تعریف ۸۱ پروژه زودبازده برای محلات منطقه ۷ شهرداری مشهدمقدس اعمال تخفیف ۲۲درصدی درصورت پرداخت نقدی بدهی ساختمانی شهرداری مشهد تا پایان تابستان ۱۴۰۳ مطالبات کارکنان و پیمانکاران شهرداری مشهد باید پرداخت شود| هفت‌ساله‌شدن شورای ششم مطالبه عمومی است در صدوبیستمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس چه گذشت؟ (یکم مرداد ۱۴۰۳) درباره کوچه «حاج‌حسن» مشهد که قدمتی ۱۰۰ ساله دارد صدور مجوز استخدام ۵ هزار آتش نشان در سراسر کشور استیضاح شهردار مشهد از دستورکار شورا خارج شد + فیلم کشف جسد بدون هویت در شهرک مهرگان مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) ترافیک سنگین در بزرگراه آزادی، بولوار وکیل‌آباد و سه‌راه خیام در مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) کیفیت هوای پنج منطقه کلانشهر مشهد امروز پاک است (یکم مرداد ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از سرریز آلودگی‌ قصابی‌ها به پیاده رو خیابان آیت الله عبادی مشهد شهرداری بانی پویش‌های فرهنگی | نگاهی به عملکرد موفق پویش «نذر من» در مشهد افزایش مازوت سوزی با کاهش گاز تحویلی به نیروگاه توس مشهد برگزاری کارگاه نقاشی «زیارت رنگ‌ها» با موضوع اربعین در مشهد امامی‌راد: طرقبه‌شاندیز دایه مهربان‌تر از مادر نمی‌خواهد | گسترش مشهد به سمت طرقبه‌شاندیز معضلات فراوانی درپی دارد اجرای ۱۳۰ هکتار پارک، هسته مرکزی شهر مشهد را به ارتفاعات جنوب وصل می‌کند شهروند خبرنگار | درخواست امتداد خط ۴ قطارشهری مشهد تا میامی + پاسخ فرماندار مشهدمقدس: امروز در نقطه‌نقطه شهر، پروژه فعال وجود دارد شهردار مشهدمقدس: بوستان جهان‌شهر، بزرگ‌ترین پارک شهر است پروژه جهان‌شهر؛ مهم‌ترین دستاورد دوره ششم مدیریت شهری | احداث ۱۳ پارک ویژه بانوان در مشهدمقدس درباره مزرعه تاریخی «سرده» و قناتی که مشهدی‌ها را سیراب می‌کرد
سرخط خبرها

بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی «توس» و آرامگاه فردوسی تا نوروز ۱۴۰۰

  • کد خبر: ۵۲۱۱۶
  • ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۳
بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی «توس» و آرامگاه فردوسی تا نوروز ۱۴۰۰
رئیس کمیسیون ویژه توسعه و عمران توس شورای شهر مشهد گفت: تا نوروز سال ۱۴۰۰ بیشتر پروژه‌های عمرانی‌ای که در معرض دید گردشگر و بازدیدکننده قرار دارد، از سه‌راه فردوسی تا آرامگاه، به بهره‌برداری خواهد رسید و کارگاه‌های عمرانی برچیده خواهد شد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدمسعود ریاضی در حاشیه بازدید چندتن از اعضای شورای شهر و مدیران شهری از مجموعه جلوخان آرامگاه فردوسی و مسیر کهن‌دژ، از برگزاری جشنواره نورپردازی، ویژه نوروز ۱۴۰۰ در جلوخان آرامگاه فردوسی خبر داد و افزود: تحقق و اجرایی شدن این‌پروژه نیازمند اقداماتی در پردیس توس است که کار‌های عمرانی آن اجرا خواهد شد.

وی گفت: تا نوروز سال آینده درگیر کرونا هستیم، ولی درعین‌حال، در باقی‌مانده این‌دوره از مدیریت شهری و پس از عید نوروز، بیشتر به سمت برگزاری رویداد‌ها و مناسبت‌ها و برنامه‌های فرهنگی خواهیم رفت؛ البته این‌رویکرد به معنای تعطیلی پروژه‌های عمرانی نیست.
وی با اشاره به مدنظر بودن عبور تراموا از بولوار شاهنامه در طرح تفصیلی گفت: این‌مسیر بیشتر منظور گردشگری دارد، ولی به عنوان یک مُد حمل‌ونقلی در طرح تفصیلی مشهد، حدفاصل میدان فردوسی تا آرامگاه فردوسی مورد بحث قرار گرفته است.

ریاضی درباره کهن‌دژ نیز افزود: این‌بنای هزارساله نیاز به مرمت جدی دارد و اگر طرح و نقشه داشته باشد و میراث فرهنگی نیز پای کار بیاید، مدیریت شهری مشهد تمایل دارد در این‌زمینه مشارکت داشته باشد.


انجام وظیفه، بیشتر از وظیفه مدیریت شهری

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورا نیز با تأکید بر اینکه مدیریت شهری مشهد در ۳ سال و نیم گذشته بیش از وظیفه قانونی خود در محدوده توس فعالیت کرده است، تصریح کرد: ما نشان دادیم و ثابت کردیم که در حوزه توس، پای کار هستیم و اکنون دیگردستگاه‌های متولی نیز باید پای کار بیایند تا اقدامات مفیدتر و مؤثرتری داشته باشیم.

محمدهادی مهدی نیا با اشاره به الحاق بخشی از روستا‌ها و پهنه‌های محدوده تاریخی توس به محدوده شهر مشهد، اظهار کرد: زمانی که یک بافت وارد محدوده شهری می‌شود، ساکنان آن محدوده انتظار دارند که خدماتی در سطح شهر دریافت کنند، ولی متأسفانه به دلیل طولانی شدن فرایند تهیه و تصویب طرح‌ها، مدیریت شهری نتوانسته است خواسته‌های بحق مردم ساکن را پاسخ دهد. وی از وزارت راه و شهرسازی، شورای عالی شهرسازی و معماری و استانداری خراسان‌رضوی خواست هرچه سریع‌تر برای تعیین تکلیف طرح راهبردی توس و طرح تفصیلی این‌محدوده اقدام کنند تا شهرداری بتواند به استناد این‌طرح‌های مصوب، پاسخ‌گوی نیاز‌های شهروندان ساکن باشد.


واقعیت‌ها را در طرح تفصیلی توس ببینیم

همچنین عضو کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد با اشاره به طرح تفصیلی توس گفت: این‌طرح سال‌ها قبل ابلاغ شده و امروز بحث تغییر محدوده آن، از جمله ۲ قسمت ساخته‌شده، مطرح است.
احمد نوروزی با تأکید بر اینکه این‌تغییر به معنی رها کردن بیشتر محدوده‌هاست، گفت: تمامی این‌اراضی دارای مالک است و نباید فضایی را بلاتکلیف به حال خود رها کنیم. این‌بلاتکلیفی دستاوردی جز ساخت‌وساز‌های غیرمجاز که اینک هم شاهد آن هستیم، نخواهد داشت.

وی افزود: امروز برای تغییر شرایط یک محدوده بسیار کوچک، صد‌ها میلیارد تومان پول نیاز داریم؛ پس بهتر است که برای اراضی برنامه داشته باشیم و طرحی متناسب با مجموعه توس را تهیه و اجرایی کنیم.
او تأکید کرد: واقعیت موجود را باید ببینیم و از آن درس بگیریم، ولی متأسفانه همچنان اشتباه‌ها را تکرار می‌کنیم و همین مسئله سبب شده است فرصت‌های بسیار زیادی را از دست بدهیم.
نوروزی تصریح کرد: بهتر است طرحی را که تصویب شده است حفظ کنیم و براساس آن مانع انجام هرگونه تخلف احتمالی شویم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->