پشت نوبت دریافت جهیزیه در خراسان رضوی صفر است غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای خود را در شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه خواهد کرد نوشیدنی‌های شیرین، ناسالم‌ترین خوراکی‌ها هستند خسارت دو میلیاردی درپی آتش‌زدن بنای تاریخی در گیلان | خاطی با وثیقه فعلاً آزاد شد با فواید و مضرات سیاه‌دانه آشنا شوید هشدار درخصوص محتویات دارو‌های کاهش وزن کشف بیش از ۲ هزار قلم محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق در نیشابور کدام دارو‌ها مشمول افزایش قیمت شدند؟ کشف بیش از ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی ۱۲۰ هزار بیمار «ام‌اس» در کشور وجود دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۴ بهمن ۱۴۰۳) | هوای مشهد گرم می‌شود آخرین وضعیت و محدودیت ترافیکی در جاده‌های کشور (۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون رئیس کل دادگستری: فروش زمین به نفع شکات پرونده کثیرالشاکی کینگ مانی زلزله ۴.۶ ریشتری جم را لرزاند (۴ بهمن ۱۴۰۳) ویتامین D چگونه ریسک ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد؟ درباره سرطان چشم بیشتر بدانید فقط ۲ درصد ایرانی‌ها خون اهدا می‌کنند بررسی وضعیت عدالت آموزشی در جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی | فاصله ۸ هزار کلاسی تا نقطه مطلوب ۴۷۰ بیمار مبتلا به سل در خراسان رضوی تحت درمان هستند علت ارتکاب قتل، همسرم قربان‌صدقه‌ام نمی‌رفت و طلاق می‌خواست! هوای کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار دارد (۴ بهمن ۱۴۰۳) فوت دختر ۱۷ ساله در انفجار خانه در روستایی حوالی مشهد پیش‌بینی بارش باران از فردا (۵ بهمن ۱۴۰۳) در ۸ استان دستگیری دندان پزشک بی سواد | دندان طمع دندان ساز تقلبی در مشهد کشیده شد آیا تاثیر معدل در کنکور حذف شد؟| شورای عالی انقلاب فرهنگی اطلاعیه داد ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز جمعه ۵ بهمن ماه افشاگری نماینده مجلس: هزینه‌کرد عوارض آلایندگی در محل دیگر رونمایی از مستند «رویای صادقه» در مشهد+ویدئو معاون دادستان کل کشور درباره آبیاری مزارع با پس‌آب‌های خام تذکر داد ۶ سرطانی که در کمین مصرف کنندگان دخانیات موزه‌ای در چین میزبان گنجینه‌های تاریخی ایران می‌شود
سرخط خبرها

این مواد غذایی مانع تکثیر ویروس کرونای جدید می‌شود

  • کد خبر: ۵۱۳۷۶
  • ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۲
این مواد غذایی مانع تکثیر ویروس کرونای جدید می‌شود
یک بررسی جدید نشان می‌دهد ترکیبات شیمیایی موجود در برخی غذاها و نوشیدنی‌ها می‌توانند تکثیر ویروس کرونای جدید را متوقف کنند.
به گزارش شهرآرانیوز،نتایج جدید تحقیقات زیست شناسان گیاهی دانشگاه دولتی کارولینای شمالی (NC) نشان می‌دهد که ترکیبات شیمیایی در برخی غذا‌ها یا نوشیدنی‌هایی مانند چای سبز، انگور موسکادین (انگور متعلق به نواحی گرم است و در بخش‌های مختلف آمریکا یافت می‌شود) و شکلات تلخ می‌توانند به یک آنزیم خاص یا پروتئاز در ویروس سارس-کوو-۲ (SARS-CoV-۲) متصل شده و عملکرد آن را مسدود کنند.
 
 
دی یو زی، استاد زیست‌شناسی گیاهی و میکروبی دانشگاه کارولینای شمالی و از محققان این تحقیق می‌گوید: پروتئاز‌ها برای سلامت و زنده ماندن سلول‌ها و ویروس‌ها مهم هستند. اگر پروتئاز‌ها مهار شوند، سلول‌ها نمی‌توانند بسیاری از عملکرد‌های مهم مانند تکثیر را انجام دهند.

وی ادامه داد: "یکی از اهداف ما در آزمایشگاه یافتن مواد مغذی در مواد غذایی یا گیاهان دارویی است که مانع از اتصال یا تکثیر ویروس در سلول‌های انسانی شود. "

در این مطالعه، محققان ایالت NC شبیه‌سازی رایانه‌ای و آزمایشگاهی ارائه کردند که واکنش به‌اصطلاح "پروتئاز اصلی" (Mpro) در ویروس سارس-کوو-۲ در برابر برخی از ترکیبات شیمیایی گیاهی مختلف به دلیل خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی قوی آن‌ها را نشان می‌دهد.

زی گفت: " وجود Mpro در سارس-کوو-۲ برای تکثیر و جمع‌آوری ویروس موردنیاز است. اگر ما بتوانیم این پروتئاز را مهار یا غیرفعال کنیم، ویروس از بین می‌رود. "

شبیه‌سازی‌های رایانه‌ای نشان داد که ترکیبات شیمیایی موردمطالعه در چای سبز، دو نوع انگور موسکادین، پودر کاکائو و شکلات تلخ قادر به اتصال به بخش‌های مختلف Mpro هستند.

زی گفت: "Mpro بخشی کیسه مانند دارد که با ترکیبات شیمیایی پر می‌شود. وقتی این کیسه پر شد، پروتئاز عملکرد مهم خود را از دست داد. "

شایان ذکر است آزمایش در مراحل آزمایشگاهی که توسط یو ژو، دانشجوی دکتری دانشگاه NC انجام شده نتایج مشابهی را نشان داده است. ترکیبات شیمیایی موجود در انگور چای سبز و موسکادین در مهار عملکرد Mpro بسیار موفق بودند. ترکیبات شیمیایی موجود در پودر کاکائو و شکلات تلخ فعالیت Mpro را تقریبا به نصف کاهش می‌دهد.

زی گفت: "چای سبز دارای پنج ترکیب شیمیایی آزمایش‌شده است که به قسمت‌های مختلف Mpro متصل می‌شوند و عملکرد آن را مسدود می‌کنند. انگور موسکادین حاوی این مواد شیمیایی بازدارنده در پوست و دانه است. گیاهان از این ترکیبات برای محافظت از خود استفاده می‌کنند، بنابراین جای تعجب نیست که برگ و پوست گیاه حاوی این ترکیبات مفید باشد. "

منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->