جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ مرگ‌ومیر نوزادان در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، ۵۰ درصد کاهش یافت نرخ باروری کل در خراسان رضوی ۳۶ درصد کمتر از حد مطلوب است بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا چهارشنبه راهکار‌های از‌بین‌بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌ و‌ پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی برچیده خواهند شد | پرونده معلم خاطی مشهدی در مرحله صدور حکم رشد ۳۰ درصدی صادرات دارو‌های ایرانی کشف حدود ۷۵ کیلوگرم طلا در مرز‌های خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتامین‌هایی که سلامت پوستتان را تأمین می‌کنند وقوع طوفان در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر طی امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درمان بیش‌فعالی، بدون نگرانی محققان هشدار دادند؛ ترکیب سیگار و ویپ، سم مهلک‌تری می‌سازد تغذیه معجزه‌آسای باروری از دیدگاه ابن‌سینا مقرری بیمه بیکاری و مستمری برای تمام کارگران و خانواده‌های متوفیان بیمه‌شده تأمین‌اجتماعی حادثه بندر شهید رجایی پوشش سلامت ۳۰ میلیون نفر با اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع افزایش تعداد جان‌باختگان طوفان تهران + فیلم (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) چالش نظام سلامت با بازارسیاه نوبت دهی برخی منشی‌های پزشکان از زندان برای قتل تا زندان برای دزدی نجات مرد جوان از چنگال آدم‌ربا‌ها پس از ۴۴ روز در فارس (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو| عملیات مهار زمینی و هوایی‌ آتش در بندر شهید رجایی ادامه دارد دستگیری متهمان قتل نوجوان مشهدی در کمتر از ۴۸ ساعت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین آمار از طوفان تهران: یک کشته و ٢۴ مصدوم (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جست‌وجوی مصدومان حادثه بندر رجایی با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی روایت هولناک یک گروگانگیری در سیستان و بلوچستان | ۶ روز زندانی شدن در اسارتگاه ۲ برادر مخوف علت قطعی‌های بدون برنامه برق در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری دو فرد مظنون به قتل شهید محیط‌بان کاظم مصدق (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خلاقیت در گردشگری پس از شیوع کرونا

  • کد خبر: ۵۱۰۵۹
  • ۰۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۰
خلاقیت در گردشگری پس از شیوع کرونا
شیوع کووید ۱۹ غمنامه‌ای انسانی است که آثار مستقیم و ویرانگری بر بسیاری از مشاغل، از جمله صنعت گردشگری گذاشت.
ریحانه صادقی | شهرآرانیوز؛ تارنمای euromonitor به تازگی بخش اول یک گزارش دوبخشی را منتشر کرده است. این گزارش قرار است نگاهی بیندازد به مفاهیم خلاقانه برای کمک به تسریع روند بازگشت و بهبودی اوضاع. بخش اول این گزارش که امروز خلاصه‌ای از آن را منتشر خواهیم کرد، با تمرکز بر ۲ قاره اروپا و آمریکا نگاشته شده است.

 

ابر‌های سیاه بر فراز اروپا

بدون شک، اروپا در این همه گیری شاهد یکی از سیاه‌ترین دوره‌های تاریخی خود پس از جنگ جهانی بوده است. بازگشایی اتحادیه اروپا در اوج همه گیری، موجب شد وقفه‌ای در وضعیت این قاره ایجاد شود، اما همین وقفه و تنفس هم خالی از چالش نبود. قوانین مدام تغییر می‌کردند و سیستم به کلی غرق در آشفتگی و بی سامانی بود. گردشگران (همان خون‌هایی که در رگ‌های صنعت گردشگری جریان داشتند) در سال ۲۰۲۰ ناگهان ناپدید شدند و مقاصد گردشگری اروپایی را به تجدیدنظر درباره قواعد بنیادین خود واداشتند. بازآفرینی و نوآوری از طریق واقعیت مجازی (VR) و واقعیت افزوده (AR) بسیار فراگیر شد. برخی از این مناطق به سراغ مردم محلی رفتند و اپلیکیشن‌هایی ارائه کردند که فعالیت‌ها و تور‌هایی در «مسیر‌های کمتر شناخته شده» به مردم محلی پیشنهاد می‌کردند. دیجیتال سازی سفر‌های مشتریان ادامه یافت و استفاده از فناوری هوش مصنوعی (AI) در کنار اتوماسیون (خودکارسازی) به منظور برطرف کردن نقاط ضعف این سرویس‌ها گسترش یافت. اپلیکیشن‌های تلفن همراه شفافیت خود را در زمینه عملکردهایشان و آثار زیست محیطی سرویس هایشان بالا بردند.

 

قاره آمریکا؛ ورق برمی گردد

کشور‌های این قاره هم چنان در محاصره ویروس کرونا هستند. در ایالات متحده، با اعلام پیروزی بایدن در انتخابات اکتبر ۲۰۲۰، فرصتی برای شروع دوباره و استفاده از سفر و صنعت گردشگری به عنوان ابزاری برای بهبود اوضاع فراهم آمده است. پیش بینی می‌شود کسب وکار‌های گردشگری این کشور در طول ۵ سال آینده استفاده خود از هوش مصنوعی را به ۶۱ درصد برسانند. ۵۷ درصد از آن‌ها اینترنت اشیا عرضه خواهند کرد و ۲۵ درصدشان قصد دارند در بخش روباتیک سرمایه گذاری کنند.
 
کشور‌هایی مثل جمهوری دومینیک به فناوری روی آوردند تا به گردشگران اطمینان دهند مقصد امنی برای مسافرت هستند. آن‌ها این کار را از طریق دادن اطلاعات واقعی و در لحظه درباره موارد ابتلا به کووید ۱۹ و تعداد جان باختگان، و با استفاده از هوش مصنوعی و فناوری ژئولوکیشن انجام می‌دهند. این کشور هم چنین بسته‌های بیمه‌ای کووید ۱۹ را به مسافران ارائه می‌کند تا اگر در طول سفر به کرونا مبتلا شدند، بتوانند از خدمات آن‌ها استفاده کنند. در آرژانتین، طرحی با عنوان «تصور کن» ایده ساده، اما تأثیرگذار گذرنامه سبز را مطرح کرده است. آن‌ها مراجعه کنندگانشان را تشویق می‌کنند مسیر سفر شخصی خود و آثاری را که بر محیط زیست می‌گذارند ثبت کنند.
منبع: blog.euromonitor.com
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->