زلزله ۵.۱ ریشتری در گلستان (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | اعزام تیم‌های هلال‌احمر به مناطق زلزله‌زده ماجرای تلخ زوج جوان مشهدی که طعمه شیادان اینترنتی در اصفهان شدند گوشی هوشمند، عامل پنهان در تأخیر گفتار کودکان دستگیری قاتل پل غدیر شیراز در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیری زن و شوهر سارق در بهارستان آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟ جان باختن راکب موتورسیکلت بر اثر برخورد با کامیون تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد
سرخط خبرها

طریقه رنگرزی پارچه و لباس در خانه

  • کد خبر: ۵۰۹۳۷
  • ۲۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۴
طریقه رنگرزی پارچه و لباس در خانه
این روز‌ها خیلی از کار‌ها از جمله همین رنگ کردن پارچه را می‌توان با کمترین هزینه در منزل انجام داد. به علاوه، نوعی سرگرمی هم برای این روز‌های در خانه ماندن محسوب می‌شود.
امیر مقدم | شهرآرانیوز؛ رنگرزی هنری است که از روزگاران کهن میان ما ایرانی‌ها معمول بوده است. برای همین، هنوز هم می‌توان فروشگاه‌هایی را در سطح شهر‌ها با ارائه این نوع خدمات یافت، هنری که کمک می‌کند لباس‌های رنگ ورورفته را دوباره نونوار کرد یا به پارچه‌های ساده و سفید، طرح و نقشی رنگی و زیبا بخشید. در بین انواع شیوه‌های رنگرزی، ابری سازی پارچه طرف داران بیشتری دارد. در این روش، با استفاده از شیوه‌های بسیار ساده، طیف‌های مختلفی از یک رنگ را روی پارچه ایجاد می‌کنند که در نهایت، طرحی شبیه به ابروباد خواهیم داشت.
این روز‌ها خیلی از کار‌ها از جمله همین رنگ کردن پارچه را می‌توان با کمترین هزینه در منزل انجام داد. به علاوه، نوعی سرگرمی هم برای این روز‌های در خانه ماندن محسوب می‌شود. این موضوعی است که امروز می‌خواهیم درباره آن با شما صحبت کنیم.
 
 

مواد لازم

رنگ الیاف یا پارچه (می توان از پودر رنگ یا رنگ های محلول در آب استفاده کرد. این رنگ ها بین 15 تا60 هزارتومان قیمت دارند.)
پارچه یا لباس های نخی، کتانی یا الیافی (پارچه یا لباس باید جنس طبیعی و رنگ سفید یا بسیار روشنی داشته باشد)
طناب پلاستیکی
چوب یا هر وسیله ای برای هم زدن

 

پیش آمادگی برای رنگرزی

برای اینکه بتوانید هنر ابری سازی را روی پارچه هایتان پیاده کنید، نیاز است پارچه یا لباس مدنظر را به هر روشی که دوست دارید تابزنید و آن را با طناب محکم ببندید، بعد عمل رنگ کردن را انجام دهید. با این کار، بخشی از پارچه در معرض رنگ قرار نمی‌گیرد و بخشی کمتر و بخشی هم بیشتر رنگ خواهد گرفت. هم چنین می‌توانید از یک لوله پلاستیکی یا چوبی نیز برای پیچیدن پارچه به دور آن و سپس بستنش با طناب کمک بگیرید. گره زدن پارچه یا لباس به جای پیچاندن آن با طناب روش دیگری است که می‌توانید از آن نیز استفاده کنید.

 

رنگ کردن با پودر رنگ

برای شروع، آب گرم را داخل سطلی بریزید و رنگ را به آن اضافه کنید. نسبت رنگ و آب را بر اساس دستور روی بسته بندی پودر رنگ ترکیب کنید. برای تثبیت رنگ روی پارچه یا لباس، چند قاشق نمک یا جوش شیرین به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید. عمل هم زدن را بسیار آرام انجام بدهید. حالا پارچه یا لباس مدنظر را درون ظرف بیندازید و آن را دایره وار هم بزنید. زمانی که هاله‌ای سبز رنگ روی پارچه مشاهده کردید، می‌توانید مطمئن شوید که پارچه‌ها رنگ را به خود گرفته اند. حالا وقت آن است که پارچه را از درون رنگ خارج کنید و اجازه بدهید در دمای محیط خشک شود. وقتی پارچه خشک شد، طناب را از دور آن باز کنید و حاصل کار خود را ببینید. فراموش نکنید پارچه‌های خیس رنگ تیره تری از حالت خشک شده دارند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->