گردوخاک، ۸۲ نفر را در شوش راهی بیمارستان کرد (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) مدارس کدام استان‌ها فردا (چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ در هوای آلوده چه غذاهایی باید مصرف کنیم؟ آماده‌باش مدیریت بحران خراسان رضوی درپی رگبار باران و طوفان در سطح استان | تاکنون حادثه جدی گزارش نشده است (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) طوفان شدید مشهد ۱۷ حادثه را در پی داشت (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) وقوع ۲۸ حادثه در پی طوفان شدید در سبزوار (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) تصادف خودرو و موتورسیکلت در گلبهار با ۶ مصدوم (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) حذفیات منابع کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول وقوع طوفان شدید و رگبار باران در سبزوار (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) غرق‌شدن کودک ۴ساله در بولوار شاهنامه مشهد (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) بازداشت دزدی که  می خواست اموال سرقتی را  به خود مال باخته بفروشد راهکارهایی برای صبوری بیشتر در تعاملات اجتماعی | چطور از غوره حلوا بسازیم؟ هر چه بادا باد! محبت و مودت، ۲ نعمت الهی برای آرامش همسران | دلواپس شادمانی تو هستم جزئیات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از زبان رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی خراسان رضوی احضار متهم ضرب و جرح دانش‌آموزان سنندجی به دادسرا (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۳ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی قاچاق در بازار تهران (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) ۲۸ هزار قلم داروی گیاهی قاچاق و غیرمجاز در نیشابور کشف شد (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) سکته چشمی در افراد بالای ۵۰ سال رخ می‌دهد  جزئیات حذفیات آزمون‌های پایه یازدهم و دوازدهم منتشر شد تحلیل حواشی مصوبه جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره کنکور چاقوکشی مرگبار پسر دانش‌آموز به‌خاطر هیچ فوت ۲۶ بیمار هموفیلی به دلیل کمبود‌های دارویی ۱۲۰ کودک مناطق حاشیه‌ای گناباد و بجستان واکسن فلج اطفال دریافت کردند حکم اولیه معلم خاطی در سنندج صادر شد دریافت علی‌الحساب شهریه برای پیش‌ثبت‌نام مدارس، طبق تعرفه سال گذشته است بازنشستگان حساب خود را چک کنند | معوقات متناسب‌سازی حقوق برای تمام بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز شد (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۶ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما از پنجشنبه با رعایت این نکات روزهای گرم را تحمل کنید رئیس سازمان اورژانس کشور: ۹۷ درصد مصدومین ترافیکی نوروز ۱۴۰۴، ایرانی و ۳ درصد از مصدومین اتباع خارجی بوده‌اند آموزش و پرورش تهران: اولیا تا ابلاغ رسمی، مبلغ اضافی پرداخت نکنند
سرخط خبرها

جزئیات تازه‌ از قتل‌ عام فجیع خانواده تویسرکانی + عکس

  • کد خبر: ۵۳۲۲۴
  • ۳۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۶
  • ۵
جزئیات تازه‌ از قتل‌ عام فجیع خانواده تویسرکانی + عکس
عاملان جنایت تویسرکان، دو کارگر افغانستانی هستند که در مزرعه برای این خانواده کار می‌کردند، آنها ۳ نفر از قربانیان را در چاهی ۷۰متری انداختند.
به گزارش شهرآرانیوز، این پرونده جنایی از روز ۲۴ آذرماه امسال به‌دنبال مفقود شدن ۵ عضو خانواده‌ای در روستای مرادآباد تویسرکان در استان همدان ورق خورد. هیچ‌کس از اعضای این خانواده اطلاعی نداشت و آن‌ها به تماس‌های تلفنی جواب نمی‌دادند تا اینکه اجساد پدر و دختر خانواده در نزدیکی گاوداری آن‌ها کشف شد. با وجود این ۳ نفر دیگر شامل مادر و دو پسر دیگر خانواده سرنوشت نامعلومی داشتند. از همان روز جست‌وجو‌های شبانه‌روزی برای یافتن ۳ نفر دیگر آغاز شد تا اینکه اجساد آن‌ها در چاهی ۷۰متری که نزدیکی گاوداری قرار داشت کشف شد.

قتل عام اعضای این خانواده همه را شوکه کرده بود. آن‌ها با هیچ‌کس اختلافی نداشتند و همه از خوبی‌هایشان می‌گفتند. معلوم نبود چه‌کسی و با چه انگیزه‌ای دست به این جنایت هولناک زده بود. در همین حال بررسی‌های پلیس حاکی از این بود که ۲ کارگر افغان برای این خانواده در زمین کشاورزی‌شان کار می‌کردند که بعد از این جنایت ناپدید شده‌اند. به همین دلیل نام آن‌ها به‌عنوان مظنونان اصلی جنایت مطرح شد و تحت تعقیب قرار گرفتند تا اینکه سرانجام در حوالی تهران دستگیر شدند.
 
 
جزئیات تازه‌ از قتل‌ عام فجیع خانواده تویسرکانی


روز گذشته بهادری، دادستان تویسرکان از دستگیری متهمان خبر داد و گفت: یکی از متهمان در تهران دستگیر شده است. او در ادامه گفت: از همان روز اول کار‌های تحقیقاتی و پیگیری‌های قضایی به سرعت انجام و مشخص شد که دو تبعه افغانستانی مرتکب قتل اعضای این خانواده شده‌اند که یکی از آن‌ها در تهران دستگیر شد. اظهارات دادستان تویسرکان در حالی است که آخرین خبر‌ها حاکی از آن است که دومین متهم نیز در حوالی اسلامشهر دستگیر شده است.
 

جنایت تویسرکان به روایت پسرعموی مقتولان

حالا با دستگیری عاملان این جنایت، پسرعموی پدر این خانواده در گفتگو با همشهری جزئیات بیشتری از این حادثه را بازگو کرد. محمد ظاهری در این‌باره می‌گوید: علیرضا پسرعمویم حدود ۶۰ سال داشت و معلم بازنشسته بود. او صاحب ملک بزرگی بود و در آن گاوداری و زمین کشاورزی داشت. او با همسرش، تک دخترش و ۲ پسرش زندگی می‌کرد. آن‌ها از حدود ۲ ماه قبل دو کارگر افغان استخدام کرده بودند که همانجا در اتاق کنار خانه‌شان با آن‌ها زندگی می‌کردند. کارگران مجرد بودند و سن و سال کمی داشتند. یکی حدود ۱۸ساله و دیگری حدود ۲۳ساله.

او که از همان روزی که خبر ناپدید شدن اعضای خانواده پسرعمویش را شنیده و به محل حادثه رفته بود در ادامه می‌گوید: این حادثه ظاهرا بین ساعت یک تا ۴ عصر اتفاق افتاده بود. آن روز پسرعمویم و خانواده‌اش صبح تا ظهر را در بازار بودند. بعد از برگشت، حوالی ظهر پسرعمویم و دخترش که دکترا داشت، سر زمین مشغول کاشتن سیر بودند. ظاهرا قاتلان هنگامی که پسرعمویم خم شده بود و روی زمین کار می‌کرد، با بیل از پشت به سرش زده بودند. همان موقع دخترش که آنجا بود، این صحنه را دید و قصد فرار داشت که قاتلان تعقیبش کردند و او را هم با ضربه به سرش کشتند. آن‌ها دختر جوان را در کنار جوی آبی دفن کردند و تعدادی چوب روی جسد گذاشتند.

پسرعموی پدر خانواده درباره چگونگی قتل ۳ عضو دیگر خانواده می‌گوید: آنطور که شواهد نشان می‌دهد، همسر پسرعمویم و دو پسرش در خانه در حال استراحت بودند. همسر پسرعمویم زن سالخورده‌ای بود و به‌احتمال زیاد اول او به قتل رسیده و سپس پسر ۱۵ ساله‌شان و در نهایت پسر بزرگتر. احتمالا پسر بزرگ‌تر زیر کرسی خواب بوده که توانستند او را به قتل برسانند. چون او جثه بزرگی داشت و دو کارگر افغان که ریزنقش بودند رودررو نمی‌توانستند حریف او شوند. حتی آثار خونی که روی دیوار داخلی خانه است نشان می‌دهد که او را با ضربه چاقو به قتل رسانده‌اند.

پسرعموی مقتولان در ادامه درباره کشف اجساد می‌گوید: پیکر‌های پسرعمویم و دخترش همان روز پیدا شد، اما پیکر‌های ۳نفر دیگر در چاهی عمیق انداخته شده بود. چاهی به عمق ۷۰متر که ۴۵متر بالای آن خشک و به عمق ۲۵متر هم داخلش آب است. در نزدیکی چاه رد خونی که نشان دهد اجساد داخل آن افتاده به چشم نمی‌خورد، اما چند نفر از افراد محلی وقتی چاه را دیدند گفتند اجساد در چاه است. قاتلان برای اینکه راز جنایت‌شان مخفی بماند، حتی روی اجساد ۸کیسه گچ هم ریخته بودند. اما سرانجام با کمک چند مغنی و غواص اجساد بیرون کشیده شد.

وی درباره انگیزه قاتلان از این کشتار خانوادگی می‌گوید: پسرعمویم وضعیت مالی خوبی داشت. اما در عین حال دست و دل باز بود و به همه کمک می‌کرد. آنطور که من می‌دانم پسرعمویم چند روز قبل یک خودروی تیبا را فروخته بود و مقداری پول در خانه داشت. با اینکه از خانه وسیله خاصی سرقت نشده است، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که قاتلان پول فروش خودرو را همراه با ۸ کیلو زعفران سرقت کرده‌اند.

او درباره چگونگی ردیابی و دستگیری قاتلان می‌گوید: آن‌ها بعد از قتل سوار یک پراید خودشان را به میدان فرشید تویسرکان رسانده بودند. چند نفر آن‌ها را دیده بودند و راننده پرایدی که آن‌ها را سوار کرده بود هم شناسایی شد و گفت آن‌ها را از جاده سوار کرده و به میدان فرشید برده است. بعد از آن هم ردیابی‌های پلیس نشان داد که آن‌ها به تهران فرار کرده‌اند که خوشبختانه آنجا دستگیر شدند.
 
منبع: همشهری

اینجا بخوانید:
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۷
حیرت
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۱۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۱
0
6
باز هم در شیپور تقاضای کارگر افغانی داشته باشید با حقوق بیشتر از کارگر ایرانی واقعاً که....!!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۳
1
0
باید متوجه باشیم که یک فرد این کار را انجام داده نه یک کشور اگر به این صورت باشیم که نسخه یک ملت را با یک فرد بپیچیم که ایران خودش کم ندارن از این افراد رذل پست که جنایت وتجاوز و...را مرتکب میشوند در همه دنیا البته چنین انسان های وحشی و انسان نماهایی هستند
علی
Australia
۱۲:۰۴ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۵
1
0
سلام من یک افغانستان ی هستم ایرانی ها بیشترشون حقوق افغان ها را رد میکنند و بهشون نمیدن زور میگن و بعضی افغان ها هم جنبه ندارن و دست به کارهای بدی میزنن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۱
لطفا برین افغانستان کار کنید که پولتون بهتون بدن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۴
0
0
بله درسته
این پنج نفر اعضای خانواده ی دوست شوهر خاله ی من هستن
که پسر بزرگ خانواده که میشه اقا جواد دوست شوهرخاله ام به قتل رسیده
انقدر اعضای این خانواده خوب بودن تمام تویسرکان به هم ریخته که قاتل هارو در میدون تویسرکان دار بزنن
حوس چیز خوبی نیست و اینکه انسان نباید به خاطر حوس با جون خودش بازی کنه
اشتباه اینجاعه که به جای اینکه کارگر ایرانی قبول کنن به خاطر حوس از خیابون ها دنبال کارگر افغان میگردن
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->