به گزارش شهرآرانیوز، محسن چاوشی خوانندهای است که با انتشار هر اثر جدیدش، موجی از نظرها درباره او در فضای مجازی راه میافتد. پخش سریال محرمی «فریدا» از شب اول محرم با صدای محسن چاوشی باعث شد درباره شیوه کاری او، بحثهای مختلفی در اینستاگرام و توئیتر راه بیفتد. اگر قرار باشد این نظرها را به ۲ بخش تقسیم کنیم، بخشی اول شامل انتقادهایی است که به این خواننده درباره علت روی آوردنش به تولید آثار مذهبی شده است. بخش دوم نیز پاسخهایی است که کاربران به این انتقادها دادهاند و از خواننده مورد علاقهشان دراینباره دفاع کرده و دلایلی برای این شیوه کاری خواننده محبوبشان آوردهاند.
برخی کاربران توئیتر و اینستاگرام به این دلیل آخرین اثر چاوشی را نقد کردهاند که معتقدند محسن چاوشی بهتازگی فقط به کارهای مذهبی روی آورده است تا برای تولید آثارش راحتتر مجوز بگیرد. برخی کاربران از اصطلاح «نان به نرخ روز خوردن» هم درباره او استفاده کردهاند. یکی از کاربران توئیتر دراینباره گفته است: این نان به نرخ روز خوردن است که خوانندهای در یک برهه مشخص به سمت تولید کارهایی روی بیاورد که از او بیشتر حمایت کنند.
همچنین یکی دیگر از کاربران توئیتر پس از پخش صدای محسن چاوشی در سریال فریدا نوشت: محسن چاوشی اگر خواننده مردمی است، باید در همه مواقعی که مردم گرفتارند برای آنها اثر تولید کند، نه اینکه فقط برای گرفتن مجوز کارهایش آهنگهای مذهبی تولید کند!
از نظرهای تعدادی از کاربران، این مطلب استنباط میشود که مسیر کاری محسن چاوشی در سالهای گذشته تغییر زیادی کرده است، همچنان که یکی از کاربران نوشته است: از آلبوم «ابراهیم» به بعد، صدای چاوشی را گوش نمیکنم.
انتقادها به محسن چاوشی نیز خود با واکنشهای متفاوتی در فضای مجازی روبهروست. یکی از کاربران در پاسخ به مطلب کاربر دیگری که به تولید آخرین اثر محسن چاوشی بهعنوان یک اثر مذهبی انتقاد کرده بود، گفته است: اگر کارهای محسن چاوشی را دنبال کنید، میبیند که او برای حضرت علی(ع) و پیامبر اکرم(ص) هم ترکهایی تولید کرده است. چرا میگویید این روزها محسن چاوشی مسیر کاریاش را تغییر داده است؟
یکی از کاربران اینستاگرام نیز در پاسخ به اظهارنظرها درباره اهداف سیاسی و حکومتی چاوشی گفته است: «او از ابتدا در کارهایش به اجرای آثار مذهبی علاقه نشان میداد.» برخی کاربران هم با به اشتراک گذاشتن آخرین اثر محسن چاوشی از مردم خواستهاند این اثر را بشنوند.
آهنگ ریب مادر (آلبوم نفرین)، امام رضا (آلبوم خودکشی ممنوع)، راه کربلا (تک آهنگ)، توبهنامه (تک آهنگ)، ظهر عطش (آلبوم سلام آقا)، غدیر خون (آلبوم سلام آقا) و کاشکی (آلبوم هشت) از آثار مذهبی محسن چاووشی به شمار میروند. در حالی که خیلیها اعتقاد دارند این آثار برای حمایت بیشتر مسئولان و گرفتن مجوز آثار تولید شدهاند، محسن چاوشی چند سال پیش در یکی از مصاحبههایش، در پاسخ به اینکه: «بعضیها میگويند اين آهنگهای مذهبی را برای كسب مجوز میخوانی» گفته بود: «نه به خدا. من با تمام اعتقادم و با تمام عشق و علاقه این آهنگها را اجرا کردهام.»
تولید آهنگهای مذهبی برای گرفتن مجوز داستان بسیاری از خوانندههای مطرح کشور است و مطلب تازهای نیست. آهنگهای مذهبی تقریبا در هر آلبوم تازه منتشر شده وجود دارد، اما همه خوانندهها بهراحتی درباره آن آهنگ صحبت نمیکنند و از عشق درونیشان به اجرای آن سخن نمیگویند. برای همین درباره محسن چاوشی، باتوجهبه مطالبی که او در مصاحبههای خود درباره عشق و علاقهاش به ائمه اطهار و علاقهمندیاش به تولید آثاری در این زمینه بیان کرده است، شاید سختتر بتوان چنین قضاوتی کرد.