پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند
سرخط خبرها

بهره‌برداری ۳ سطح از ۴ سطح تقاطع آزادگان تا پایان سال 99 در میدان نمایشگاه مشهد

  • کد خبر: ۵۰۱۷۹
  • ۲۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۵
  • ۱
بهره‌برداری ۳ سطح از ۴ سطح تقاطع آزادگان تا پایان سال 99 در میدان نمایشگاه مشهد
معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهردار مشهد از پیشرفت ۵۵‌درصدی عملیات ساخت تقاطع ۴‌سطحی آزادگان به عنوان بزرگ‌ترین تقاطع مشهد خبر داد.
علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ عملیات ساخت پروژه تـقاطع چـهارسطـحی آزادگان با هدف کاهش بار ترافیکی غرب مشهد از روز ۲۵ مردادماه سال ۱۳۹۸ با حضور استاندار سابق خراسان رضوی، شهردار مشهد و دیگر مدیران استانی و شهری آغاز شد و در همان زمان پایان عملیات این پروژه در سال ۱۴۰۰ بیان شد. اما مسئولان شهری وعده دادند که با هدف رضایتمندی شهروندان مشهدی، ۳ سطح از ۴ سطح این پروژه تا پایان سال ۹۹ به بهره برداری خواهد رسید.
 
مدیران شهری مشهد تاکنون پای این وعده بودند و از طرفی پیمانکار پروژه هم که قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) است با احداث کارخانه سگمنت سازی خود در مجاورت این پروژه، در راستای تسریع در ساخت تقاطع، اقدامات زیربنایی را با سرعت آغاز کرد و اکنون بنا به گفته معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهردار مشهد، از پیشرفت قابل توجهی برخوردار است.

خلیل ا... کاظمی در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به اهمیت ساخت پروژه چهارسطحی آزادگان در راستای کاهش بار ترافیکی میدان نمایشگاه سابق گفت: عملیات ساختمانی این پروژه که در روز ۲۵ مرداد ماه آغاز شد با هدف کاهش ترافیک و اتصال آزادراه مشهد-چناران-قوچان انجام شد و خوشبختانه پس از آغاز عملیات ساخت، نام میدان نمایشگاه سابق به تقاطع آزادگان نیز تغییر یافت و این تغییر نیز مورد رضایت خانواده شهدا، جانبازان و به ویژه آزادگان عزیز قرار گرفت.
 
وی با بیان اینکه تقاطع آزادگان، به عنوان مدرن‌ترین تقاطع غیرهمسطح شهر مشهد، دارای ۴ سطح است، ادامه داد: سطح منفی یک این تقاطع یا همان زیرگذر آن، محور بزرگ راه آیت ا... هاشمی رفسنجانی را به محور شهید برونسی متصل می‌کند و سطح صفر این تقاطع هم میدانی بیضی شکل است. کاظمی افزود: همچنین سطح مثبت یک این تقاطع شرق بزرگ راه امام علی (ع) را به غرب آن و به سوی آزادراه مشهد-چناران-قوچان متصل می‌کند و سطح مثبت ۲ نیز دارای ۲ چپ گرد به ارتفاع ۱۴ متر و طول حدود یک کیلومتر است که یکی از این ۲ چپ گرد بزرگ راه امام علی (ع) را به بولوار شهید برونسی و دیگری غرب بزرگ راه امام علی (ع) از سوی چناران را به بزرگ راه آیت ا... هاشمی رفسنجانی متصل می‌کند.


۱۶۸ روز تا پایان پروژه

وی با بیان اینکه براساس برنامه زمان بندی حدود ۱۶۸ روز دیگر در سال ۱۴۰۰ عملیات ساخت کل پروژه به اتمام می‌رسد، تصریح کرد: البته ما وعده داده بودیم که بخشی از پروژه تا پایان سال ۹۹ به بهره برداری برسد و در اختیار شهروندان قرار گیرد؛ ازاین رو تا پایان امسال سطح منفی یک پروژه با هدف اتصال بزرگ راه آیت ا... هاشمی رفسنجانی به بولوار شهید برونسی، سطح صفر که همان میدان است و یکی از چپ گرد‌ها از سوی شرق بزرگ راه امام علی (ع) به سمت بولوار شهید برونسی در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.
معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهردار مشهد در ادامه به آخرین اقدامات انجام شده در این تقاطع اشاره کرد و گفت: اکنون پیشرفت فیزیکی زیرگذر بسیار خوب است و همچنین عملیات سگمنت گذاری یکی از چپ گرد‌ها از سوی بزرگ راه امام علی (ع) به سمت بولوار شهید برونسی در حال تمام شدن است.


حل تعارضات برقی پروژه تا پایان آذر

وی در ادامه به وجود برخی از تعارضات در این پروژه اشاره کرد و افزود: یکی از مهم‌ترین معارضات ما در پروژه آزادگان مربوط به دکل‌ها و کابل‌های برق فشار قوی است. براین اساس تعاملاتی با شرکت برق انجام شده و این شرکت قول داده است که تا پایان آذرماه عملیات انتقال این کابل‌ها را از تقاطع آزادگان به نقطه‌ای دیگر انجام دهد. کاظمی در مورد نوسان‌های قیمتی به وجودآمده و وجود مشکلات بر سرراه این پروژه نیز اظهار کرد: خوشبختانه وضعیت پیشرفت فیزیکی پروژه براساس برنامه در حال انجام است و درباره نوسان‌های قیمتی هم باید اعلام کنیم که در تمام قرارداد‌هایی که شهرداری امضا می‌کند یا حتی دیگرسازمان‌ها منعقد می‌کنند، موضوع نوسانات قیمتی در قرارداد در نظر گرفته می‌شود.


تأثیرات ترافیکی در قلب پروژه‌های حمل ونقلی مشهد

پروژه تقاطع چهارسطحی آزادگان با هدف کاهش ترافیک میدان نمایشگاه سابق از مسیر‌های بزرگ راه آیت ا... هاشمی رفسنجانی، بزرگ راه امام علی (ع) و بولوار نمایشگاه اجرایی شده است. براساس برنامه مطالعه شده قرار است حجم ترافیک این مسیر‌ها با ساخت این تقاطع به شکل شایان توجهی مدیریت شود. یکی از گذرگاه‌های اصلی سفر مشهدی‌ها و علاوه برآن زائران بارگاه رضوی و حتی مسافران خارجی که به مشهد سفر می‌کنند بازدید از سایت نمایشگاهی مشهد است. ساخت این تقاطع سبب خواهد شد مسیر دسترسی به نمایشگاه بین المللی مشهد هم با سهولت بیشتری انجام شود.

همچنین تقاطع چهارسطحی آزادگان در قلب مجموعه پروژه‌هایی قرار گرفته است که به صورت متوالی در مشهد در حال اجراست. مدیریت شهری مشهد با اجرای پروژه‌های متعددی از انتهای بزرگ راه آیت ا... هاشمی رفسنجانی و بزرگ راه پیامبر اعظم (ص) «آزادی» تا انتهایی بولوار وکیل آباد و بولوار شهید برونسی سعی دارد حجم ترافیک این محدوده‌ها را کنترل کند. اکنون بخشی از این پروژه‌ها نظیر اصلاح هندسی انتهای بولوار وکیل آباد به بهره برداری رسیده است و افتتاح دیگرپروژه‌ها نیز ادامه خواهد یافت.

علاوه بر تأثیر مستقیم پروژه آزادگان بر کاهش بار ترافیکی غرب مشهد، این پروژه به عنوان مدرن‌ترین تقاطع شهر مشهد تأثیر ملی هم خواهد گذاشت؛ زیرا با ساخت آزادراه مشهد-چناران-قوچان عملا تقاطع آزادگان دروازه ورودی به مشهد از سمت مسیر‌های شمال استان و شمال کشور خواهد بود و وجود چنین تقاطع مدرنی می‌تواند در منظر زائران و مسافرانی که وارد مشهد می‌شوند، تصویری از شهرسازی مدرن تداعی کند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بهرور
United States of America
۰۳:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۴
0
0
بنظرم باید مزار شهدا رو به نقطه ی دیگری انتقال میدادید . در حال حاضر میدان نمایشگاه از لحاظ هندسی اصلا ظاهر خوبی نداره . یعنی نه گرد ساخته شده و نه بیضی . برای اینکه متوجه منظورم بشید کافیه با کمک "گوگل ارث" یه نگاهی از بالا به این میدان تازه تاسیس بیندازید . در ضمن وقتی مزار شهدا اون وسط باشه کسی بهش دسترسی نداره .
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->