به گزارش شهرآرانیوز، در شرایطی که کشورمان پس از واقعه تلخ شهادت دکتر محسن فخریزاده، رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع، بیش از هر زمان دیگری به انسجام ملی نیاز دارد، برخی از چهرههای سیاسی نهتنها وحدت و انسجام ملی را نشانه رفتهاند، بلکه تلاش میکنند تا از این آب گلآلود ماهی مطلوب خود را صید کنند و به اهداف جناحی خود برسند. در همینراستا جواد کریمیقدوسی، فعال سیاسی اصولگرا و نماینده مجلس، در واکنش به شهادت محسن فخریزاده در صفحه توئیتری خود نوشت: «جناب روحانی در زمان ریاست شما بر قوه مجریه و با اصرار دشمن و تأکید شخص جنابعالی، دانشمند هستهای کشورمان دکتر محسن فخریزاده با آمانو ملاقات داده شد. قطعا روزی باید در محکمه عدالت پاسخگو باشید که این چنین راحت، سرمایههای کشور را در دسترس جاسوسان و قاتلان موساد قرار دادید.».
اما این ادعا در شرایطی مطرح میشود که سردار طلائی نیک، معاون حقوقی وزیر دفاع، در گفتوگوی ویژه خبری دراینباره گفت: هرقدر ازسوی بازرسان آژانس، تقاضای مصاحبه و ملاقات با شهید فخریزاده را کرده بودند، ازسوی وزارت دفاع این اجازه به آنها داده نشد. همچنین سخنگوی سازمان انرژی اتمی در نامهای رسمی، ادعای کریمیقدوسی درباره دیدار شهید محسن فخریزاده با یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، را تکذیب کرد و این ادعا را نادرست خواند. روز گذشته بهروز کمالوندی این مطلب را در پاسخ به نامه معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رئیسجمهوری که خواستار روشنگری درباره ادعای این نماینده مجلس شده بود، بهطور رسمی منتشر کرده است.
کمالوندی در اینباره نوشت: «درخصوص توئیت آقای کریمیقدوسی، نماینده محترم مجلس، به استحضار میرساند شهید عزیز جناب آقای محسن فخریزاده هیچگاه در هیچ ملاقاتی، چه با مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی و با هیچ بازرس و مقامی از آژانس، دیدار، مصاحبه، ملاقات و مذاکره نداشته است و بدینوسیله به اطلاع میرساند محتوای توئیت مورداشاره به هیچ وجه صحت ندارد.» بهدنبال این تکذیبیه، علیرضا معزی، معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رئیسجمهوری، با انتشار تکذیبیه سخنگوی سازمان انرژی اتمی در توئیتی نوشت: «دروغ بستن بی پروا و بازیچه کردن بیشرمانه خون شهیدی که فراتر از نامها و رنگ ها، سرمایه یک ملت بود، ترور «انسجام ملی» است. این چنین فروغلتیدن در تله قاتلان، حتی اگر خیانتی آگاهانه هم نباشد، نیازمند پیگیری دقیقتر انگیزههاست. اصرار چندساله بر دروغگویی، اصلا عادی نیست.»
این واکنشهای نسنجیده برخی چهرهها و گروههای سیاسی در داخل کشور به ترور شهید فخریزاده آنچنان در جهت منافع جناحی و گروهی عیان است که حتی رسانههای خارجی نیز به تحلیل آن پرداختهاند. دویچهوله فارسی به نقل از رسانههای آلمانی دراینباره نوشته است: «روز شنبه هشتم آذرماه (۲۸نوامبر) عدهای از دانشجویان افراطی دربرابر وزارت خارجه در تهران گرد آمدند؛ آنها نهتنها پرچم آمریکا و اسرائیل، بلکه عکسهایی از ترامپ و بایدن را نیز آتش زدند. آنها علیه سیاست روحانی شعار دادند و حتی خواهان برکناری محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه، شدند.»