تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از هفت میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم میلیونی مسافران در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بگذارید بچه‌ها آسیب ببینند، اما ترسو بار نیایند!

  • کد خبر: ۵۱۵۴۹
  • ۱۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰
بگذارید بچه‌ها آسیب ببینند، اما ترسو بار نیایند!
اگر به نظر می‌رسد بچه‌های امروزی در مقایسه با بچه‌های دهه‌های گذشته «نازک نارنجی‌تر» شده‌اند، شاید به این دلیل است که زمین‌های بازی نیز نسبت به گذشته، کم‌خطرتر طراحی می‌شوند.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ اگر به نظر می‌رسد بچه‌های امروزی در مقایسه با بچه‌های دهه‌های گذشته «نازک نارنجی‌تر» شده‌اند، شاید به این دلیل است که زمین‌های بازی نیز نسبت به گذشته، کم‌خطرتر طراحی می‌شوند. به لطف قوانین ایالتی و وکلای «آسیب شخصی»، فضای زمین‌های بازی معمولی در طول سال‌ها بسیار تغییر کرده، و به محیطی امن‌تر و از لحاظ آموزشی، تعاملی‌تر تبدیل شده‌اند. با وجود این، شاید آن زمین‌های تفریحی خشن و نامنظم سال‌های گذشته، برای کودکان یک درس زندگی زودهنگام بوده باشد که به آن‌ها آموزش می‌داده که جهان جایی خشن و بی‌رحم است.
 
بر اساس مقاله‌ای که در «نیویورک‌تایمز» منتشر شده است، برخی محققان ارزش «اولویت: ایمنی» را برای زمین‌های بازی زیر سؤال می‌برند. حتی اگر در زمین‌های بازی که اولویتشان ایمنی است، کودکان صدمات جسمی کمتری متحمل شوند (که درباره شواهد آن می‌توان بحث کرد) منتقدان باور دارند که این زمین‌های بازی ممکن است رشد عاطفی را در کودک متوقف کنند و برای کودکان ترس و اضطرابی ایجاد کنند که درنهایت بسیار بدتر از شکستگی یک استخوان است.
 
الن سندستر، استاد روان‌شناسی دانشگاه کوئین مود در نروژ، می‌گوید: «کودکان در زمین بازی باید با خطرات روبه‌رو شوند و بر ترسشان غلبه کنند. فکر می‌کنم مانکی‌بار‌ها (میله‌های بارفیکس) و سرسره‌های بلند بسیار عالی هستند. با اینکه زمین‌های بازی هرروز حوصله‌سربر و خسته‌کننده‌تر می‌شوند، این وسایل از معدود تفریحاتی هستند که هنوز هم می‌توانند تجربه‌های مهیج از ارتفاع زیاد و سرعت بالا را به کودکان ارائه دهند.» البته بعضی اوقات، در بازی با این وسایل، کودکان تسلط خود را از دست می‌دهند و به زمین می‌افتند.
 
زمین‌خوردن رایج‌ترین آسیب‌دیدگی در زمین‌های بازی است، اما این صدمات به‌ندرت از نظر جسمی یا روحی، آسیبی دائمی به کودک می‌زنند. با وجود اینکه برخی روان‌شناسان و بسیاری از والدین نگران این هستند که کودکی که سقوط از وسایل بازی را تجربه کرده است، دچار ترس از ارتفاع شود، مطالعات الگوی مخالف آن را نشان می‌دهند و تأیید می‌کنند که کودکی که قبل از سن نه‌سالگی در یک سقوط آسیب دیده است، در نوجوانی کمتر از ارتفاع ترس خواهد داشت. به گفته دکتر سندستر و روان‌شناسی دیگر به نام لیف کنر از دانشگاه علوم و فناوری نروژ، کودکان با قرارگرفتن تدریجی در معرض خطرات بیشتر در زمین بازی، از همان روش‌های «عادی‌سازی» استفاده می‌کنند که درمانگران برای کمک به درمان فوبیا (هراس) در بزرگ‌سالان به‌کار می‌گیرند.
 
ایده زمین بازی به‌عنوان روشی برای القاکردن احساس بازی جوانمردانه و رفتار اخلاقی در آلمان آغاز شد و زمین‌های بازی در کنار مدارس ساخته شدند. بشردوستان زمین‌های بازی را راه‌حلی برای محله‌های کوچک و تنگ، کیفیت پایین هوا و انزوای اجتماعی می‌دانستند. این مفهوم جدید می‌توانست کودکان را از خیابان‌های خطرناک دور نگه دارد و به آن‌ها کمک کند تا سلامت جسمی، عادات خوب و مهارت‌های اجتماعی خود را بهبود و گسترش دهند و از کودکی خود لذت ببرند.
 

بگذارید بچه‌ها آسیب ببینند، اما ترسو بار نیایند!
زمین بازی در شهر هیاواتا، ۱۹۱۲
 
بگذارید بچه‌ها آسیب ببینند، اما ترسو بار نیایند!
زمین بازی «برانکس‌پارک»، نیویورک، ۱۹۱۱
 
بگذارید بچه‌ها آسیب ببینند، اما ترسو بار نیایند!
زمین بازی در برادوی، ۱۹۱۰
 
بگذارید بچه‌ها آسیب ببینند، اما ترسو بار نیایند!
زمین بازی مخصوص دختران، «سینت پاول» مینه‌سوتا، ۱۹۰۵
 
بگذارید بچه‌ها آسیب ببینند، اما ترسو بار نیایند!
زمین بازی «سنترال پارک»، ۱۹۴۲
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->