رئیس جمهور لبنان بر نقش آیت‌الله سیستانی در ترسیم نقشه راهی برای آینده‌ای بهتر تاکید کرد بقائی: حفظ و گسترش زبان فارسی در جهان بخشی از برنامه‌های دیپلماسی عمومی وزارت خارجه است | حامی تلاش‌ها در معرفی این زبان غنی و تمدن‌ساز هستیم اورتگاس به زودی از مسئولیت فرستاده آمریکا به خاورمیانه و مسئول پرونده لبنان کنار خواهد رفت دستور پزشکیان برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد دولت، سیدعلی مدنی‌زاده را به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) رژیم کودک‌کُش پدر ۹ کودک شهید فلسطینی در غزه را نیز به شهادت رساند رایزنی‌های سیاسی ایران و کره جنوبی متن تقریظ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر کتاب «روح الله» + فیلم مراسم تکریم و معارفه فرمانده پایگاه هوایی شهید حبیبی مشهد برگزار شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) دژبان جدید کل ارتش معرفی شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) انگلیس از یمن خواست اجازه عبور ناو هواپیمابرش از دریای سرخ را بدهد مهلت قانونی معرفی وزیر اقتصاد به مجلس امروز تمام می شود | امضای سرپرست وزارت دیگر قانونی نیست واکنش غریب آبادی به گزارش سیاسی آژانس بین المللی انرژی اتمی دیپلمات پیشین آمریکا: عراقچی در مذاکرات بسیار باهوش است | دانش با بمباران از بین نمی‌رود وزیر خارجه آلمان: از اول مشخص بود شکست روسیه ممکن نیست چین از آمریکا خواست اتهام‌زنی را متوقف کند جزئیات سفر وزیر امور خارجه به مصر واکنش ویتکاف به موضع حماس درباره طرح آتش‌بس ترامپ قالیباف در رأس هیئت پارلمانی ایران، برای حضور در اجلاس بریکس راهی آمریکای لاتین شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی دوباره مدعی ترور محمد السنوار شد عراقچی به مصر و لبنان سفر می‌کند قاضی فدرال آمریکا مانع اقدامات مهاجرتی ترامپ شد تحویل عناصر پیشنهادی آمریکا به ایران (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) نشست مشترک سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) پاسخ حماس به پیشنهاد ویتکاف تا پایان سال ۱۴۰۴، مشهد به اینترنت 5G مجهز می‌شود هند به سرنگونی جنگنده‌هایش توسط پاکستان اذعان کرد عربستان از حکومت جولانی حمایت کرد
سرخط خبرها

رئیسی: قانون رسیدگی به تخلفات اداری در ایران از بهترین و مترقی‌ترین قوانین در جهان است

  • کد خبر: ۵۳۷۲۶
  • ۰۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۸
رئیسی: قانون رسیدگی به تخلفات اداری در ایران از بهترین و مترقی‌ترین قوانین در جهان است
رییس قوه قضاییه گفت: قانون رسیدگی به تخلفات اداری در ایران از بهترین و مترقی‌ترین قوانین در جهان است و آنچه مشکل ایجاد کرده، اجرایی نشدن آن است.
به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام و المسلمین سیدابراهیم رییسی عصر پنجشنبه در جمع قضات و کارکنان دستگاه قضا در خراسان شمالی اظهار داشت: اینکه گفته می‌شود قانون رسیدگی به تخلفات اداری کشور نمی‌تواند پاسخگو باشد درست نیست، بلکه اشکال نه از قانون گذاری که از اجرا نشدن آن است.

وی با بیان اینکه سازمان اداری کشور باید برای عملی کردن قانون رسیدگی به تخلفات اداری تلاش کند، افزود: اگر قانون رسیدگی به تخلفات اداری به درستی اجرا شود کار سازمان بازرسی و دستگاه قضا نیز سبک شداه و از شمار پرونده‌های این بخش کاسته می‌شود.

وی همچنین قانون ارتقای سلامت اداری در ایران را از قوانین خوب و قوی عنوان کرد و گفت: باید به این قانون نیز عمل شود.

رییس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود عدالت را امری فطری دانست و گفت: وقتی بحق تصمیم گرفته می‌شود و حکمی صادر می‌شود، هر دو طرف راضی هستند، هرچند یکی از طرفین آن را ابراز نکند.

وی تصریح کرد: افراد در باطن خود به حکم درستی که از روی عدالت صادر شده باشد راضی هستند، هرچند حق به فرد داده نشود و علیه او باشد.

رییس قوه قضاییه گفت: عدالت خواهی در فطرت انسان است و تلاش قضا هم حق خواهی و بر کرسی نشاندن حق است.

وی با اشاره به اینکه هر کاری باید برای رستگاری در آخرت و حق خواهی باشد، افزود: قاضی مامور به حکم به ظواهر و کشف حقیقت است و در این زمینه، سازمان‌های مختلف زیرمجموعه دستگاه قضا از جمله پزشکی قانونی باید وی را در کشف حقیقت یاری کنند.

وی درباره لایحه مربوط به شورای حل اختلاف گفت: دولت بخشی از این لایحه را قبول نکرد و اکنون پیگیر آن هستیم تا این لایحه در مجلس بررسی شود.

حجت الاسلام و المسلمین رییسی با اشاره به سالروز شهادت سردار قاسم سلیمانی اظهار داشت: حاج قاسم را خداوند زیاد کرد و فزونی داد و جایگاهش را ارتقا داد.

وی با تاکید بر اینکه امسال باید سال پایان دادن به پرونده‌های معوق باشد، گفت: تلاش بر این است که پایان سال، پرونده‌های معوق جز موارد خاص وجود نداشته باشد.

رییس قوه قضاییه سیاست کاهش جمعیت کیفری و الکترونیکی کردن خدمات دادرسی را از اقدامات خوب دستگاه قضا عنوان کرد.

وی با اشاره به جایگاه قاضی، گفت: قاضی اگر نفوذناپذیر باشد و حتی از خود نفوذ نپذیرد و حب و بغض را در قضاوت دخالت ندهد، عزیز خواهد شد.

رییسی با تاکید بر لزوم آموزش مسائل حقوقی به شهروندان، گفت: ناآشنایی با حقوق یکی از دغدغه‌ها است که باید این آموزش‌ها توسعه یابد، اگر این موارد فراگرفته شود، بسیاری از مراجعات به دستگاه‌ها تنظیم می‌شود.

رییس قوه قضاییه تصریح کرد: شهروندان باید با مسائل حقوقی آشنا شوند و در این زمینه رسانه ها، به ویژه رسانه ملی نقش مهمی دارند.

رییس دستگاه قضا روز پنجشنبه به منظور بررسی وضعیت قضایی استان خراسان شمالی به بجنورد سفر کرد که حضور در نشست‌های شورای اداری و قضایی استان و دیدار با کارکنان قضایی و اداری، اعضا و کارکنان شورا‌های حل اختلاف، اقشار و نخبگان استان از برنامه‌های این سفر یکروزه بود.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->