روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد مراسم برائت از مشرکین برگزار شد | درخواست حجاج بیت الله الحرام بر تحریم رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و تاجیکستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شمار شهدای خبرنگار در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به ۲۲۵ نفر رسید پنتاگون درباره شکست آمریکا در یمن تحقیق می‌کند سفیر ایران در روسیه: پوتین به زودی به تهران سفر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام | دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پاسخ زنگنه به سؤالات نمایندگان درباره سهم نفت در لایحه بودجه ۱۴۰۰

  • کد خبر: ۵۲۵۷۶
  • ۲۳ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۵
پاسخ زنگنه به سؤالات نمایندگان درباره سهم نفت در لایحه بودجه ۱۴۰۰
وزیر نفت با بیان اینکه در لایحه بودجه۱۴۰۰ هزینه‌ها بر اساس درآمد‌های نفتی پیش‌بینی شده است، گفت: در صورت رفع‌نشدن تحریم‌ها طبق روال گذشته به کار خود ادامه خواهیم داد.
به گزارش شهرآرانیوز - بیژن نامدار زنگنه با ارائه توضیحاتی در خصوص پیش‌بینی ۲.۳ میلیون بشکه نفت در روز در لایحه بودجه ۱۴۰۰ گفت: انتقاد نمایندگان نسبت به میزان تعیین شده نیست بلکه آن‌ها نگران این موضوع هستند که در صورت برداشته نشدن تحریم‌ها دولت چه خواهد کرد.
 
وزیر نفت اظهار کرد: ما در صورت عدم رفع تحریم‌ها به روند عادی کار خود طبق گذشته ادامه خواهیم داد، البته در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ پیش‌بینی شده که اگر میزان فروش ۲.۳ میلیون بشکه نفت در روز تحقق پیدا نکرد، چه کاری انجام دهیم.
 
زنگنه افزود: امروز در جلسه کمیسیون برنامه، بودجه محاسبات مجلس به سوالات نمایندگان در این مورد پاسخ و مبنای تعیین رقم دو میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت در روز را تشریح و اعلام کردم که چه پیش نیاز‌هایی وجود دارد و کل تولید و میزان مصرف داخلی و صادرات چقدر است.
 
وزیر نفت یادآورشد: در لایحه بودجه ۱۴۰۰ هزینه‌ها بر اساس میزان تحقق درآمد‌های نفتی پیش بینی شده است.
 
وزیر نفت در پاسخ به سوالی درباره پیش بینی فروش نفت در داخل هم گفت: رئیس‌جمهوری بحث فروش نفت به مردم در داخل کشور را از طریق لایحه بودجه به مجلس ارائه کرده است تا در صورت تصویب بتواند اجازه فروش آن را داشته باشد و میزان آن هم بر اساس همان ۲.۳ میلیون بشکه نفت تعیین شده است.
 
زنگنه با اشاره به مخالفت قبلی مجلس با تصویب این موضوع در جلسه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی حق تصمیم‌گیری را دارد، ما هم با نمایندگان صحبت و تعامل خواهیم کرد. بحث بررسی بودجه در پارلمان کار یک یا دو روز نیست و ما تلاش می‌کنیم تا درباره این مسائل به یک نظر اجماعی برسیم.
 
سید محمدرضا میرتاج‌الدینی نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس حضور زنگنه وزیر نفت در این کمیسیون برای بررسی درآمد‌های نفتی بودجه سال ۱۴۰۰ اعلام کرده بود که بر اساس توضیحات وزیر نفت مجموع تولید نفت و میعانات گازی ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه در روز است که حدود دو میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه برای مصرف داخلی و دو میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه برای صادرات پیش‌بینی شده است.
 
وی در خصوص پیش بینی دو میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت برای صادرات گفت: بر اساس توضیحات وزیر نفت این عدد به شرط رفع تحریم‌ها در نظر گرفته شده و اگر شرایط بهتر شود مسلماً این عدد محقق خواهد شد و در غیر این صورت اوراق مشارکت عرضه می‌شود.
 
این نماینده مردم در مجلس اظهار کرد: زنگنه در این جلسه تاکید کرد که با این حجم از صادرات حدود ۲۵ درصد بودجه سال ۱۴۰۰ تأمین می‌شود که حدود ۳۰۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود. البته این در صورتی است که نرخ تسعیر ارز دولت برای تأمین کالا‌های اساسی ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان و نرخ تسعیر ارز برای شرکت‌های دولتی ۱۷ هزار تومان پیش بینی شود.
 
منبع: ایرنا
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->