بهترین رژیم غذایی برای درمان کبد چرب چیست؟ ۲ دارویی که باعث التهاب روده می‌شوند، کدام‌اند؟ آخرین وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند مخوف آدم‌ربایان بی‌رحم در پایتخت اختلاف خانوادگی برچسبی خطرناک برای خشونت خانگی ماجرای انفجار معدن گنجه رودبار چه بود؟ مرگ سه کارگر جوان حین لایروبی در خیابان پنجتن مشهد + تصاویر(دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳) آیا مدارس مشهد فردا (سه شنبه ۶آذر ۱۴۰۳)تعطیل است؟ مهمترین ویژگی‌های نسل آلفا(متولدین سال ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۴) را بشناسید خارج کردن توده ۱۵ کیلویی از شکم دختر ۱۳ ساله اهوازی تشخیص ۲۸ نوع سرطان با رادیوداروی جدید در مشهد اعلام وضعیت هشدار آلودگی هوا برای دانش‌آموزان حساس و افراد دارای بیماری زمینه‌ای در مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) کشف ۳۶ قطعه سکه بهار آزادی در هنگ مرزی تایباد (۵ آذر ۱۴۰۳) رشد جمعیت ایران سال ۱۴۲۰ صفر می‌شود زن ضایعات‌فروش؛ عضو اصلی باند سرقت نیم میلیاردی در مشهد + عکس کمبود نیروی متخصص در زمینه بیهوشی و اطفال بیش از ۵۲۳ هزار خانوار تحت پوشش برنامه‌های داوطلبان سلامت قرار دارند روند افزایشی آمار مشمولین بیمه بیکاری در خراسان رضوی رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به ایدز توقیف دو خودرو شوتی و کشف بیش از ۵ میلیارد ریال کالای قاچاق در زنجان قرعه‌کشی عمره دانشجویی ۱۰ آذر ۱۴۰۳ انجام خواهد شد + فیلم حریم خانه، حرم خانواده رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی در جلسه رسیدگی شعب خانواده مشهد شرکت کرد (۵ آذر ۱۴۰۳) مداخله زودهنگام نقش مؤثری در درمان لکنت زبان دارد  کاهش بارش و افزایش دما طی آذرماه تا نیمه بهمن‌ماه ۱۴۰۳ تداخلات مصرف برخی دارو‌های گیاهی و شیمیایی نقص ایمنی، یک معدن در استان گلستان را تعطیل کرد قطعی برق جاده‌ها برای کاهش مصرف | آیا نبود استاندارد‌ها جان انسان‌ها را به خطر نمی‌اندازد؟ دستگیری عامل شهادت سرگرد یاسر عبدلی در سیستان و بلوچستان خواستگاری عجیب مجرم از قربانی‌اش در دادگاه اعلام محدودیت تردد از ۲۰ آذرماه ۱۴۰۳ در محور‌های شمالی کشور | پلیس راهور: بدون زنجیر چرخ تردد نکنید
سرخط خبرها

سخنگوی وزارت بهداشت: برای خرید واکسن کرونای خارجی تلاش می‌کنیم

  • کد خبر: ۵۳۶۲۰
  • ۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۲
سخنگوی وزارت بهداشت: برای خرید واکسن کرونای خارجی تلاش می‌کنیم
سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد: به دلیل اعمال تحریم و دشواری جابه جایی ارز؛ خرید و وارد کردن واکسن خارجی کرونا به ایران دشوار شده اما مسوولان کشور در حال بررسی راه های انجام این کار هستند. دشواری در خرید واکسن فقط محدود به کرونا نیست و ایران برای تهیه دیگر داروها از جمله واکسن آنفولانزا هم مشکلاتی دارد که امیدواریم با تدبیر و برنامه‌ریزی این مشکل برطرف شود.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون وزیر و سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت که ایران در حال رایزنی با کشورهای تولیدکننده واکسن کرونا برای خرید است.

سیما سادات سالاری اعلام کرد: وزارت امور خارجه و بانک مرکزی به طور جدی در حال رایزنی برای خرید واکسن کرونا هستند که امیدواریم با کمک آن ها و پیدا کردن روش مناسب برای انتقال ارز این محصول تهیه و وارد کشور شود.

وی بیان کرد: به دلیل اعمال تحریم و دشواری جابه جایی ارز؛ خرید و وارد کردن واکسن خارجی کرونا به ایران دشوار شده اما مسوولان کشور در حال بررسی راه های انجام این کار هستند. سخنگوی وزارت بهداشت افزود: دشواری در خرید واکسن فقط محدود به کرونا نیست و ایران برای تهیه دیگر داروها از جمله واکسن آنفولانزا هم مشکلاتی دارد که امیدواریم با تدبیر و برنامه‌ریزی این مشکل برطرف شود.

لاری گفت: به جز تلاش برای خرید واکسن خارجی تولید نمونه ایرانی آن هم در مرحله ثبت نام از متقاضیان تزریق قرار دارد و با تکمیل این فرایند به زودی کارآزمایی بالینی و انجام آزمایش بر روی انسان آغاز خواهد شد. وی ادامه داد: تزریق واکسن کرونا به معنای پایان شیوع و همه گیری این ویروس نیست و تا زمان ریشه‌کنی کامل آن رعایت شیوه نامه های بهداشتی ضروری است.

سخنگوی وزارت بهداشت به احتمال شیوع بیشتر کرونا در زمستان اشاره کرد و از مردم خواست با کم شدن تعداد مبتلایان و جان باختگان، رعایت شیوه نامه ها را فراموش نکرده و از عادی انگاری خطر ویروس  پرهیز کنند. وی گفت: با فوت ۱۵۳ نفر دیگر از مبتلایان قطعی در ۲۴ ساعت گذشته شمار جان‌باختگان قطعی کرونا در ایران به ۵۴ هزار و ۱۵۶ نفر رسید.

کرونا یا کووید ۱۹ بر اساس آمار رسمی کشورها تاکنون بیش از ۷۷ میلیون نفر را در دنیا مبتلا کرده و بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر نیز بر اثر این ویروس جان خود را از دست داده‌اند. ایران از نظر تعداد فوت کرونا و بدون در نظر گرفتن نسبت جمعیت هشتمین کشور دنیاست. تعداد فوت کرونا در آمریکا، برزیل، هند، مکزیک، ایتالیا، انگلیس و فرانسه بیشتر از ایران بوده است.

ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه و سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می‌شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علائم بیماری کووید ۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس دچار بیماری خفیف می‌شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->