قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلزله‌ای به بزرگی ۵.۷ ریشتر کابل و شمال افغانستان را لرزاند (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار جمعه (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) سفیر ایران از سفر وزیر صنعت به کابل خبرداد ادامه غیبت ناشران افغانستانی در نمایشگاه کتاب تهران طالبان فدراسیون شطرنج افغانستان را تعلیق کردند وزارت کار جریمه به کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز را اعلام کرد توضیحات محمدکاظم کاظمی درباره چالش‌های زبان فارسی در افغانستان + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار پنجشنبه (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) شرایط ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع خارجی در سال تحصیلی آینده اعلام شد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار چهارشنبه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار سه‌شنبه (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ثبت‌نام گواهینامه رانندگی با کارت آمایش برای مهاجرین افغانستانی در مشهد آغاز شد نمایندگان جامعه شیعه افغانستان خواهان رسیدگی جدی طالبان به مطالبات خود شدند قیمت افغانی به تومان و دلار دوشنبه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور: سنجش سلامت ۳۴ هزار دانش آموز اتباع انجام شده است نگاهی به رشد تجارت ایران و افغانستان پس از حضور طالبان، در گفت‌وگو با محمود سیادت قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) همه چیز درباره صدور گواهینامه برای دارندگان کارت آمایش در خراسان رضوی اعلام آمادگی سفیر استرالیا در تهران برای اسکان مجدد بخشی از پناهندگان افغانستانی ساکن ایران قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بیانات رهبر انقلاب در دیدار گروهی از دیپلمات‌های افغانستانی

  • کد خبر: ۵۰۳۹۴
  • ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۰
بیانات رهبر انقلاب در دیدار گروهی از دیپلمات‌های افغانستانی
صفحه اینستاگرام منسوب به رهبر معظم انقلاب با انتشار پستی تازه با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در دیدار گروهی از دیپلمات‌های افغانستانی به نقل از ایشان نوشته است: نگران و دعاگوی ملت افغانستان هستیم. ‌‌

به گزارش شهرآرانیوز - در این پست اینستاگرامی آمده است:

 

بالاخره ما با همه‌‌ی کشورهای مسلمان -چه آنهایی که همسایه‌‌ی ما هستند، چه آنهایی که با ما یک مقدار فاصله دارند و دورند- احساس خویشاوندی میکنیم، امّا قضیّه‌‌ی شما افغان‌‌ها، قضیّه‌‌ی دیگری است؛ بحث خویشاوندی هم نیست، بحث هم‌‌خانگی است از همه جهت. خداوند ان‌شاءالله شماها را محفوظ بدارد و ان‌شاءالله شماها را از این وضعی که بر کشورتان سایه افکنده، نجات بدهد. وضع بدی است.

 

ملّت افغان توانستند به کمک دین خدا و به کمک توکّل به خدا، دشمنی با آن عظمت را از کشور خودشان بیرون کنند، بعد که آن دشمن را بیرون کردند، آن وقت مشکل بزرگ‌تر به ‌وجود آمد. مِن بَعدِ مآ اَریکُم ما تُحِبّون.

 

بعد از آنکه خدای متعال دشمن را به ‌وسیله‌‌ی شماها سرکوب کرد، اختلاف داخلی افتاد؛ برادران روی هم شمشیر کشیدند، دوستان به هم پشت کردند، هم‌سنگرها به هم ضربه زدند و نتیجه‌ی‌ این شده است که الان مردم #افغانستان چند سال است که دچار این مشکلند. ما خیلی نگرانیم؛ خیلی دعا می‌کنیم که خداوند ان‌شاءالله [شما را] نجات بدهد از این وضعیّت؛ و استقرار و ثبات و امنیّت بدهد به ملّت افغانستان. و خداوند دست‌های دشمن را -که ما اینها را عادی هم نمی‌دانیم؛ قطعاً از بیرون این مرزهای شما دارد این کارها هدایت می‌شود- قطع کند به حقّ قرآن و به حقّ اولیائش و بتوانید ان‌شاءالله آن زندگی‌‌ای که شایسته‌‌ی ملّت افغان است، به آنها هدیه کنید.

 

بیانات رهبر انقلاب در دیدار گروهی از دیپلمات‌های افغانستانی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->