وزیر صنعت، معدن و تجارت با وزیر انرژی عمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) ۷۰درصد کارگران نسخه قرارداد ندارند وزیر نیرو: تابستان ۱۴۰۴ قطعی برق نخواهیم داشت بی‌برقی، ۲۵۰ همت خسارت به بخش صنعت وارد کرد طرح جدید مرکز آمار ایران برای محاسبه دقیق تعداد زائران در مشهد | دلیل اختلاف در آمار برخی شاخص‌ها مثل تورم چیست؟ + فیلم نرخ سکه از مرز ۶۰ میلیون تومان عبور کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) تکلیف پوشش بیمه موتورسواران در روز‌های بارانی به کجا رسید؟ ۱۲۵ میلیون دلار در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران معامله شد مجلس با کاهش مبلغ وام ساخت مسکن به ۶۵۰ میلیون تومان مخالفت کرد عرضه اولیه یک شرکت مشهدی در بورس، دوشنبه آینده (۸ بهمن ۱۴۰۳) | حسابمان را برای عرضه اولیه «محتشم» چقدر شارژ کنیم؟ تاثیر نظافت صنعتی بر افزایش بهداشت و ایمنی محیط کار و کارکنان بیش از پنج هزار و ۸۰۰ تن گوشت تنظیم‌بازار در خراسان رضوی توزیع شد تهرانی‌ها ۲برابر الگو، مصرف آب دارند | هر تهرانی در شبانه‌روز، ۲۵۰ لیتر آب مصرف می‌کند لزوم همکاری دولت در ساخت مسکن کارگری افزایش قیمت طلا و سکه در مشهد | سکه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان گران‌تر شد (۴ بهمن ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی در بازار آزاد (۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ بهمن ۱۴۰۳) | ساینا ۴۷۷ میلیون تومان رقم تخفیف نمایشگاه‌های بهاره امسال مشخص شد | برگزاری نمایشگاه بهاره از ۱۰ تا ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ دلار وارد کانال ۸۳ هزار تومان شد | جهش طلا به کانال ۵.۵ میلیون تومان (۴ بهمن ۱۴۰۳) صادرات ۴۹۳ هزار تن محصولات کشاورزی خراسان رضوی به کشور‌های خارجی رشد طلا در سایه تعرفه‌گذاری‌های جدید ترامپ با حذف ارز نیمایی، ارز مسافرتی با چه نرخی عرضه می‌شود؟ ویدئو | قیمت دلاری مسکن با لحاظ «افت قدرت خرید دلار» چقدر است؟ ناترازی انرژی تولیدات کاشی و سرامیک را کاهش داده است کاهش ارزش گمرکی ۱۰مدل خودرو وارداتی | خودروهای خارجی ارزان می‌شوند؟ نبض ناموزون صنعت در آذر ۱۴۰۳ | تولید کاهش یافت فعالان اقتصادی مشهد و خراسان رضوی، میزبان معاون وزیر امور خارجه | تأکید بر ضرورت جدایی اقتصاد و تجارت از تحولات سیاسی قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۴ بهمن ۱۴۰۳) | لیموشیرین در میادین تره‌بار مشهد کیلویی ۲۵ هزار تومان قانون ثبت مالکیت معنوی راه را برای سودجویان باز گذاشته است
سرخط خبرها

سهم پایین فروش اینترنتی در بازار لوازم خانگی

  • کد خبر: ۵۰۳۵۵
  • ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۹
سهم پایین فروش اینترنتی در بازار لوازم خانگی
رئیس اتحادیه لوازم خانگی مشهد از سهم پایین فروش اینترنتی در بازار لوازم خانگی و تمایل خریداران به خرید حضوری می‌گوید.
طنین همتی|شهرآرانیوز، کرونا و تعطیلی دوهفته‌ای اصناف از اول آذرماه، آن‌ها را ناخواسته به این سمت سوق می‌دهد که بستری برای فروش اینترنتی محصولاتشان فراهم کنند، اما به‌گفته رئیس اتحادیه لوازم خانگی مشهد، فروش اینترنتی به‌دلایل مختلف سهم پایینی در این حوزه دارد.

رزقیان‌مقدم گفت: عمده دلیل آن برمی‌گردد به تقاضا و تمایل خریداران به خرید حضوری و اینکه کالا را باید از نزدیک لمس کنند و مشخصات آن را از نزدیک ببینند، اما فعالان ما هم در این صنف نیز از این نوع فروش استقبال خوبی نکردند و تعداد کمی این شرایط فروش را محیا کردند، چون به‌گفته خودشان فروش حضوری طرف‌دار بیشتری در بین مردم دارد. اما تعطیلی‌ای که طبق مصوبه ستاد کرونا تصمیم‌گیری شده است و گروه ۲ که واحد‌های صنفی ازجمله لوازم خانگی را شامل می‌شود، بیشتر به بستر کسب‌وکار اینترنتی نیاز دارد.

وی ادامه داد: از امروز به‌مدت ۲ هفته واحد‌های صنفی، پاساژها، فروشگاه‌های خیابان‌های فرعی، عمده‌فروش‌ها و خرده‌فروش‌ها همه تعطیل هستند و بازرسی و رصد می‌شوند. بازرسان اتاق اصناف و بسیج و بازرسان صنعت و معدن اگر تخلفی شود، بلافاصله گزارش می‌دهند. حتی فروشگاهی که در خیابان فرعی است هم نباید فعالیت کند.

باتوجه‌به شروع فصل سرما، رئیس اتحادیه لوازم خانگی مشهد درباره نظارت‌ها بر این نوع کالا‌ها یادآور شد: همه بخاری‌ها، شومینه‌ها یا آب‌گرم‌کن‌های ما باتوجه‌به رکود موجود، زیر قیمت مصوب عرضه می‌شود. همچنین همه واحد‌های صنفی ما موظف به ارائه فاکتور هستند که کالا را براساس نرخ‌نامه و قیمت مصوب عرضه کنند.

به‌گفته وی، متقاضیان خرید لوازم خانگی باید قبل خرید از قیمت مصوب آن در سامانه ۱۲۴ اطلاع پیدا و بعد خرید کنند و اگر کالایی به قیمتی متفاوت در واحد صنفی عرضه می‌شود، به بازرسان اتحادیه اطلاع دهند.

رزقیان‌مقدم با بیان اینکه همه فروشندگان در هر صنفی باید فاکتور فروش معتبر ارائه کنند، در غیر این‌صورت تخلف کرده‌اند، گفت: برند‌های خارجی هم منوط بر اینکه برگ سبز مجوز داشته باشند و در سایت دارایی و گمرک کالا ثبت کرده باشند، مجوز فروش دارند، در غیر این‌صورت کالایشان قاچاق محسوب می‌شود.
 
وی با تأکید بر اینکه هیچ افزایش قیمتی نداشتیم، گفت: قدرت خرید مردم کم شده است و همه همکاران ما باتوجه‌به رکود موجود، اجناسشان را حتی زیرقیمت قبل از تعطیلات عرضه می‌کردند تا بتوانند تعهدات خود را در قبال هزینه‌های جانبی‌شان پوشش دهند.

رزقیان‌مقدم تأکید کرد: همکاران ما به‌هیچ‌وجه گران‌فروشی نمی‌کنند. اگر کالایی گران می‌شود، شرکت‌های عرضه‌کننده قیمت را افزایش می‌دهند که آن‌ها هم موظف هستند مجوزهایشان را از سامانه صنعت، معدن و تجارت بگیرند که بر چه اساسی افزایش قیمت داشته‌اند.

وی با اشاره اینکه اکنون حدود ۹۰۰ واحد صنفی پروانه‌دار و ۲۰۰ واحد در دست اقدام برای پروانه داریم، اضافه کرد: باتوجه‌به اعلام تعطیلی دوهفته‌ای، هیچ حمایت مالیاتی و بانکی از کسب‌وکار‌ها نشده است و همکاران ما حتی مجبورند هزینه اجاره‌بهای مغازه‌هایشان را به‌طور کامل پرداخت کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->