مرخص شدن ۴۲ مصدوم اتوبوس اردبیل به مشهد از بیمارستان سمنان (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس استان البرز فردا (دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد + جزئیات عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا
سرخط خبرها

نگاهی به کتاب «عادت‌های خوب، عادت‌های بد»، نوشته وندی وود

  • کد خبر: ۵۰۹۳۳
  • ۰۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۴
نگاهی به کتاب «عادت‌های خوب، عادت‌های بد»، نوشته وندی وود
امروز می‌خواهیم با کتاب «عادت‌های خوب، عادت‌های بد»، نوشته وندی وود آشنا شویم. او استاد و رئیس دانشکده روان شناسی و کسب وکار دانشگاه کالیفرنیای جنوبی است که برای واشنگتن پست و لس آنجلس تایمز هم مقاله می‌نویسد.
به گزارش شهرآرانیوز، حتم دارم بار‌ها و بار‌ها برایتان پیش آمده است بخواهید با دنبال کردن یک برنامه مالی سفت و سخت پس انداز کنید یا با استفاده از کلاس‌های اینترنتی، زبان جدیدی یاد بگیرید یا برای حفظ سلامتی تان ورزش روزانه را شروع کنید. در آغاز تصمیمتان هم جدی، محکم، پرشور و پابرجا بوده اید، اما با گذشت زمان نتوانسته اید به تعهدتان پایبند بمانید. در نتیجه، به آنچه می‌خواستید نرسیده اید. ما برای هر تغییری نیازمند تغییرات دیگری در خودمان هستیم تا آن تغییر در ما ایجاد و بخشی از عادت‌های ثابت زندگی مان شود. برای همین، امروز می‌خواهیم با یک کتاب خوب در این زمینه آشنا شویم: کتاب «عادت‌های خوب، عادت‌های بد»، نوشته وندی وود. او استاد و رئیس دانشکده روان شناسی و کسب وکار دانشگاه کالیفرنیای جنوبی است که برای واشنگتن پست و لس آنجلس تایمز هم مقاله می‌نویسد.
 
وود می‌گوید برای نوشتن این کتاب حدود ۳۰ سال عادت‌های مردم را مطالعه کرده است و این کتاب می‌تواند به همه کسانی که می‌خواهند زندگی شان را درجهت مثبت تغییر دهند کمک کند. در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: «اگر الگو‌های رفتاری ما نتیجه «فقط انجامش بده» بودند که باور بسیاری از ماست، آن وقت ذهن آگاهمان باید ادامه دادن کار‌هایی را انتخاب می‌کرد که هرروز می‌کند. اگر ذهنمان را مجبور کنیم، ممکن است این کار را بکند، اما ذهن آگاه ما ارتباط اندکی با انواع کار‌هایی دارد که می‌کنیم، به ویژه عادت هایمان، در حالی که دستگاهی عظیم، نیمه پنهان و ناآگاه، مشغول کار است، دستگاهی که می‌توانیم با علامت‌ها و اشاره‌هایی از ذهن آگاهمان هدایتش کنیم.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->