طرح‌های راه و شهرسازی خراسان رضوی نیازمند ۸۰ همت اعتبار است برخورد سمند و پارس در قوچان خراسان رضوی ۹ نفر را راهی بیمارستان کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) زنان بیشتر از مردان در معرض ابتلا به سرطان تیروئید هستند رهایی ۲ تبعه عراقی ربوده شده در اهواز (۴ بهمن ۱۴۰۳) ساخت و ساز‌های بی کیفیت و مسئولیت کیفری! | چه کسی باید پاسخگوی خسارت در ساخت و ساز‌ها باشد؟ جراحی تومور مغزی از طریق چشم برای اولین بار در دنیا ۲ تا ۳ میلیون نفر در ایران درگیر بیماری‌های نادر هستند درباره سرطان پروستات شایع‌ترین و مرگ‌بار‌ترین سرطان در بین مردان | غده‌ای خارج از مدار سلامت وزارت آموزش‌وپرورش: تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان در حال بررسی است چگونگی حذف تأثیر معدل در پایه دهم به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شد حناچی: محله «بستکی» دبی را معماران هرمزگانی ساخته‌اند ثبت تصویر یک قلاده پلنگ در پارک ملی کرمان + فیلم هم‌اکنون هیچ مددجویی پشت نوبت دریافت جهیزیه از کمیته امام‌خمینی (ره) خراسان رضوی نیست غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای خود را در شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه خواهد کرد نوشیدنی‌های شیرین، ناسالم‌ترین خوراکی‌ها هستند خسارت دو میلیاردی درپی آتش‌زدن بنای تاریخی در گیلان | خاطی با وثیقه فعلاً آزاد شد با فواید و مضرات سیاه‌دانه آشنا شوید هشدار درخصوص محتویات دارو‌های کاهش وزن کشف بیش از ۲ هزار قلم محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق در نیشابور کدام دارو‌ها مشمول افزایش قیمت شدند؟ کشف بیش از ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی ۱۲۰ هزار بیمار «ام‌اس» در کشور وجود دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۴ بهمن ۱۴۰۳) | هوای مشهد گرم می‌شود آخرین وضعیت و محدودیت ترافیکی در جاده‌های کشور (۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون رئیس کل دادگستری: فروش زمین به نفع شکات پرونده کثیرالشاکی کینگ مانی زلزله ۴.۶ ریشتری جم را لرزاند (۴ بهمن ۱۴۰۳) ویتامین D چگونه ریسک ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد؟ درباره سرطان چشم بیشتر بدانید فقط ۲ درصد ایرانی‌ها خون اهدا می‌کنند بررسی وضعیت عدالت آموزشی در جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی | فاصله ۸ هزار کلاسی تا نقطه مطلوب
سرخط خبرها

آموزش‌وپرورش: می‌خواهیم امتحانات را حضوری برگزار کنیم

  • کد خبر: ۵۰۹۹۸
  • ۰۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۳
  • ۴
آموزش‌وپرورش: می‌خواهیم امتحانات را حضوری برگزار کنیم
حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش: درخصوص برگزاری امتحانات نیز اصل بر برگزاری امتحانات به صورت حضوری است مگر اینکه در زمان امتحانات با وضعیتی مواجه شویم که متخصصان امر بهداشت اجازه این موضوع را ندهند.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش در برنامه تلویزیونی شبکه پنجم سیما با بیان این‌که در دوران کنونی روش آموزش، نقش خانواده و دانش‌آموز، روش ارزشیابی و ارتباط گرفتن دانش‌آموز با معلم و همچنین معلم با دانش‌آموز تغییر کرده است، گفت: روش نظارت مدیران بر انجام ماموریت‌های مدرسه نیز تغییر کرده و تمامی این‌ها در این شرایط متفاوت برای آموزش و پرورش رقم خورده است. 

 

وی افزود: آموزش در شرایط کرونا، آموزش در بحران است؛ بحران یعنی این‌که حال هیچ‌کس حال طبیعی نیست و همه در این شرایط ویژه و نگران کار را دنبال می‌کنند. 

 

وزیر آموزش و پرورش با بیان این‌که کار کردن در این شرایط برای همه سخت و پیچیده است توضیح داد: همه تلاش ما این است محیط کار مناسبی را برای همکاران خود مهیا کنیم و ماموریت خود را به درستی انجام دهیم. به دنبال این هستیم که دانش‌آموزان در این شرایط آسیب نبینند و محتوای آموزشی به درستی به آنها منتقل شود تا افت تحصیلی پیدا نکنند و ترک تحصیل نیز نداشته باشند.

 

تلاش مسئولان فنی برای رفع اشکالات شاد

حاجی میرزایی در ادامه با اشاره به پیشینه و دلایل راه‌اندازی شبکه شاد گفت: ایجاد مجموعه‌ای با توانمندی ارائه خدمت به همه دانش‌آموزان و معلمان کار قابل توجهی بود. شرکت همراه اول زیرساخت‌های شبکه شاد را فراهم کرد و بهترین متخصصان ایرانی امروز درگیر کار روی شبکه شاد هستند و می‌توانند شهادت دهند هرروز وضعیت بهتری را نسبت به روز قبل تجربه کرده‌ایم.

 

وی با اشاره به مشکل کنونی شبکه شاد افزود: یک بخشی مربوط به زیرساخت فنی و بخش دیگر مربوط به کاستی‌های نرم‌افزاری است که شناسایی شده و در حال ترمیم است. این کار با توسعه زیرساخت‌ها و رفع اشکالات فنی در حال انجام است و تیم مسئولان فنی به ما نوید داده‌اند که ظرف یکی دو هفته آینده این مشکل هم برطرف خواهد شد. 

 

وزیر آموزش و پرورش درباره استمداد از بخش‌های بیرونی آموزش و پرورش توضیح داد: از مجموعه‌های دیگر کمک خواسته بودیم اما یکی از مطالبات ما فراهم کردن محیط ایزوله برای دانش‌آموزان بود. ما از پیام‌رسان‌های داخلی تضمین خواسته بودیم که باید تحت تست‌هایی قرار می‌گرفتند اما نپذیرفتند و ناگزیر شدیم شاد را راه‌اندازی کنیم.

 

حاجی‌میرزایی گفت: حتی هفته‌های اول، پنج پیام‌رسان داخلی را هم معرفی کرده بودیم اما به سرعت متوجه شدیم که توانایی لازم را برای ارائه این سرویس ندارند. اینستاگرام، واتساپ و غیره همه خارجی هستند اما تنها اپلیکیشن بومی با این حجم کاربر شاد است. 

 

وی با بیان این‌که شاد یک بستر گسترده است و خطاها و کاستی‌هایش زود آشکار می‌شود، افزود: شاد در همه خانه‌ها حضور دارد و هر خانواده‌ای می‌داند کار ما چگونه است. 

 

وزیر آموزش و پرورش به برقراری ۶۰۰ هزار ارتباط زنده در شبکه شاد در هر روز اشاره کرد و توضیح داد: در برخی ساعات روز ترافیک بالایی داریم که ساعات کلاسی را در ساعات مختلف روز تقسیم کردیم تا بار ترافیک توزیع شود و پاسخگویی با مشکلات کمتری روبه‌رو باشد.

 

امکان تهیه ابزار هوشمند برای دانش‌آموزان را نداریم

حاجی‌میرزایی با اشاره به این‌که اکنون در شاد این امکان فراهم است که دو یا سه فرزند بتوانند با یک گوشی وارد شبکه بشوند، گفت: اما درباره این‌که عده‌ای اکنون ابزار هوشمند ندارند، امکان تامین آن از ناحیه ما نیست چراکه نیازمند واردات و تامین ارز است. البته تهیه ابزار هوشمند به همت خیرین در حال انجام است و در بودجه سال ۱۴۰۰ نیز پیش‌بینی‌هایی برای این امر انجام شده است. 

 

امتحانات دانش‌آموزان حضوری است مگر این‌که متخصصان بهداشت اجازه ندهند 

وزیر آموزش و پرورش درباره برگزاری امتحانات نیز گفت: ترجیح ما آموزش حضوری است. اصل بر برگزاری امتحانات به صورت حضوری است زیرا از وقتی که ارتباط ما با دانش‌آموز مجازی شده باید میزان فراگیری او از درس برای ما مشخص باشد، لذا امتحان حضوری است مگر این‌که در زمان امتحانات با وضعیتی مواجه شویم که متخصصان امر بهداشت اجازه این موضوع را ندهند. 

 

توصیه می‌کنیم بعد از تعطیلی دوهفته‌ای آموزش کلاس‌اولی‌ها حضوری شود 

حاجی‌میرزایی توضیح داد: به محض خارج شدن از این تعطیلی دوهفته‌ای به خانواده‌ها توصیه آموزش حضوری به‌ویژه برای کلاس‌اولی‌ها را داریم و خود ما بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی تاکید می‌کنیم. 

 

وزیر آموزش و پرورش با بیان این‌که لایحه رتبه‌بندی به دولت ارائه شده گفت: اعتباری نیز در بودجه ۱۴۰۰ برای آن پیش‌بینی شده و امید است سال آینده این لایحه اجرا شود.

 

وی افزود: در رتبه‌بندی پیشین از ظرفیت ۱۰ قانون خدمات استفاده شده بود که پس از تعمیم دادن این ظرفیت توسط دولت به تمام کارکنان دولت، عملا رتبه‌بندی قبلی بی‌اثر شد و ما مجددا در این لایحه رتبه‌بندی را پیش‌بینی کردیم.

 

از شیوه فعلی خدمات و آموزش در مدارس راضی نیستیم 

وزیر آموزش و پرورش از وضعیت فعلی خدمات، پشتیبانی و شیوه آموزش در مدارس ابراز نارضایتی کرد و گفت: در شرایط فعلی همه‌چیز تغییر کرده است و ما در راهی قدم گذاشتیم که قبلا طی نکرده بودیم اما این شرایط روز به روز بهتر خواهد شد.

 

وزیر آموزش‌ و پرورش: بهتر است برگزاری امتحانات و کلاس‌ها حضوری باشد

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۸
0
1
خیلی اشتباه میکنیدحضوری بچه های مردم روبه کشتن میدهیدوحضوری برگزارمیکیند،امتحان حضوری زمانی است که کلاس حضوری برگزارشده باشدبااین شیوه مجازی وتدریس اینچنینی امتحاناتش هم بایدمجازی باشه.وزیری چون شماتاریخ به خودندیده.
sahar
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۹
0
1
من خودم ی مادرم عمرا اجازه بدم فرزندم تو این شرایط افتضاح پا تو مدرسه بذارع
شماهم با این حرفا فقط دارید ب دانش آموزا استرس میدید
ن از تدریس گذری و سرسری دبیرا ن از انتظار شما از برگزاری حضوری امتحانت و دیدن نتیجه خوب
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۲
0
0
سلام. آقای دکتر وزیر آموزش پرورش. نظر من این است که یا باید تمام مناطق امتحان غیر حضوری داشته باشند. یا هیچ کدام از مناطق. چون اگر نیمی از دانش آموزان حضوری. ونیم دیگری غیر حضوری در کشور ممکن است دچار اختلال شویم. ممکن است که اون نفری که بصورت غیر حضوری امتحان بدهد تقلب بکند. آیا برای اون فردی که در مناطق قرمز است تقلب فراهم نیست؟؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۲
0
0
راضی نیستیم ونمیزارم خودتون به جای ما قرار بدی بعد تصمیم گیری کنید بچه ام رابا دست خودم نمی کشم یاعلی
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->