تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۸ فوتی و ۱۵ مصدوم در واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد – کوار (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم خبر داد: شهادت ۲۰ استاد و دانشجو در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رئیس جمعیت هلال احمر خبر داد: تهیه دستورالعمل برای مصدومان احتمالی هسته‌ای | شهادت ۱۰۶۰ غیرنظامی در جنگ ۱۲ روزه وظیفه نظارتی مدیران بر دوره‌های توانمندسازی معلمان از مهر ۱۴۰۴ تکیه دوره‌های توانمندسازی معلمان بر ۳ محور اساسی مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی خبر داد: برقراری پرواز فوق‌العاده ویژه زائران حسینی در مسیر‌های نجف و بغداد جزئیات دوره توانمندسازی معلمان اعلام شد گزینش داوطلبان دانشگاه فرهنگیان در چه مرحله‌ای است؟ (۲۸ تیر ۱۴۰۴) درخواست رئیس پلیس راهور از مردم درخصوص معرفی امدادخودرو‌های متخلف اقشار متوسط دیگر توان سفر رفتن ندارند! تأکید مشاور وزیر آموزش و پرورش بر تقویت تجهیزات آموزشی | چینش کلاس‌ها تغییر خواهد کرد وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ با کیفیت بالای آموزشی آغاز خواهد شد کنترل فشار خون با کدام ورزش میسر است؟ کاهش سن «سکته قلبی» در کشور حکم اعدام ۳ متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) تمام کودکان اتباع بهزیستی دارای اقامت مجاز هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته آزمون تیزهوشان، آزمونی برای اعتماد عمومی چهره زنانه سالمندی در ایران | بیش از ۷۵ درصد از سالمندان در شهر‌ها زندگی می‌کنند روشن‌بودن طولانی‌مدت صفحه‌نمایش‌، سلامت چشم‌ را به خطر می‌اندازد مهلت ثبت‌نام دانشگاهیان جهت تشرف به پیاده‌روی اربعین امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد مصرف منظم ماست پروبیوتیک، خطر دیابت نوع ۲ را تا ۳۰ درصد کاهش می‌دهد زن جوان در بازسازی صحنه قتل همسرش: شوهرم را همیشه دوست داشتم! هشدار سازمان غذا و دارو درباره مصرف نمک‌ دریا ظرفیت پذیرش در کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد + تاریخ اعلام نتایج آزمون اتهام تجاوز جنسی به ۸ زن در پرونده شیطانی به نام «کیوان»
سرخط خبرها

واکنش بهزیستی کشور به ماجرای خودکشی دختر ۱۵ ساله مشهدی

  • کد خبر: ۵۱۸۰۲
  • ۱۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۵
  • ۱
واکنش بهزیستی کشور به ماجرای خودکشی دختر ۱۵ ساله مشهدی
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور: خودکشی کودکان در مراکز بهزیستی بسیار کم و استثنائی است، اما همین یک موردی هم که اتفاق افتاده، نباید پیش بیاید. برای ما بسیار اهمیت دارد تا از بروز حتی یک مورد از این اتفاقات هم جلوگیری کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، حبیب‌الله مسعودی فرید معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور درباره خودکشی دختر ۱۵ساله مشهدی در یکی از مراکز بهزیستی استان اظهار کرد: هفته گذشته از خودکشی یکی از دخترانی که در خانه سلامت دخترانِ در معرض آسیب نگهداری می‌شد، باخبر شدیم.

 

وی با اشاره به اینکه این دختر پیش از این یک بار پذیرش شده بود و بعد از آن مجددا نزد خانواده‌اش برگشته بود، افزود: خانواده این دختر صلاحیت لازم را برای نگهداری از فرزندانشان نداشتند. چراکه پدر خانواده در زندان و مادر خانواده معتاد بود و به همین دلیل دختر از خانه فرار کرده بود و مجدد وارد خانه سلامت دختران در معرض آسیب شد.

 

فرید با تاکید بر اینکه نه تنها این دختر، بلکه تمامی کودکان و نوجوانانی که در مراکز نگهداری می‌شوند دارای حکم قضایی هستند، افزود: این که در فضای مجازی شایعاتی مبنی بر این که خانواده قصد دیدار با فرزندشان را داشتند، اما از طرف مرکز بهزیستی این اجازه صادر نشده بود، کذب است. چراکه هیچ تمایلی برای دیدار با فرزند از طرف خانواده وجود نداشت.

 

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه بعد از وقوع این حادثه، بررسی‌های لازم از سوی دادستان مشهد و سازمان بهزیستی انجام شد، ادامه داد: در همان ابتدا اعلام کردیم که اگر قصوری از سوی نیروهای بهزیستی صورت گرفته باشد، برخورد لازم را با آن‌ها می‌کنیم. البته هنوز نظر دادستانی درباره علت ماجرا مشخص نشده است.

 

وی درباره چرایی وقوع چنین حوادثی در مراکز سازمان بهزیستی تصریح کرد: افرادی که وارد مراکز می‌شوند، اکثراً در خانواده‌های در معرض آسیب بزرگ شده‌اند. مخصوصاً کودکانی که وارد خانه‌های سلامت می‌شوند، خانواده‌های صددرصد دچار آسیب دارند و به همین دلیل کودک تحت مشکلات و استرس‌های زیاد قرار دارد.

 

فرید درباره اقدامات سازمان بهزیستی برای پیشگیری از بروز چنین مشکلاتی در مراکز گفت: در مراکز بهزیستی که از فرزندان دچار آسیب نگهداری می‌شود، خدمات مشاوره و مددکاری را در نظر گرفته ایم که علاوه بر ارائه مشاوره، پیگیری مستمری درباره شرایط روانی و اجتماعی فرزندان بهزیستی داشته باشند تا بتوانیم از تکرار بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کنیم.

 

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: خودکشی کودکان در مراکز بهزیستی بسیار کم و استثنائی است، اما همین یک موردی هم که اتفاق افتاده، نباید پیش بیاید. برای ما بسیار اهمیت دارد تا از بروز حتی یک مورد از این اتفاقات هم جلوگیری کنیم.

 

فرید گفت: خانواده دختر نوجوانی که خودکشی کرده، دو فرزند ۸ساله و ۳ساله هم دارند که این دو کودک در مرکز شبه خانواده بهزیستی نگهداری می‌شوند.

 

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۷
0
0
ساعت خواب بهزبستي عين زندانه
اتفاقا روانشناسي در أمريكا با انگ افسرده رواني زدن و قرص اعصاب خودكشي جوانان أمريكا را چهل برابر كرده
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->