ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت قیمت سیب‌زمینی نصف شد (۵ تیر ۱۴۰۴) جابه‌جایی بیش از ۴.۶ میلیون مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل بین‌شهری در ۱۲ روز جنگ وزیر راه و شهرسازی: بازسازی مناطق خسارت‌دیده در جنگ در اولویت وزارت راه است قرائت کنتور مشترکان آب و فاضلاب از هفتم تیر به روال عادی بازمی‌گردد قیمت طلای جهانی اندکی بالا رفت (۵ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) | ملزومات سالاد چه قیمتی دارند؟ تخصیص ارز ترجیحی واردات نهاده‌های دامی و برخی کالا‌های اساسی به روال قبل بازگشت
سرخط خبرها

سامانه اطلاعات قیمت مسکن در کل کشور به زودی رونمایی می‌شود

  • کد خبر: ۵۰۸۵۳
  • ۰۶ آذر ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۶
سامانه اطلاعات قیمت مسکن در کل کشور به زودی رونمایی می‌شود
معاون وزیر راه‌ و شهرسازی گفت: سامانه اطلاعات قیمت مسکن برای کل کشور آماده شده و به زودی رونمایی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود محمودزاده معاون وزیر راه‌وشهرسازی،  با بیان اینکه جلسه‌ای با مدیران سازمان امور مالیاتی در رابطه با موضوعات فنی سامانه املاک و اسکان و نحوه استفاده از این سامانه به صورت کامل برگزار شد، گفت: هم اکنون این سامانه هیچ مشکلی ندارد و هر زمان سازمان امور مالیاتی اطلاعاتی در رابطه با خانه‌های خالی نیاز داشته باشد، می‌تواند از طریق این سامانه به دست بیاورد.

 

به گفته این مقام مسئول سامانه املاک و اسکان به صورت کامل در حال اجرا است و پیامک‌ها در رابطه با خانه‌های خالی به صورت کامل و همواره ارسال می‌شوند.

 

منتظر ارسال فهرست خبرنگاران برای مسکن ملی هستیم

محمودزاده همچنین درباره آخرین وضعیت مسکن خبرنگاران هم تصریح کرد: وزارت راه‌وشهرسازی و معاونت مسکن و ساختمان در این خصوص اعلام آمادگی کرده است و وزارت ارشاد باید فهرست اسامی و اطلاعات را در اختیار وزارت راه‌وشهرسازی قرار دهد و پس از بررسی و تعیین اراضی محاسبات انجام می‌شود.

 

معاون وزیر راه‌وشهرسازی با بیان اینکه وزارت ارشاد باید فهرست افراد و خبرنگارانی را که تحت پوشش آن‌ها قرار دارند به ما اعلام کنند، گفت: پیش نویس تفاهم‌نامه ساخت مسکن برای خبرنگاران به امضا رسیده و آماده دریافت تعداد افراد تحت پوشش هر استان و هر شهر از سوی وزارت ارشاد هستیم.

 

محمودزاده بیان کرد: پیش نویس تفاهم‌نامه ساخت مسکن برای خبرنگاران در قالب طرح اقدام ملی را برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فرستادیم و آنان هم نظرات خود را اعلام کردند. ما آماده‌ایم تا وزارت ارشاد تعداد نفرات تحت پوشش در هر استان و شهر را اعلام کند و ما در حد توانی که در تامین زمین داریم مساعدت لازم را انجام می‌دهیم.

 

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه‌وشهرسازی با اشاره به اینکه اطلاعات جامع و کاملی در رابطه با قیمت مسکن در تمامی نقاط کشور توسط وزارت راه‌وشهرسازی تهیه شده است، گفت: اطلاعات و آماری که بانک مرکزی هر ماه منتشر می‌کند تنها مربوط به استان تهران و برخی از مناطق آن بوده است.

 

این مقام مسئول گفت: به اعتقاد وزارت راه‌وشهرسازی با توجه به آنکه آماری که بانک مرکزی منتشر می‌کند تنها مربوط به یک یا چند منطقه بوده است، این موضوع ممکن است باعث ایجاد مشکلات و نگرانی مردم شود.

 

محمودزاده در پایان تصریح کرد: این آمار خود باعث ایجاد التهاب و افزایش قیمت حتی در مناطقی می‌شود که هیچ رشد قیمتی نداشته‌اند، بنابراین وزارت راه‌وشهرسازی این سامانه را آماده کرده و به زودی و در آینده نزدیک از این آمار و اطلاعات رونمایی می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->