محبوبه عظیمزاده | شهرآرانیوز؛ «بچهها! این سایت برای پیشخریده. میتونین از این سایت تهیه کنین. از لطف همیشگی شما واقعا ممنونم. محسن.» این متنی بود که
محسن چاووشی حدود دو هفته پیش در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرد و از طرح پیشفروش کتابش با نام «عشق هیولایی» خبر داد.
عنوانی که برآمده از شعری است از همین مجموعه که باز هم پیشتر با صدای خودش در اینستاگرام بارگذاری کرده بود: «هیچم نتوان گفتن، پیش رخ پنهانت/ این عشق هیولایی، بلعیده زبانم را.» کتابی که از همان روزهای ابتدایی که از چاپ و ورود آن به بازار نشر صحبت شد، ذوق زیادی را در دل هوادارانش ایجاد کرد و احتمالا از این پس، بیشتر و غلیظتر از قبل، عنوان «شاعر» و «غزلسرا»ی محبوب را هم به خواننده محبوبشان اضافه میکند. حرفوحدیث هم البته کم نبوده است؛ حرفوحدیثهایی که پیش از این هم وقتی قطعاتی مثل «شرح الف» و «او» را خواند که خودش سرایندهاش بود، وجود داشت و درواقع به نوعی او را متهم میکردند توهم شاعر بودن دارد و بهتر است بیشتر به چیزهایی که میسراید، فکر کند.
با این حال، چاووشی مثل همیشه با سکوت، نظارهگر آنها بود و واکنشی در مقابل آنها نشان نداد و همچنان مشغول جمعآوری کمکهای مردمی برای آزادی زندانیان و انجام کارهای خیر خودش بود. حالا هم هنوز مدت زیادی از این رونمایی اولیه نمیگذرد که دوباره صحبت از چاووشی است و کتابش و قیمتی که خیلیها معتقدند برای یک مجموعه با ۳۱ غزل و ۱۴۰ صفحه، زیادی زیاد است و این قیمت گزاف فقط مرهون نام و معروفیت اوست و دلیل دیگری ندارد. کتابی که با دو جلد معمولی (شومیز) به قیمت ۷۰ هزار تومان و جلد سخت ۱۱۰ هزار تومان دارد به فروش میرسد.
با وجود فعالیتهای خیرخواهانه و مداوم چاووشی، خیلیها پیشبینی میکنند که درآمد حاصل از فروش آن هم به همین کارهای عامالمنفعه اختصاص پیدا کند. با این حال، واکنشهای مردمی بیشتر و متفاوتتر از این حرفها بود. انبوه کاربران و دوستداران بیچونوچرای چاووشی زیر پست او هزاران قلب و گل و بوسه روانه کرده و از این گفته بودند که بیصبرانه منتظرند تا کتابی که پیشخرید کردهاند، به دستشان برسد، بدون اینکه قیمت آن اصلا برایشان اهمیتی داشته باشد. در این میان بودند کسانی هم که هیچ علقهای به مطالعه یا خرید این کتاب نداشتند و افراد دیگری که خودشان دستی در کار داشتند و گفتند: «من کتابفروشم. الان قیمت کاغذ بالاست و هر کتاب که جدید چاپ بشه، ارزونتر از این کتاب نیست.»
نسرین بابایی، مدیر انتشاراتی که این کننده را چاپ کرده، هم که به نظر جزو طرفداران پروپاقرص موسیقی چاووشی باشد، در مصاحبهای که درباره چاپ و انتشار این مجموعه غزل در اوایل آذر با خبرآنلاین انجام داده بود، با اشاره به اینکه سرودن اشعار و غزلیات چاووشی نشانگر عمق اندیشه و تفکرش است و این مجموعه، فصل جدیدی از موسیقی اوست، حسابی از او تعریف کرد و گفت: «چاووشی در این کتاب، اشعار را بهخوبی به تصویر میکشد و مخاطبان میتوانند موضوعات را بهخوبی احساس کنند. خود من با خواندن اشعار، آنها را بسیار عمیق یافتم و مشتاق شدم با هم همکاری کنیم.» همکاریای که به نظر میرسد در آینده هم ادامه داشته باشد، همانطور که بابایی در ادامه صحبتهایش به آن اشاره کرد: «در آینده مجموعههای دیگری از اشعار آقای چاووشی را نیز این انتشارات، چاپ و منتشر خواهد کرد.»