌کند الان هیچ کاری از دستش برنمی‌آید تا دست‌کم درآمدش را به دست آورد. او می‌گوید: اگر خودرو داشتم می‌رفتم در تاکسی اینترنتی کار می‌کردم، مثل خیلی از دوستان و همکارانم که الان این کار را می‌کنند. برخی هم که فروشنده و شاگرد مغازه شده‌اند. بیمه هم نیستیم. این حرف‌ها، هم زیاد است و هم گفتنش بی‌فایده؛ مثنوی هفتاد من کاغذ است.
 
او که در چندماه گذشته یک کلاس نویسندگی مجازی در کانون تئاتر دانشگاه فردوسی مشهد برگزار کرده است، در پایان می‌گوید: نوشتن را شاید بشود به شکل مجازی آموزش داد، اما هیچ بُعد دیگر تئاتر را نمی‌شود به‌صورت مجازی کار کرد، بنابراین طبیعی است که خیلی‌ها بیکار مانده‌اند و تماشاخانه‌های خصوصی درحال ورشکستگی هستند.
این نمایشنامه‌نویس جوان از اینکه در چنین شرایطی هیچ‌کدام از مسئولان هم هیچ حرفی نمی‌زنند، دل‌گرمی نمی‌دهند و کامل سکوت کرده‌اند، گله دارد و می‌گوید: الان چند ماه از کرونا می‌گذرد و هیچ‌کس حرفی نمی‌زند. نمی‌دانم آیا باید بنشینیم و از پاافتادن خودمان و دیگران را به چشم ببینیم؟!
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->